TV-series

Game of Thrones exhibition ’15

GOT3

Afgelopen woensdag was het zo ver: de Game of Thrones exhibition vond plaats in Amsterdam. Ik had er zo naar uitgekeken! Bij de exhibition staan allerlei dingen tentoongesteld uit de serie, zoals kostuums en zwaarden. Ik had kaarten voor 20:00, en ik moet zeggen dat het niet zo druk was als verwacht. Allereerst stonden allerlei kostuum tentoongesteld, van bijvoorbeeld Khaleesi. Daarnaast stonden allerlei rekwisieten tentoongesteld.

Buiten het feit dat er veel te zien was, was er ook het een en ander te doen. Zo was er een replica van de iron throne waar je op kon zitten en mee op de foto kon gaan. Tof. Daar stond wel een gigantische rij voor, maar die rij vond ik het wel waard. Heel gaaf om te doen.

GOT

Daarnaast was er een 4D ervaring: je kon de gigantische muur in het noorden beklimmen. Je had een VR-bril op, een koptelefoon, het leek alsof het waaide én het leek ook nog eens alsof je in een lift zat die omhoog ging. De lift bewoog continu. Ik vond dit er best realistisch uit zien en vond het onwijs spannend, haha. Het viel al met al heel erg mee, maar naderhand had ik wel het gevoel dat ik even moest ‘landen’.

GOT2

Ik vond het zeker een leuke ervaring om de exhibition te bezoeken en zou zeker vaker willen gaan. Echt een aanrader als Game of Thrones fan.

De Game of Thrones exhibition is alleen vandaag nog te bezoeken in de Westergasfabriek tussen 10:00 en 21:00, zonder toegangsbewijs. Meer informatie kun je hier vinden

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Annabel mei 31, 2015 at 12:09

  Ik ben ook geweest, echt super leuk en The wall is inderdaad een hele ervaring.

 • Reply beautifulday4makeup mei 31, 2015 at 13:03

  Dit lijkt mij een superleuke exhibitie om naar toe te gaan!

 • Reply Simone mei 31, 2015 at 18:57

  Oh wat gaaf! Ik had zo graag willen gaan. Leuk dat ik zo toch een beetje kon meegenieten!

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale mei 31, 2015 at 20:39

  Superleuk om te zien zeg, ookal kijk ik helemaal geen GoT hahaha.

 • Reply Esther juni 2, 2015 at 12:14

  Ik ben ook geweest, en het was zo tof. 😀

 • Leave a Reply