Films

Films in de bioscoop in november 2015

hunger-games-mockingjay-part-2

Een nieuwe maand en dat betekent weer een heleboel nieuwe films! Met als kers op de taart natuurlijk The Hunger Games: Mockingjay Part II, waar we allemaal ontzettend naar uitkijken! Vandaag laten wij de films waar wij naar uitkijken van november ’15 zien!

Tedje

The Gift

Simon (Jason Bateman) en Robyn (Rebecca Hall) zijn een gelukkig echtpaar met een perfect leven tot ze Gordo (Joel Edgerton), een oud-klasgenoot van Simon, tegen het lijf lopen.

De onaangekondigde bezoekjes en mysterieuze cadeautjes van Gordo blijken een dieper luguber geheim te dragen. Robyn gaat op onderzoek uit en langzaam sijpelt een angstaanjagende geschiedenis tussen Gordo en Simon binnen. Wat als het verleden nog niet klaar met je is?

5 november in de bioscoop

Burnt

Burnt is een sexy en smaakvol drama over rock ’n roll chef Adam Jones (Bradley Cooper). Hij had ooit met zijn fantastische gerechten de culinaire wereld aan zijn voeten, maar verloor alles door zijn wilde leven met drank en drugs. Nu is hij klaar om het succes terug te pakken, maar heeft hiervoor het beste team ooit nodig, waaronder zijn ex-geliefde Helene (Sienna Miller). Zal het hem lukken om opnieuw aan de top te komen en die derde Michelin ster te krijgen?

26 november in de bioscoop

Yara

The Hunger Games: Mockingjay part II

In Mockingjay Part 2 gaan Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) en District 13 de ongeëvenaarde strijd tegen het Capitool aan.

Nadat Katniss al twee keer de Hongerspelen heeft overleefd en is uitgeroepen tot de spotgaai, was in Mockingjay Part 1 de uitbraak van de oorlog in de districten te zien. In november gaat de strijd verder.

18 november in de bioscoop

The Good Dinosaur

The Good Dinosaur geeft antwoord op een eeuwenoude vraag: wat als de meteoor die het leven op aarde voorgoed veranderde niet was ingeslagen? De enorme dinosaurussen zouden nooit zijn uitgestorven maar juist het meest intelligente ras op aarde zijn.

Pixar Animation Studios neemt je mee op een spannend avontuur in een wereld van dinosaurussen waar de rollen volkomen zijn omgedraaid. Een dino genaamd Arlo sluit voor het eerst vriendschap met een mensenkind en noemt hem Spot. Samen gaan zij op een ontdekkingsreis door een wild en mysterieus landschap. De onzekere Arlo leert zijn angsten te overwinnen en ontdekt waar hij daadwerkelijk allemaal toe in staat is.

25 november in de bioscoop

Naar welke films kijk jij deze maand uit?

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.