Films

Films in de bioscoop in mei 2015

Yes! Een nieuwe maand, dus ook weer nieuwe films. Benieuwd naar welke films Yara en Tedje deze maand uitkijken? Kijk dan vooral verder. Misschien zit er nog wel een leuke film tussen om in de meivakantie te gaan bekijken!

Yara

Pitch Perfect

Elizabeth Banks regisseert Pitch Perfect 2, waarin alle favoriete personages uit Pitch Perfect – met de wereldwijde hit en YouTube-sensatie “Cups (When I’m Gone)” gezongen door Anna Kendrick – terugkeren. De Bellas zijn terug! Dit keer moeten Beca en de andere meiden het opnemen tegen de Duitse wereldkampioenen.

14 mei in de bioscoop

Tedje

Ventoux

Vier mannen, vrienden van weleer, beklimmen op hun racefiets de Mont Ventoux, zoals ze dat 30 jaar geleden ook deden. En ze doen wat mannen zo goed kunnen: loodzware ernst en slap ouwehoeren moeiteloos afwisselen. Totdat hun jeugdvriendin, de prachtige Laura zich meldt en de ‘spoken’ uit het verleden zich aandienen. In een hedendaagse en herkenbare mix van hilariteit en weemoed overwint de vriendschap, die juist door dat verleden een vriendschap voor het leven blijkt.

14 mei in de bioscoop 

De surprise

Multimiljonair Jacob (Jeroen van Koningsbrugge) wordt voor het eerst in zijn leven verliefd op de mooie Anne (Georgina Verbaan).

Voor het eerst lijkt het leven hun toe te lachen, alleen hebben ze kort daarvoor een contract getekend met een bedrijf dat hen op een verrassende wijze naar de andere wereld zal helpen. Als zij onder het contract proberen uit te komen, blijkt dat nog niet zo makkelijk…

21 mei in de bioscoop

Naar welke film kijk jij uit deze maand? 

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.