Overig

Game of Thrones notitieboekje – huis Stark

Foto1

Laatst was ik aan het werk in Dordrecht, en toen ik naar huis wilde gaan regende het enorm hard. Ik had geen paraplu bij me en zag een boekhandel. De ideale oplossing om te schuilen voor de regen! Ik besloot de boekhandel binnen te gaan en rond te gaan neuzen, en kwam toen een Game of Thrones notitieboekje tegen. Ik was zo enthousiast dat ik hem mee heb genomen!

Het boekje was een kleinigheidje voor mijn vriend, omdat hij druk aan het solliciteren was. Hij is fan van GoT en ik vond dat hij wel een mooi boekje kon gebruiken ter inspiratie. Een dag later kregen we te horen dat hij een fulltime baan heeft, dus nu kan het boekje mee naar zijn werk. Het is een vrij simpel notitieboekje, met lijntjes. Voorop zie je het logo van de Starks.

Foto4 Foto3

Vrijwel voorin staat een vakje waarin je je naam kunt zetten. Daar achter zit informatie over huize Stark. Ik vond dit een leuke toegevoegde waarde, ookal weet je veel van het huis, het is leuk.

Foto2

Binnenin zit een vakje, zoals ik gewend ben van de wat luxere notitieboeken. Handig! Zeker als je het boekje voor werkgerelateerde dingen gebruikt en af en toe losse dingen krijgt. Op de achterkant zie je ook de kaart van het land waar GoT zich afspeelt, Westeros.

Al met al vind ik het een fantastisch boekje, en dat is natuurlijk ook de reden waarom ik hem voor mijn vriend heb gekocht. Als fan denk ik dat het een leuke accessoire is om te hebben. Als je sowieso veel notitieboekjes gebruikt én je bent fan dan zou ik zeggen: koop hem zeker.

Het Game of Thrones notitieboek, huis Stark, kost €14,99. Er is ook een notitieboekje te verkrijgen van huis Lannister.

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Simone augustus 14, 2015 at 10:27

  Oh dit is echt een prachtig notitieboekje. Die zou ik ontzettend graag willen hebben. Ik zal eens online op zoek gaan om te zien of ik deze kan vinden! <3

 • Reply Esther augustus 14, 2015 at 11:35

  Ik ben echt een grote GOT fan. Maar ik vind hem b est wel duur. 🙁

 • Reply Tamara augustus 14, 2015 at 12:05

  Leuk boekje! Zal zeker leuk zijn als je echt een fan bent!

 • Reply Shaz augustus 14, 2015 at 13:14

  Wat leuk zeg! Echt een ideaal cadeau voor een Got fan.

 • Reply Angelica augustus 14, 2015 at 14:52

  Een mooi notitie boekje! Je kan er nooit genoeg hebben!

 • Reply Jolien augustus 14, 2015 at 22:54

  Oh wat ontzettend leuk! En ook leuk om als cadeautje aan iemand te geven 🙂

 • Reply hetboekenik augustus 21, 2015 at 18:06

  Het ziet er erg handig uit en heel mooi

 • Reply Sarah november 13, 2017 at 15:12

  Wat een mooi boekje. Dat zou een erg leuk kado zijn. In welke winkel heb je het gekocht?

 • Leave a Reply