Films

Films in de bioscoop in oktober 2015

pan-film-posters-full-celebrity-watchdog-insert1

En het is weer oktober! Dat betekent dat de wintermaanden gaan beginnen en dat het seizoen aanbreekt om lekker veel films te kijken. Deze films komen in oktober in de bioscoop.

Yara:

Spectre

Door een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren.
Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de complexe, bedrieglijke waarheid achter SPECTRE.

28 oktober in de bioscoop

Tedje:

The Martian 

Tijdens een bemande missie naar Mars, is astronaut Mark Watney vermoedelijk dood na een hevige storm en achtergelaten door zijn bemanning. Maar Mark heeft het overleefd, vindt zichzelf gestrand en alleen op de vijandige planeet. Hij probeert een manier te vinden om een signaal te geven naar de aarde, dat hij nog leeft. Op een afstand van miljoenen kilometers werkt een team van NASA-medewerkers en wetenschappers koortsachtig aan het terughalen van ‘De Marsman’ en ook zijn teamleden stellen alles in het werk om Watney met een risicovolle en vrijwel onmogelijke actie te redden. Ondertussen leeft de rest van de wereld intens mee met de heroïsche reddingsoperatie.

1 oktober in de bioscoop 

Pan

Warner Bros. Pictures brengt Pan uit in de bioscoop, een live-action film over Peter Pan onder de regie van Joe Wright (Atonement, Pride and Prejudice). Pan biedt een nieuwe kijk op de oorsprong van de klassieke Peter Pan personages gecreëerd door J.M. Barrie. Dit actie-avontuur volgt het verhaal van een wees die wordt meegenomen naar het magische Neverland. Daar vindt hij vertier maar ook gevaren. Uiteindelijk ontdekt hij hier zijn lot, veranderen in de legendarische held Peter Pan.

7 oktober in de bioscoop 

Ja, ik wil! 

Roos (Elise Schaap) is mooi, leuk, succesvol en begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen (o.a. Jeroen Spitzenberger) en best friend forever (Thomas Cammaert).  Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan (Martijn Lakemeier) mee naar alle ceremonies. Ze raakt veelvuldig verzeild in gênante situaties en valt prompt als een blok voor de charmes van een aantrekkelijke arts (Thijs Römer). Men zegt wel: “Van een bruiloft komt een bruiloft”, maar is hij de ware Jacob tegen wie ze ‘Ja, ik wil!’ zal zeggen?

15 oktober in de bioscoop 

Naar welke film ben jij benieuwd?

 

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Sabine oktober 2, 2015 at 17:07

  De laatste zou ik wel graag willen zien! Vind Nederlandse films vaak erg leuk. Helaas gaat dat nu juist niet. Hopelijk komt er ooit een manier ze via Internet te kunnen kijken.

 • Reply Annabel oktober 2, 2015 at 19:43

  Ik ben benieuwd naar Pan en ook heel erg naar Crimson’s Peak.

 • Reply Naomi oktober 3, 2015 at 10:38

  The marian en Pan lijken me twee goede films!

  x

 • Reply Madelon oktober 3, 2015 at 12:30

  Ik heb alleen Spectre niet op mijn lijstje staan, hihi. Ben niet zo’n Bond-fan.

 • Reply Karlijn oktober 3, 2015 at 19:52

  The Martian lijkt me zo leuk! Maar de rest, mwah, niet helemaal mijn ding. Voor mijn gevoel lijken alle James Bond films op elkaar :’)

 • Reply Nicky oktober 3, 2015 at 22:28

  Pan wou ik sowieso al ontzettend graag zien, en nu wil ik Ja ik Wil ook heel graag zien. Super leul!

 • Reply hetboekenik oktober 4, 2015 at 14:17

  The martian wil ik ook erg graag gaan zien

 • Reply Esther oktober 4, 2015 at 17:52

  Ik ben heel benieuwd naar Pan, James Bond en The Martian. 🙂

 • Reply Vivian oktober 5, 2015 at 15:49

  Pan lijkt mij wel mooi, maar ook weer niet omdat ik niet zo van het Peter Pan-verhaal ben haha.

 • Reply Review: Pan | Miss Movie oktober 12, 2015 at 16:09

  […] Bron afbeelding […]

 • Leave a Reply