GESLOTEN: Wij geven 3 exemplaren van Het Blunderboek weg! - Adorable Books
Winnen

GESLOTEN: Wij geven 3 exemplaren van Het Blunderboek weg!


Gisteren liet ik al zien hoe ontzettend leuk Het Blunderboek wel niet is en waarom dit een perfect cadeau is om te geven aan iemand. Vandaag geven wij 3 exemplaren weg!

Wat moet je doen om te winnen?

– Laat hieronder een reactie achter en vertel jouw grootste blunder 😉
– Vul een geldig email adres in met een geldige naam

Wij vinden het ook erg leuk als je ons liked (niet verplicht, maar wel heel leuk) op InstagramFacebookTwitter en/of YouTube! Zo blijf je altijd als eerst op de hoogte van alle nieuwe artikelen, nieuwtjes en video’s.

Benieuwd hoe het boek er van binnen uit ziet? Bekijk dan deze review.

De winactie loopt tot en met 12 november. De 3 winnaars krijgen bericht via de email.

Previous Post Next Post

47 Comments

 • Reply Nanda november 7, 2017 at 14:18

  Het was zomer 1983, m n ouders hadden een nieuwe wasmachine gekocht. Of ik de witte was wel wilde wassen. Er was haast bij De witte overhemd van pa zat er in.
  Tja, daar zit je dan de knoppen van de wasmachine te bestuderen. Ja het lukte mij om hem aan te zetten. Het duurde vrij lang voor het programma was uitgedraaid. Ik kom de deur niet open krijgen en drukte op allerlei knoppen. Ik dacht: “De deur springt wel open”. Niet dus. De wasmachine begon weer met zijn programma.
  M n vader heeft nog nooit zo n schoon overhemd aangehad. Heb nooit verteld wat er is gebeurd.

 • Reply Gerke november 7, 2017 at 14:50

  Een van m’n grootste blunders was dat ik de hand van m’n vriend wilde vast pakken, maar dit was m’n vriend helemaal niet… oepss zo awkward ?

 • Reply Laurien november 7, 2017 at 15:09

  De rekker van mijn broek begaf het toen ik een gedicht aan het opdragen was op het podium voor de hele school. Iedereen was aan het lachen en ik had niets door! #gênant

 • Reply marij brand november 7, 2017 at 15:36

  Dat ik mn dochtertje van het zitje van mn fiets af tilde en hierdoor mn fiets omviel en ik zo druk was om de fiets tegen te houden dat ik mn dochtertje voor de helft liet vallen en gelukkig op tijd opving hahah #oeps

 • Reply anja november 7, 2017 at 15:46

  deur dicht doen terwijl alles nog binnen lag maar gelukkig was er ergens anders in de buurt nog wel een sleutel dus kom ik er als nog weer in

 • Reply Miriam november 7, 2017 at 17:25

  Wij kregen 2 nieuwe collega’s erbij, Linda en Els. Heel erg fijn natuurlijk! Alleen noemde ik Linda zo’n 2 dagen lang Els! Na 2 dagen gaf ze pas aan dat ze Linda heette…

 • Reply Sandra Benedick Elzinga november 7, 2017 at 18:16

  Grootste blunder?
  En toen mijn zoon net was geboren (2009) hadden we een speciaal telefoon nummer gekregen van het CB en ik belde dat nummer erg vaak (Tja eerste kind wist van niks hahaha)
  Deze keer begon ik mijn verhaal weer te doen zoals altijd: “Ik heb een probleem! Weet niet meer wat ik eraan moet doen…Hij heeft nu koorts…en hij spuugt zoveel…Droogt hij niet uit?”
  Zegt de persoon aan de andere kant:”Mevrouw, ik denk dat u verkeerd verbonden bent U spreekt nu met de POLITIE!!”
  Wat blijkt ik had 2 nummers verwisseld…
  Ik schaamde me dood!

 • Reply Mariska november 7, 2017 at 21:09

  Ik was aan het shoppen met mijn zus. Enthousiast als ik was over wat items wil ik haar deze laten zien. Zij stond inmiddels al in een paskamer. Ik dacht diegene die waarvan ik het gordijn wagenwijd opentrok, maar daar stond een verschrikte oudere dame in haar ondergoed.. Oeps!

 • Reply Marian november 7, 2017 at 22:12

  Ik droeg een jurk met een string eronder. Ging naar de wc. Liep door twee gangen terug naar mijn kantoorplek. Zag de ogen van mijn collega groot worden. ‘Ben jij zó door die gangen gelopen?’ Zat mijn jurk van achteren in mijn string en was ik met blote billen door het gebouw gelopen…

 • Reply Angela Schuitert november 7, 2017 at 23:53

  De ergste blunder… Welke van de zoveel!?
  3 jaar geleden op de middelbare school in de 3de klas dat was voor mij een mega blunder!
  Mijn klas was een soort toneel klasje en het was voor ons normaal om zingent en dansend de klas in te komen. Of het nou wiskunde, geschiedenis of drama was. We deden overal altijd wel iets. Maar er moest natuurlijk een dag komen dat ik zo gek als je maar kan doen een totaal verkeerd klaslokaal inliep! En nogwel bij de jongens van techniek! Oh zo erg! Sommige jongens kom ik nog tegen! Zouden die het nog weten?

 • Reply Jan november 8, 2017 at 00:37

  In een gesprek had de een het over de pil en ik over de natuurgebied Peel en het gesprek eindigde dan ook op veenlijken. haha

 • Reply Carlijn november 8, 2017 at 06:21

  Ik was een avond op een feestje met wat vrienden en het was heel erg gezellig. De muziek stond erg hard en we waren wat aan het dansen. Op een geven moment wilde ik wat drinken pakken toen een van mijn vriendinnen ineens vlak achter me ging staan en zei dat ik flink uit me broek was gescheurd……. Je zag een flinke scheur en bijna me complete bil kwam er doorheen maar zelf had ik niks gemerkt door de muziek. Dus ik had geen idee hoelang ik met die scheur had rond gelopen…..

 • Reply Bianca november 8, 2017 at 09:01

  Toen ik een jaar of 18 was ging ik met mijn ouders en twee zusjes naar Ikea. Nadat we hadden afgerekend wilden we een hotdog eten. Ik had kauwgom in mijn mond en keek om me heen of ik een prullenbak zag staan. En ja, in het midden zag ik inderdaad een prullenbak staan. Zo’n amerikaanse rond met een deksel. Ik tilde het deksel op en spuugde mijn kauwgom erin uit. Ik zag helemaal niet dat er twee vrouwen bij stonden, maar toen ik het deksel weer terug wilde leggen zei een van de vrouwen: ‘ meisje, wat doe je???? Ik heb die prullenbak net gekocht!!’ Ohhhh ik schaamde me zo. Snel dook ik de prullenbak in om mijn kauwgummetje te zoeken en toen zag ik dat de rest van haar net gekochte spulletjes in de “prullenbak” lagen. Met een heel rood hoofd heb ik 10 keer sorry geroepen en ben er vandoor gegaan. Mijn zusjes lagen he-le-maal krom van het lachen

 • Reply Lianne november 8, 2017 at 13:16

  Mijn meest beschamende moment ooit was toen ik net in de brugklas zat. Maar dan ook maar echt net. Volgens mij nog geen twee maanden. Er zat een jongen bij mij in de klas waar ik al meteen best wel een crush op had. Volgens mij straalde ik dat onbewust uit ofzo, want het was namiddagpauze, we stonden buiten, en een van zijn vrienden wilde hem in een ‘plagerige’ bui naar me toe duwen. Stiekem vond ik dat dus wel leuk, maar ik wilde zelf ook een beetje stoer doen door een schop terug te geven. Was ik toch even vergeten dat ik een tien-kilo-te-zware-brug-packers rugzak om mijn schouders had hangen. Nou, dus ik wilde terugschoppen, verloor mijn evenwicht en boem! Daar viel ik achterover, met een smak op m’n kont. Mijn poging om indruk te maken voor eeuwig weggevlogen! Mijn crush, die vriend van hem en verder iedereen die op dat moment buiten stond stonden me keihard uit te lachen. Ik stond op, liep snel naar binnen en ging, alsof er niks aan de hand was, op zoek naar mijn vriendinnen. Maar ik had me nog nooit van mijn leven zo geschaamd…

 • Reply Tamara november 8, 2017 at 14:20

  Ik denk toch via Whatsapp een printscreen sturen van het gesprek met mijn werkgever… naar mijn werkgever. Wat was dat beschamend zeg hahaha.

 • Reply Esther november 8, 2017 at 14:50

  Dat je met je beste vriendinnen in een skilift zit met andere Hollanders en dan probeert uit te leggen waar je precies in Nederland woont. En dan dat het Groene Hart opeens een Groene Driehoek is ……. En die meneer vraagt dan of hij wil geschoren is. Schaamde mij kapot maar ik kon nergens heen

 • Reply Lisa Schouten november 9, 2017 at 17:39

  Ik zat in de brugklas van de middelbare school en had een leuk setje kleding uitgekozen om die dag aan te trekken. Een shirt, rok en panty. Ik fietste naar school en vond het al een beetje tochten daar beneden… Belde mijn vader op dat mijn rok nog thuis op de stoel lag.. oeps! Ik ben maar snel terug naar huis gefietst (ik had de heenweg ook al zonder rok gefietst, dus ach, waarom terug ook niet) om mijn rok aan te trekken haha.

 • Reply lottie november 9, 2017 at 19:57

  Voor een verjaardagscadeau van een vriendin was ik een foto-collage aan het maken op de computer. Tegelijkertijd bedacht ik mij, dat ik nog een afspraak moest maken bij de kapper. Ik belde toen gelijk de kapper en zei: ”Ik wil graag mijn haar deze week laten knippen en plakken” Vervolgens begon zij heel hard te lachen en toen pas drong het tot mij door wat ik had gezegd 😉 Multitasking is dus niet voor iedereen weggelegd

 • Reply Roy november 9, 2017 at 20:51

  Met vrienden op vakantie vol enthousiasme vertellen hoe mooi de volle maan schijnt. Volgende dag bij daglicht erachter komen dat het een mooie ronde straatlantaarn was

 • Reply Nelly november 11, 2017 at 14:06

  Heerlijk eten in een restaurant met twee verdieping. Wij hadden een tafeltje op de tweede verdieping bij de balustrade. Tijdens het eten nonchalant de ene arm laten hangen over deze omheining, echter ik had een vork in mijn hand en liet deze vallen…. Kwam terecht op een tafeltje bij etend stel, die er onderstond.

 • Reply Susan Admiraal november 12, 2017 at 10:59

  Mijn vriend en ik zaten in Griekenland op een terras aan een heerlijk bord saté.
  De saté zat op een ijzeren spies, om deze eraf te krijgen zette ik mijn vork in de saté en probeerde hem eraf te schuiven.
  Op het moment dat er beweging in de saté kwam voelde ik hem er zo in één keer afschieten!
  De saté spetters belandde overal… inclusief op de spijkerblouse van de persoon aan het tafeltje naast ons.
  Oeps!
  Gauw bordje leeggegeten en de rekening gevraagd!

 • Reply Sarah Van Der Hoek november 12, 2017 at 21:32

  Haha, ik reed voor het eerst op een elecktrische fiets toen ik mijn zoontje van school ging halen. We stonden achter een menigte mensen half fietsend, en er stond een auto stil op de weg. In een keer gaf de fiets mij een zet en ik knalde tegen de auto aan. Er was gelukkig niemand gewond, behalve de auto. Wat een blunder!

 • 1 2

  Leave a Reply