Winnen

GESLOTEN: Wij geven 3 exemplaren van Het Blunderboek weg!


Gisteren liet ik al zien hoe ontzettend leuk Het Blunderboek wel niet is en waarom dit een perfect cadeau is om te geven aan iemand. Vandaag geven wij 3 exemplaren weg!

Wat moet je doen om te winnen?

– Laat hieronder een reactie achter en vertel jouw grootste blunder 😉
– Vul een geldig email adres in met een geldige naam

Wij vinden het ook erg leuk als je ons liked (niet verplicht, maar wel heel leuk) op InstagramFacebookTwitter en/of YouTube! Zo blijf je altijd als eerst op de hoogte van alle nieuwe artikelen, nieuwtjes en video’s.

Benieuwd hoe het boek er van binnen uit ziet? Bekijk dan deze review.

De winactie loopt tot en met 12 november. De 3 winnaars krijgen bericht via de email.

Previous Post Next Post

47 Comments

 • Reply AnnaB november 5, 2017 at 14:21

  ik blunder vaak helaas
  Eens toen ik een volle bus instapte struikelde en viel ,de hele inhoud van mijn tas rolde door de bus ,onder alle banken etc ook tampons en zo Niet leuk!

 • Reply Chantal november 5, 2017 at 14:27

  Op de eerste dag van de middelbare school had ik nogal een volle tas. Toen ik van school weg wou fietsen kwam mijn tas tussen het stuur en mijn been te zitten waardoor ik de prikkelbosjes in fietste. Iedereen lachte me uit. Ik was zo nerveus om de dag erna weer naar school te gaan.

 • Reply Kelly Groen november 5, 2017 at 14:29

  Mijn grootste blunder noemen, vind ik knap lastig want ik ben best lomp en onhandig haha!
  Denk dat een van mijn grootste blunder toch wel is dat ik een gat in de tuin heb gegraven voor een plantje, en er een paar minuten later instapte onderweg naar het plantje waardoor ik plat op mijn giechel viel .. hoe ging dat spreekwoord ook al weer HAHA ? Fijne zondag!

 • Reply Joke zwier november 5, 2017 at 14:32

  Mijn grootste blunder ooit, een whattsapp naar een vriend sturen, die voor mijn man bedoeld was. Gelukkig kon hij de lol ervan inzien, maar sindsdien let ik wel beter op

 • Reply Anita te Gussinklo november 5, 2017 at 15:45

  Laatst viel mijn sleutelbos in het regenputje.
  Sta je dan ‘s avonds, man is werken, kind op kamp.
  Samen met de buurvrouw, zaklamp en een schep toch eruit gekregen.

 • Reply Hanneke november 5, 2017 at 17:02

  Mijn grootste blunder? Dat ik een flinke bloedneus kreeg van een kopstoot van mijn vriend…
  Ik zat bovenop hem om hem te kietelen en ik wil hem een kus geven maar hij wilde omhoog komen om het te verweren (hij dacht dat ik hem nog verder ging kietelen)… en je raadt het al… BAM vol tegen mijn neus… oeps

 • Reply Rowan november 5, 2017 at 17:28

  Afgelopen voorjaar ging ik met mijn moeder en zusje een fietstocht maken door Volendam. We waren daar nog nooit geweest en het weer was fantastisch, dus de dag kon eigenlijk al niet meer stuk. Eenmaal op de fiets kwam ik erachter dat mijn maandelijkse feestje was begonnen, dus ik snelde een Hema in en kocht een doosje tampons. Eenmaal in de drukste straat van Volendam riep mijn moeder of ik een foto van haar en Valerie wilde maken, want het uitzicht was zo leuk. Ik haalde enthousiast mijn telefoon uit mijn tas en wilde mijn fiets op de standaard zetten, alleen mislukte dat volledig, waardoor mijn tas op zijn kop op de grond viel en het doosje met tampons open viel op staat. De tampons vlogen letterlijk alle kanten op en ben zeker vijf minuten bezig geweest om ze allemaal weer bij elkaar te rapen, met een vuurrood hoofd natuurlijk. Ik heb me proberen af te sluiten voor de reacties van omstanders maar ik hoorde er zeker een paar grinniken. Wauw wat schaamde ik me.

 • Reply imane november 5, 2017 at 17:59

  Ik stond de tram en de machinist remde erg hard waardoor ik terecht kwam op een mans schoot, waar ik naast stond. Erger was dat hij reisde met zijn vriendin en die me woedend aankeek en ik me excuses aanbieden en ging meteen de tram uit. Waardoor ik ook nog eens vergeten ben uit te checken, super awkward ja! Maar ik zou graag het blunder boek willen winnen!

 • Reply Joke november 5, 2017 at 18:59

  Eigenlijk is mijn leven 1 hele grote blunder ! ik heet dan ook Joke wat in het engels grap betekend. nou mijn leven is 1 grote grap. Ik maak continue de verkeerde beslissingen, waardoor mijn hele leven in de soep loopt.

 • Reply Tamara D november 5, 2017 at 19:17

  1 van de vele blunders is toch toen ik nog thuis woonde en met de scooter snachts thuis kwam na avondje stappen en ik een klein zetje tegen de schutting deur gaf maar per ongeluk ook gas gaf, schuttingdeur vloog open en scooter lag op ze kant in de tuin, en ik zat op me gat op een bemoste tegel haha.. En de scooter was pas 2 maanden oud!

 • Reply Nicole Ramsaran november 5, 2017 at 19:30

  Mijn grootste blunder was op school (zesde klas, nu groep 8) De lerares vroeg wie er de planten water wilde geven. Ik was lekker aan het dromen en verstond wie wil de bel luiden. Dus ik zei datbil dat wel zou doen, wie wil nu niet de schoolbel laten afgaan. Dus ik richting bel en ondanks dat ze zei dat ik dat niet moest doen was ik ervan overtuigd dat ze een grapje maakte. Een minuut later stond een woeste schooldirecteur in de klas. Maar we mochten wel een kwartier eerder naar huis dus ?

 • Reply Sandra november 5, 2017 at 20:51

  Mijn grootste blunder is gelukkig al heel lang geleden. Als tiener dacht ik dat ik een vriend van me zag lopen. Destijds nog een klein ielig meisje besloop ik hem van achteren en sprong op zijn rug terwijl ik enthousiast zijn naam riep. Je raadt het al: het was een complete vreemde……

 • Reply Tanneke Burggraaff november 5, 2017 at 20:54

  Op de lagere school werd gevraagd of je Bijbelse geschiedenis leuk vond. Ik zag alleen geschiedenis staan en antwoordde…nee. Oeps en dat op een Christelijke school. Het werd ook echt nog genoemd dat er 1 leerling was die nee geantwoord had. Oei wat schaamde ik me.

 • Reply Nabila Y november 5, 2017 at 22:37

  Na het lezen van je vorige post, ben ik totaaaal nieuwsgierig naar dit boek geworden! Ik doe daarom ook graag mee!
  Mijn blunders.. hahahaha! Ik ben een lopende blunder encyclopedie ??
  Maar mijn grootste blunder was als volgt:
  Ik was met mijn vriendin een dagje naar Leiden gegaan om de stad te verkennen. Eenmaal geshopt en gegeten, was het alweer tijd om naar huis te gaan met. Dus we keken naar het scherm en we zagen dat de trein binnen 2 minuten zou komen. Dus wij allebei rennen. Ik dacht op dat moment waarschijnlijk dat ik een speedy gonzalez was om rennend de roltrap op te gaan, maar helaas… ik miste net een tree (het was de 4e, dat weet ik heel goed), maakte een salto in de lucht waarbij ik als een vis op het droge aan het spartelen was in een poging balans te vinden, kwam keihard op de trap en ging rustig met de roltrap naar beneden ???? Op dat moment wist ik niet wat mij overkwam, mijn vriendin ging helemaal stuk en hield haar buik vast van het lachen. 3 knappe mannen die langs liepen zagen het tafereel van begin tot eind, dus die gingen helemaal stuk en ik probeerde weer omhoog te komen met de hulp van mijn vriendin. De trein hadden we gemist, als troost heb ik nog een swirl gehaald en gingen we toen op de volgende trein wachten en ons stuk lachen. Tot de dag van vandaag word ik nog ermee geplaagd door mijn vriendin ???

 • Reply Lisanne november 6, 2017 at 04:35

  Al een paar jaar terug heb ik voor de klas (ik geef les op een middelbare school) mijn meest grote blunder gemaakt.
  Ik had het weekend ervoor met mijn zusje geshopt bij de Primark. Zij zou wel even wat T-shirts voor mij uitzoeken, die van 3euro per stuk. Hartstikke leuk! Dus 2dagen later had ik een shirt met een jasje erover aangedaan naar school en op een gegeven moment beginnen de jongens te protesteren in de klas en de meiden te juichen… Ik snapte er niets van. Bleek nou, dat ipv het een shirt was met rode streepjes en een random tekst, erop stond: girls rule, boys suck! De rest van de dag heeft m’n jasje dichtgezeten en check ik altijd wat er precies voor tekst op m’n shirt staat, voor ik hem koop ?

 • Reply 'Marja Legius november 6, 2017 at 11:07

  De allereerste keer dat ik met mijn toenmalige vriend en inmiddels alweer 30 jaar geleden een dagje zou weggaan stapten we in de auto en kwam ik er na 50 kilometer achter dat ik nog mijn sloffen aanhad 🙂 en geen schoenen bij. Je snapt wel dat dit uitje niet doorging

 • Reply Tamara november 6, 2017 at 21:17

  Die dag dat ik onze oude buurvrouw feliciteerde met haar zwangerschap en ze gewoon bleek een paar kilo te zijn aangekomen…

 • Reply jacqueline de Waal november 7, 2017 at 06:52

  Mijn grootste blunder is aan iemand vragen hoe het met haar man ging en toen bleek hij te zijn overleden.

 • Reply Anna november 7, 2017 at 06:53

  Mijn grootste blunder is me al vaker gebeurd… dat ik bijvoorbeeld een gedachte hardop uitspreek…

  hihihi Niet altijd even handig vooral als je iemand heel leuk vind

 • Reply Marijke november 7, 2017 at 09:01

  Een appje met nogal persoonlijke informatie naar de verkeerde gestuurd…

 • Reply May november 7, 2017 at 09:15

  Wat een tof boek, deze wil ik heel graag winnen. Maar dan moet ik nu met de billen bloot… welke blunder zal ik dan maar vertellen ;-)… . die ene keer dat ik in een winkelcentrum dacht een winkel binnen te lopen, maar gewoon super hard tegen de glazen etalage aanliep… oh wat deed dat zeer, maar er keken zoveel mensen dat ik dat wel probeerde te verbergen. Of die keer dat ik mijn zoontje een high-five wilde geven in de draaimolen, maar gewoon super hard mijn hoofd stootte tegen de draaimolen (op een drukke zaterdagavond… leuk joh ;-( … pfff… kom maar op met dit boek.. ik kan het gebruiken hahahaha. X May

 • Reply Kimberly november 7, 2017 at 09:49

  Oef ik heb vele blunders gemaakt maar de grootste is denk ik dat ik dat ik hopeloos verliefd was op een jongen, mijn mooiste kleren aantrok naar het dierenpension waar we beide werkte (ipv oude kleren die vies mogen worden..) en vrijwillig extra kwam werken om hem te zien en nu komt het na een half jaar (!) Kwam ik er achter dat hij homo is…. en het ergste, iedereen wist dat hij homo is, iedereen wist dat ik hem leuk vond en iedereen had achter mn rug om de grootste pret…

 • Reply Annet Kinhuis november 7, 2017 at 10:46

  Een man loopt op mijn werk binnen en draagt een button met de tekst: Ik ben slechtziend.
  Met mijn stem op volumestand 400 vraag ik: “HEEFT U ZIN IN EEN KOPJE KOFFIE?!”

 • Reply Deveny november 7, 2017 at 10:53

  Een van mijn grootste blunders is toch wel dat ik dacht dat ik om half 9 ‘s ochtends een tentamen had en door de stromende regen naar de locatie fietste en daar erachter kwam dat het tentamen 2 uur later was, maar dat is nog niet alles. Zit ik eindelijk half opgedroogd, half onderkoeld door mijn natte kleding in de tentamenzaal gaat mijn wekker op mijn mobiek af waardoor ik niet meer verder mocht. Daar sta je dan na alle moeite die je gedaan hebt.

 • Reply Lisa november 7, 2017 at 11:01

  Blunders maak ik iedere dag, haha.
  Laatst ging ik winkelen met een vriendin. We waren allebei in een andere hoek van de winkel aan het kijken naar kleren. Op een gegeven moment dacht ik dat ik mijn vriendin bij een kleding rek zag staan. Dus ik loop er naar toe en ben al 10 minuten genante verhalen aan het vertellen, totdat het meisje in een keer omdraait en het een heel ander persoon blijkt te zijn….. auch! Die zal thuis zijn gekomen met een aantal leuke verhalen, haha 😉

 • Reply Nanda november 7, 2017 at 14:18

  Het was zomer 1983, m n ouders hadden een nieuwe wasmachine gekocht. Of ik de witte was wel wilde wassen. Er was haast bij De witte overhemd van pa zat er in.
  Tja, daar zit je dan de knoppen van de wasmachine te bestuderen. Ja het lukte mij om hem aan te zetten. Het duurde vrij lang voor het programma was uitgedraaid. Ik kom de deur niet open krijgen en drukte op allerlei knoppen. Ik dacht: “De deur springt wel open”. Niet dus. De wasmachine begon weer met zijn programma.
  M n vader heeft nog nooit zo n schoon overhemd aangehad. Heb nooit verteld wat er is gebeurd.

 • Reply Gerke november 7, 2017 at 14:50

  Een van m’n grootste blunders was dat ik de hand van m’n vriend wilde vast pakken, maar dit was m’n vriend helemaal niet… oepss zo awkward ?

 • Reply Laurien november 7, 2017 at 15:09

  De rekker van mijn broek begaf het toen ik een gedicht aan het opdragen was op het podium voor de hele school. Iedereen was aan het lachen en ik had niets door! #gênant

 • Reply marij brand november 7, 2017 at 15:36

  Dat ik mn dochtertje van het zitje van mn fiets af tilde en hierdoor mn fiets omviel en ik zo druk was om de fiets tegen te houden dat ik mn dochtertje voor de helft liet vallen en gelukkig op tijd opving hahah #oeps

 • Reply anja november 7, 2017 at 15:46

  deur dicht doen terwijl alles nog binnen lag maar gelukkig was er ergens anders in de buurt nog wel een sleutel dus kom ik er als nog weer in

 • Reply Miriam november 7, 2017 at 17:25

  Wij kregen 2 nieuwe collega’s erbij, Linda en Els. Heel erg fijn natuurlijk! Alleen noemde ik Linda zo’n 2 dagen lang Els! Na 2 dagen gaf ze pas aan dat ze Linda heette…

 • Reply Sandra Benedick Elzinga november 7, 2017 at 18:16

  Grootste blunder?
  En toen mijn zoon net was geboren (2009) hadden we een speciaal telefoon nummer gekregen van het CB en ik belde dat nummer erg vaak (Tja eerste kind wist van niks hahaha)
  Deze keer begon ik mijn verhaal weer te doen zoals altijd: “Ik heb een probleem! Weet niet meer wat ik eraan moet doen…Hij heeft nu koorts…en hij spuugt zoveel…Droogt hij niet uit?”
  Zegt de persoon aan de andere kant:”Mevrouw, ik denk dat u verkeerd verbonden bent U spreekt nu met de POLITIE!!”
  Wat blijkt ik had 2 nummers verwisseld…
  Ik schaamde me dood!

 • Reply Mariska november 7, 2017 at 21:09

  Ik was aan het shoppen met mijn zus. Enthousiast als ik was over wat items wil ik haar deze laten zien. Zij stond inmiddels al in een paskamer. Ik dacht diegene die waarvan ik het gordijn wagenwijd opentrok, maar daar stond een verschrikte oudere dame in haar ondergoed.. Oeps!

 • Reply Marian november 7, 2017 at 22:12

  Ik droeg een jurk met een string eronder. Ging naar de wc. Liep door twee gangen terug naar mijn kantoorplek. Zag de ogen van mijn collega groot worden. ‘Ben jij zó door die gangen gelopen?’ Zat mijn jurk van achteren in mijn string en was ik met blote billen door het gebouw gelopen…

 • Reply Angela Schuitert november 7, 2017 at 23:53

  De ergste blunder… Welke van de zoveel!?
  3 jaar geleden op de middelbare school in de 3de klas dat was voor mij een mega blunder!
  Mijn klas was een soort toneel klasje en het was voor ons normaal om zingent en dansend de klas in te komen. Of het nou wiskunde, geschiedenis of drama was. We deden overal altijd wel iets. Maar er moest natuurlijk een dag komen dat ik zo gek als je maar kan doen een totaal verkeerd klaslokaal inliep! En nogwel bij de jongens van techniek! Oh zo erg! Sommige jongens kom ik nog tegen! Zouden die het nog weten?

 • Reply Jan november 8, 2017 at 00:37

  In een gesprek had de een het over de pil en ik over de natuurgebied Peel en het gesprek eindigde dan ook op veenlijken. haha

 • Reply Carlijn november 8, 2017 at 06:21

  Ik was een avond op een feestje met wat vrienden en het was heel erg gezellig. De muziek stond erg hard en we waren wat aan het dansen. Op een geven moment wilde ik wat drinken pakken toen een van mijn vriendinnen ineens vlak achter me ging staan en zei dat ik flink uit me broek was gescheurd……. Je zag een flinke scheur en bijna me complete bil kwam er doorheen maar zelf had ik niks gemerkt door de muziek. Dus ik had geen idee hoelang ik met die scheur had rond gelopen…..

 • Reply Bianca november 8, 2017 at 09:01

  Toen ik een jaar of 18 was ging ik met mijn ouders en twee zusjes naar Ikea. Nadat we hadden afgerekend wilden we een hotdog eten. Ik had kauwgom in mijn mond en keek om me heen of ik een prullenbak zag staan. En ja, in het midden zag ik inderdaad een prullenbak staan. Zo’n amerikaanse rond met een deksel. Ik tilde het deksel op en spuugde mijn kauwgom erin uit. Ik zag helemaal niet dat er twee vrouwen bij stonden, maar toen ik het deksel weer terug wilde leggen zei een van de vrouwen: ‘ meisje, wat doe je???? Ik heb die prullenbak net gekocht!!’ Ohhhh ik schaamde me zo. Snel dook ik de prullenbak in om mijn kauwgummetje te zoeken en toen zag ik dat de rest van haar net gekochte spulletjes in de “prullenbak” lagen. Met een heel rood hoofd heb ik 10 keer sorry geroepen en ben er vandoor gegaan. Mijn zusjes lagen he-le-maal krom van het lachen

 • Reply Lianne november 8, 2017 at 13:16

  Mijn meest beschamende moment ooit was toen ik net in de brugklas zat. Maar dan ook maar echt net. Volgens mij nog geen twee maanden. Er zat een jongen bij mij in de klas waar ik al meteen best wel een crush op had. Volgens mij straalde ik dat onbewust uit ofzo, want het was namiddagpauze, we stonden buiten, en een van zijn vrienden wilde hem in een ‘plagerige’ bui naar me toe duwen. Stiekem vond ik dat dus wel leuk, maar ik wilde zelf ook een beetje stoer doen door een schop terug te geven. Was ik toch even vergeten dat ik een tien-kilo-te-zware-brug-packers rugzak om mijn schouders had hangen. Nou, dus ik wilde terugschoppen, verloor mijn evenwicht en boem! Daar viel ik achterover, met een smak op m’n kont. Mijn poging om indruk te maken voor eeuwig weggevlogen! Mijn crush, die vriend van hem en verder iedereen die op dat moment buiten stond stonden me keihard uit te lachen. Ik stond op, liep snel naar binnen en ging, alsof er niks aan de hand was, op zoek naar mijn vriendinnen. Maar ik had me nog nooit van mijn leven zo geschaamd…

 • Reply Tamara november 8, 2017 at 14:20

  Ik denk toch via Whatsapp een printscreen sturen van het gesprek met mijn werkgever… naar mijn werkgever. Wat was dat beschamend zeg hahaha.

 • Reply Esther november 8, 2017 at 14:50

  Dat je met je beste vriendinnen in een skilift zit met andere Hollanders en dan probeert uit te leggen waar je precies in Nederland woont. En dan dat het Groene Hart opeens een Groene Driehoek is ……. En die meneer vraagt dan of hij wil geschoren is. Schaamde mij kapot maar ik kon nergens heen

 • Reply Lisa Schouten november 9, 2017 at 17:39

  Ik zat in de brugklas van de middelbare school en had een leuk setje kleding uitgekozen om die dag aan te trekken. Een shirt, rok en panty. Ik fietste naar school en vond het al een beetje tochten daar beneden… Belde mijn vader op dat mijn rok nog thuis op de stoel lag.. oeps! Ik ben maar snel terug naar huis gefietst (ik had de heenweg ook al zonder rok gefietst, dus ach, waarom terug ook niet) om mijn rok aan te trekken haha.

 • Reply lottie november 9, 2017 at 19:57

  Voor een verjaardagscadeau van een vriendin was ik een foto-collage aan het maken op de computer. Tegelijkertijd bedacht ik mij, dat ik nog een afspraak moest maken bij de kapper. Ik belde toen gelijk de kapper en zei: ”Ik wil graag mijn haar deze week laten knippen en plakken” Vervolgens begon zij heel hard te lachen en toen pas drong het tot mij door wat ik had gezegd 😉 Multitasking is dus niet voor iedereen weggelegd

 • Reply Roy november 9, 2017 at 20:51

  Met vrienden op vakantie vol enthousiasme vertellen hoe mooi de volle maan schijnt. Volgende dag bij daglicht erachter komen dat het een mooie ronde straatlantaarn was

 • Reply Nelly november 11, 2017 at 14:06

  Heerlijk eten in een restaurant met twee verdieping. Wij hadden een tafeltje op de tweede verdieping bij de balustrade. Tijdens het eten nonchalant de ene arm laten hangen over deze omheining, echter ik had een vork in mijn hand en liet deze vallen…. Kwam terecht op een tafeltje bij etend stel, die er onderstond.

 • Reply Susan Admiraal november 12, 2017 at 10:59

  Mijn vriend en ik zaten in Griekenland op een terras aan een heerlijk bord saté.
  De saté zat op een ijzeren spies, om deze eraf te krijgen zette ik mijn vork in de saté en probeerde hem eraf te schuiven.
  Op het moment dat er beweging in de saté kwam voelde ik hem er zo in één keer afschieten!
  De saté spetters belandde overal… inclusief op de spijkerblouse van de persoon aan het tafeltje naast ons.
  Oeps!
  Gauw bordje leeggegeten en de rekening gevraagd!

 • Reply Sarah Van Der Hoek november 12, 2017 at 21:32

  Haha, ik reed voor het eerst op een elecktrische fiets toen ik mijn zoontje van school ging halen. We stonden achter een menigte mensen half fietsend, en er stond een auto stil op de weg. In een keer gaf de fiets mij een zet en ik knalde tegen de auto aan. Er was gelukkig niemand gewond, behalve de auto. Wat een blunder!

 • Leave a Reply