Films

Films in de bioscoop in september 2015

the-maze-runner-scorch-trials

Een nieuwe maand, en dus ook nieuwe films! We hebben weer een aantal films op een rijtje gezet waar we naar uit kijken en die je zéker niet mag missen. Kijk je mee?

Tedje

Ricki and the Flash

In Ricki and the Flash zien we Meryl Streep in een verrassend nieuwe rol. Ze speelt zangeres en gitarist Ricki Rendazzo, een vrouw die haar gezin in de steek liet in ruil voor een leven als rockster.

In deze originele en energieke film keert Ricki terug naar huis om de relatie met haar familie te verbeteren.

Meryl Streep speelt samen met haar dochter Mamie Gummer, die in de film ook Ricki’s dochter speelt. Daarnaast zijn er hoofdrollen voor Rick Springfield (een Flash bandlid die verliefd is op Ricki), Kevin Kline (Ricki’s ex-man) en Audra McDonald (zijn nieuwe vrouw). Geregisseerd door Oscarwinnaar Jonathan Demme en naar een scenario van Diablo Cody (Juno).

3 september in de bioscoop

Yara

Maze Runner: Scorch Trials 

In dit tweede deel van de epische Maze Runner saga, krijgen Thomas (Dylan O’Brien) en de andere Gladers te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD.

De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Samen met het verzet binden de Gladers de strijd aan met de superieure kracht van WCKD en ontdekken zij dat de organisatie een schokkend plan voor hen in petto heeft.

17 september in de bioscoop

Everest

De indrukwekkende film Everest is gebaseerd op de ongelooflijke gebeurtenissen rondom een poging om de top van de hoogste berg ter wereld, Everest, te bereiken.

De bergbeklimmers krijgen te maken met de meest barre omstandigheden op aarde wanneer hun levenslange obsessie om de top van de Everest te bereiken verandert in een adembenemende strijd om te overleven.

17 september in de bioscoop

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Vivian september 2, 2015 at 15:28

  Ricki and the Flash lijkt mij ook heel erg leuk!

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale september 2, 2015 at 15:35

  The Scorch Trials is iets waar ik al lang naar uitkijk. Maar Everest lijkt mee ook een mooie film!

 • Reply Kelly september 2, 2015 at 16:17

  Ik ben erg benieuwd naar The Scorch Trials. Heb m’n vriend al overgehaald om er samen heen te gaan. 🙂

 • Reply Bianca september 2, 2015 at 18:35

  Ik ben ZO benieuwd naar Ricki and the Flash! Heb de trailer al zo vaak gezien, nu de film nog! Als ik maar niet heel de tijd aan Mama Mia ga denken :’)

 • Reply Esther september 2, 2015 at 18:37

  Ik ben wel echt heel benieuwd naar the maze runner deel 2. 🙂

 • Reply hetboekenik september 5, 2015 at 13:32

  Ik ben nu de scorch trials aan het lezen. Hopelijk is hij uit voor de film uitkomt

 • Leave a Reply