Girl Online 3
Boekrecensies

Girl Online Going Solo (Girl Online #3) – Zoe Sugg

Het derde deel van de Girl Online serie is hier! Het boek heet Girl Online Going Solo en onlangs heeft Yara het boek gelezen. Benieuwd of hij net zo fijn leest als het eerste boek en het tweede boek? Je leest het hier!

Aan het begin van het schooljaar is Penny er helemaal klaar voor: ze kan de wereld aan – alleen. Noah is van de aardbodem verdwenen na het afbreken van zijn wereldtournee en niemand weet waar hij uithangt, zelfs Penny niet. Wanneer Megan haar uitnodigt op de toneelschool, is dat voor Penny de ideale kans om nieuwe vrienden te maken.
Ook mensen helpen lijkt de perfecte manier om voorgoed te genezen van haar liefdesverdriet. Elliot heeft haar meer nodig dan ooit en ze ontmoet Posey, die worstelt met podiumangst en best wat steun kan gebruiken. Maar is de charmante Schotse Callum wel de juiste afleiding? En kan Penny echt verder met haar leven als Noahs schaduw haar overal lijkt te achtervolgen?

Klik hier voor de recensie van deel 1 en klik hier voor de recensie van deel 2.

Nadat ik het eerste deel binnen een mum van tijd uit heb gelezen en vervolgens deel twee verslond, kon ik niet wachten op het derde deel. Hoewel Zoe Sugg geen literaire hoogstandjes schrijft vind ik de boeken enorm vermakelijk. Doordat ik haar video’s al jarenlang volg is het allemaal nog extra leuk om ze te lezen. Oh, en heb ik de prachtige hardcover kaften al vermeld? Ze staan zo mooi in je boekenkast!

‘Ik heb enorm genoten van Girl Online – Going Solo’

In het verhaal lees je weer over Penny. Nadat het uit is met Noah heeft ze eindelijk de tijd om aan zichzelf te werken en te ontdekken wat ze met zichzelf wil. Vooral omdat Noah ook van de aardbodem is verdwenen. In dit verhaal staat Megan, de frenemy van Penny, wat meer centraal. Hoewel ik in boek 1 en 2 een enorme hekel had, was dit in dit boek echt extreem. Ik haatte Megan. Mijn meest gehate karakter, denk ik wel. Het verhaal dat tussen haar en Penny plaatsvindt zorgt er voor dat er wat spanning in het verhaal zit, en dat vind ik leuk.

Ik heb enorm genoten van Girl Online – Going Solo. Het is geen literair hoogstandje, zoals ik al eerder zei. Het is gewoon een heerlijk boek dat je tussendoor kunt lezen en waar je echt van kunt genieten. Zo’n fijn boek waarbij je helemaal niet hoeft na te denken. Je weet dat het uiteindelijk namelijk allemaal wel goed komt. En dat is helemaal niet erg, dat vind ik zelf heel prettig. Wederom heb ik genoten van dit boek uit de Girl Online serie.

Meer recensies lezen van de boeken van Zoe Sugg? Klik dan hier.

Girl Online Going Solo

Titel: Girl Online – Going Solo
Auteur: Zoe Sugg
Verschenen: november 2016
Pagina’s: 288
Uitgever: van Goor

bol-button

Rating: 4/5

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *