Films

Films waar Yara & Tedje naar uitkijken – Juni ’14

Schermafbeelding 2014-05-27 om 10.36.04

En er is weer een maand voorbij! De zomer komt echt in de buurt en Yara en Tedje zetten weer de leukste films op een rijtje die deze maand uitkomen. 

Yara & Tedje

22 Jump Street

De agenten Schmidt en Jenko moeten undercover gaan bij een plaatselijke college. Jenko maakt vrienden bij het footballteam terwijl Schmidt de artscene verkent. Deze omgevingen doen Jenko en Schmidt twijfelen aan hun partnerschap.

5 juni in de bioscoop

The Love Punch

Richard Jones, een gescheiden bedrijfseigenaar van middelbare leeftijd, besluit met pensioen te gaan. Op zijn laatste werkdag verheugt hij zich al op een zorgeloze toekomst.
Maar dan ontdekt hij tot zijn ontzetting dat er fraude is gepleegd bij de bedrijfsovername. Zijn bedrijf is failliet en alle pensioengelden, inclusief de zijne, zijn gestolen. Met zijn ex-vrouw Kate gaat Richard op zoek naar de verantwoordelijke dubieuze zakenman. Tijdens de achtervolging door Europa, van Londen via Parijs naar de Riviera, krijgen Richard en Kate te maken met vele intriges en een juwelenroof en ontdekken ze dat de oude liefde nog niet geheel gedoofd is.

19 juni in de bioscoop

Walking On Sunshine 

Op uitnodiging van haar zus vliegt de Britse Taylor (Hannah Arterton) naar de zonovergoten Italiaanse kust waar ze ooit een heerlijke vakantie had. Op het strand ontmoet ze gelijk weer haar vrienden van toen, waaronder Elena (Leona Lewis) die nog altijd gelukkig is met haar vakantievriendje. Zou Taylor haar eigen vakantieliefde Raf (Giulio Berruti) nog terugzien? Lang hoeft ze niet naar hem te zoeken, want zuslief Maddie (Annabel Scholey) stelt Raf aan haar voor als… haar verloofde! In blinde paniek doet Taylor net of ze hem niet kent. Maar als de hele vriendenclub een week lang de bruiloft moet voorbereiden, komen alle romantische kriebels natuurlijk onherroepelijk terug… Walking on Sunshine is de ultieme feelgood zomerfilm van deze zomer, vol met 80’s pop klassiekers zoals ‘Holiday’ van Madonna, ‘Eternal Flame’ van The Bangles, ‘Girls Just Wanna Have Fun’ van Cyndi Lauper en ‘Wake Me Up Before You Go Go’ van Wham om er een paar te noemen…

19 juni in de bioscoop

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.