Adorable Bookclub,  Boekrecensies,  Thriller

Genoeg gezegd – Karen Rose

Genoeg gezegd is het nieuwste boek van Karen Rose. Laura van de Adorable Bookclub las het boek. Hier lees je wat zij van het boek vindt.

Waar gaat Genoeg gezegd over?

Jaren geleden ontsnapte Mercy Callahan uit de sekte waarin ze opgroeide. Maar ook al ontkwam ze aan het misbruik en de terreur, het verleden blijft haar achtervolgen. Wanneer haar broer, FBI-agent Gideon Reynolds, nieuwe bewijslast heeft over sekteleider Ephraim Burton, reist Mercy naar Sacramento. Daar ontmoet ze Gideons beste vriend, rechercheur Rafe Solokov, die gerechtigheid belooft. Maar Ephraim krijgt lucht van hun missie en nu hij weet dat Mercy zijn geheimen op het spoor is, zal hij er alles aan doen om haar terug naar de sekte te brengen, dood of levend…

Wanneer Mercy en haar beste vriendin Farrah aankomen op het vliegveld in Sacramento staat haar een nare verrassing te wachten. Haar verleden achtervolgt haar, want Ephraim haar daar op te wachten. Met hulp weet Mercy te ontkomen, maar ze weet dat Ephraim alles eraan zal doen om haar terug te krijgen naar Eden. Rafe Solokov doet er alles aan om haar te beschermen en probeert zicht te krijgen op de zaak. Gideon probeert zijn zus te helpen en samen op zoek te gaan naar Eden. Maar Ephraim is ondertussen bezig met zijn eigen plan om Mercy mee terug te krijgen, want voor hem staat er veel op het spel.

‘Vanaf het begin word je direct meegenomen in het verhaal’

Ephraim heeft zijn eigen problemen en probeert zo snel mogelijk Mercy mee te lokken. Ondertussen merkt hij hoe moeilijk het is omdat ze omringt wordt door de familie Solokov en hun vrienden. De tijd tikt door, want de sekteleider zit hem op de hielen en heeft allerlei verwachtingen van Ephraim. Ondertussen ontdekt iemand in de sekte wat er werkelijk gaande is en probeert een eigen plan te bedenken om te ontsnappen. Wanneer Ephraim een ruilmiddel te pakken krijgt, is het voor Mercy ineens een spoedklus om Ephraim zo snel mogelijk te pakken te krijgen.

Karen Rose schrijft opnieuw weer een verhaal waar je vanaf het begin in meegenomen wordt. Het verhaal start spannend en meteen is er een hoop actie. Wanneer je de vorige boeken van Karen Rose hebt gelezen, weet je al een hoop extra achtergrondinformatie. Dat zorgt ervoor dat het verhaal nog meer begint te leven. Zonder het lezen van de andere boeken is het ook meteen een goed verhaal.

Pluspunten:
+ Verschillende perspectieven zorgen ervoor dat je meteen in het verhaal zit
+ Duidelijke verhaallijn
+ Spannend en mysterieus

Minpunten:
– Meteen alle motieven duidelijk

Bestel hier het boek bij Bol.com.

uit de schaduw

Titel: Genoeg gezegd
Auteur: Karen Rose
Verschenen: oktober 2022
Pagina’s:  640
Uitgever: Uitgeverij de fontein
bol-button

 

De Adorable Bookclub is een onderdeel van Adorable Books en bestaat uit Sanne, Laura, Sophie, Saskia, Nikki, Emma, Sara en Emily. Zij schrijven regelmatig recensies voor de website. Dit clubje staat los van de redactie van Adorable Books.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.