Films in de bioscoop in juni 2015 - Adorable Books
Films

Films in de bioscoop in juni 2015

The-Age-of-Adaline-period-posters

Oh yeah, een nieuwe maand met allerlei toffe films! Tedje en Yara hebben alle films op een rijtje gezet waar zij deze maand naar uitkijken. The Age of Adaline is een film waar zowel Yara als Tedje heel erg naar uitkijken, zeker omdat Blake Lively én Michiel Huisman er in spelen.

Yara

Spy 

Susan Cooper (Melissa McCarthy) is een pretentieloze analist bij de CIA en de miskende held achter vele gevaarlijke operaties.

Maar als haar partner (Jude Law) plotseling verdwijnt en een andere topagent (Jason Statham) in opspraak raakt, verruilt ze haar kantoorbaan voor die van infiltrant. Om de mensheid voor een ramp te behoeden, begeeft ze zich in de wereld van een dodelijke wapenhandelaar.

4 juni in de bioscoop

 

Jurassic World

Steven Spielberg keert terug als uitvoerend producent van het langverwachte nieuwe deel uit de populaire Jurassic Park filmreeks, JURASSIC WORLD.

Colin Trevorrow regisseert het nieuwe actie-avontuur naar een screenplay van Derek Connolly. Frank Marshall en Pat Crowly produceren de film.

11 juni in de bioscoop

Tedje

Rendez-Vous

In Rendez-Vous gooit Simone (Loes Haverkort) het roer om. Ze erft een bouwvallig landhuis in Frankrijk en vertrekt om samen met haar man Eric (Mark van Eeuwen) en hun twee kinderen, hiervan een chambre d’hôtes te maken.

Terwijl de hectiek van de verbouwing steeds groter wordt, vlucht Simone in een enerverende affaire met één van de Franse bouwvakkers, de aantrekkelijke Michel (Pierre Boulanger). Eric gaat intussen helemaal op in de bouwplannen van aannemer Peter (Peter Paul Muller), maar niet alles in dat prachtige Frankrijk is wat het lijkt… De Franse droom ontaardt in een regelrechte nachtmerrie.

The Age of Adaline

Wat als je voor altijd jong en mooi blijft? Het overkomt de jonge moeder Adaline (Blake Lively) na een mysterieus auto-ongeluk in de jaren ’30.

Terwijl de wereld om haar heen doorgaat en haar dochter (Ellen Burstyn) bejaard wordt, wordt Adaline zelf geen dag ouder. Om dit verborgen te houden is ze tientallen jaren veroordeeld tot een eenzaam bestaan, zonder liefde waar ze keer op keer afscheid van zou moeten nemen.

Maar wanneer ze valt voor de charismatische Ellis (Michiel Huisman) en een weekend bij zijn ouders (Harrison Ford en Kathy Baker) doorbrengt, dreigt haar geheim uit te komen. Adaline neemt een beslissing die haar leven voor altijd zal veranderen.

18 juni in de bioscoop

Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply Shaz juni 1, 2015 at 07:45

  Leuke lijst! The Age of Adaline, Spy en Jurassic World wil ik nog dolgraag zien.

 • Reply Jen juni 1, 2015 at 09:24

  Geweldige lijst, maar ik bespeur toch een foutje. She’s Funny That Way komt pas eind juli in de Nederlandse bioscoop 😉

 • Reply Daniëlle juni 1, 2015 at 10:54

  The Age of Adeline staat echt hoog op mijn lijstje!

 • Reply Jolien juni 1, 2015 at 11:18

  Leuke films! Ik kijk vooral uit naar ‘Spy’ en ‘Jurassic World’ 🙂

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale juni 1, 2015 at 11:42

  Ik ben echt heel benieuwd naar Age of Adeline. Ik heb er echt al vele goede verhalen over gehoord!

 • Reply Jacoline juni 1, 2015 at 12:04

  Van deze films ben ik met name benieuwd naar Age of Adeline en Rendez-Vous.

 • Reply beautifulday4makeup juni 1, 2015 at 13:24

  Ik ben erg benieuwd naar de age of adeline. Deze lijkt me erg mooi.

 • Reply Madelon juni 1, 2015 at 14:42

  Ik zag laatst ergens de trailer van Spy en alleen daardoor al moest ik super hard lachen, haha. Ik wil die absoluut zien!

 • Reply Hanne juni 1, 2015 at 17:22

  Ik heb onlangs de trailer van Spy gezien en het zag er mij een heel leuke en grappige film uit. The Age of Adeline is echter de film waar ik deze zomer naar uitkijk.

 • Reply Tamara juni 1, 2015 at 18:33

  Ik kijk uit naar de films The age of adalaine en Spy. Hopelijk kan ik zaterdag al naar Spy!

 • Reply Esther juni 2, 2015 at 12:22

  Ik ben echt benieuwd naar Jurassic world. Maar spy en the age of adaline lijken me ook tof. 😀

 • Reply G juni 2, 2015 at 19:39

  Ik ben heel benieuwd naar The age of Adaline. In de bioscoop zag ik pas geleden de trailer en die heeft me echt weggeblazen!

 • Reply Jessica juni 9, 2015 at 17:49

  Age of Adaline is echt heel erg mooi!
  Ik ben benieuwd naar Spy 🙂

 • Leave a Reply