Boeken

Gelezen boeken van maart 2018

Een nieuwe maand, dat betekent dat we weer op een rijtje zetten welke boeken we afgelopen maand hebben gelezen! Kijk je mee? 

Tedje

In maart las ik drie boeken uit. Aan het begin van de maand las ik het laatste deel van de Wacht op mij-serie van Jennifer Armentrout uit: Vertrouw op mij. Halverwege de maand las ik het boek Winternacht van Suzanne Vermeer, waar je inmiddels de recensie al van hebt kunnen lezen. Als laatst deze maand las ik het nieuwe boek van Sophie Kinsella: Verras me.


Danique V.
Afgelopen maand las ik twee boeken uit. Als eerste las ik het tweede (en laatste) deel uit van Ave Cesaria, geschreven door Sanne Hillemans. Wat een geweldig boek was dit!
Als tweede las ik het nieuwste boek van Gayle Forman uit, Waar ik ga, die ik vooruit mocht lezen. Hierover deze week meer ­čśë

Cress

Yara

Voor het eerst had ik weer eens een goede maand met betrekking tot het lezen! Ik las Cress, het derde deel van The Lunar Chronicles van Marissa Meyer. Ook las ik het vervolg hierop: Levana, dit is het vierde deel.

Danique E.

Ik las deze maand slechts ├ę├ęn boek uit! Vooraf had ik verwacht dat ik wel wat meer zou lezen, maar alsnog ben ik blij dat ik tenminste een boek uit heb. Ik las Spiegel van Cara Delevingne, een super spannend boek!

Hoeveel boeken heb jij in maart gelezen?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kelly april 3, 2018 at 16:55

    Toffe boeken! (:

  • Leave a Reply