Films

Films in de bioscoop in juli 2015

Schermafbeelding 2015-05-25 om 13.03.00

Het lijkt net alsof er rondom de zomervakantie onwijs veel leuke films uitkomen. In de maand juli komen ook weer leuke films uit, waar wij gigantisch naar uitkijken. Magic Mike XXL, Paper Towns en nog meer. Lees je mee?

Yara

She’s funny that way

Het gedoe begint als Broadway-regisseur Arnold (Owen Wilson) de nacht doorbrengt met Izzy (Imogen Poots). De jonge prostituee wil dolgraag actrice worden en Arnold besluit Izzy fors te betalen om haar op weg te helpen.

Het gevolg is een en al verwarring, jaloezie, onbegrip en andere kolderieke situaties. Met Jennifer Aniston als Izzy’s gefrustreerde therapeute, Will Forte als haar vriend én toneelschrijver en Kathryn Hahn als Arnold’s vrouw. En acteur Rhys Ifans bemoeit zich er ook graag mee.

Naarmate het aantal ontmoetingen en geheimen elkaar in rap tempo opvolgen, loopt de hachelijke situatie compleet uit de hand.

23 juli in de bioscoop

Paper Towns

Paper Towns is een coming of age-verhaal over Quentin (Nat Wolff) en zijn raadselachtige buurmeisje Margo (Cara Delevingne), die zo dol op mysteries is, dat ze er zelf een is geworden.

Margo neemt Quentin mee op een nachtelijk avontuur, maar verdwijnt dan plotseling. Wat ze achterlaat, zijn een aantal cryptische aanwijzingen die Quentin moet ontcijferen. De zoektocht mondt voor Quentin en zijn gevatte vrienden uit in een bijzonder avontuur dat zowel hilarisch als ontroerend is. Om Margo terug te vinden, moet Quentin ontdekken wat de waarde is van echte vriendschap en ware liefde.

30 juli in de bioscoop

Tedje

Minions

Het verhaal van de Minions begint miljoenen jaren geleden, toen een Minion niet meer was dan een eencellig geel organisme.

Door de jaren heen zijn ze geëvolueerd tot hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken, van T. Rex tot Napoleon. Helaas waren ze niet zo succesvol in het uitvoeren van hun taak en raakten ze werkloos. Eén Minion, genaamd Kevin, heeft een idee: samen met de rebelse Stuart en de schattige Bob gaat hij op zoek naar een nieuwe slechterik om te assisteren.

De drie vrienden raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een geschikte nieuwe meester leidt: ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill (Academy Award® winnaar Sandra Bullock). Kevin, Stuart en Bob reizen van het ijskoude Antarctica naar New York City in de jaren ‘60. Uiteindelijk belandt het vrolijke gele trio in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions.

1 juli in de bioscoop

Magic Mike XXL

Ze zijn terug in Magic Mike XXL: Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez en Gabriel Iglesias, de hoofdrolspelers uit de kaskraker van 2012, Magic Mike.

Drie jaar nadat Mike op zijn hoogtepunt het strippersleven vaarwel zei, besluiten de overgebleven leden van de Kings of Tampa ook de handdoek in de ring te gooien. Maar dan wel op hun manier: Nog één keer knallen in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike in de spotlights.

Onderweg naar hun allerlaatste show, met stops in Jacksonville en Savannah waar ze oude kennissen ontmoeten en nieuwe vrienden maken, leren Mike en de mannen nieuwe moves en schudden ze op verrassende wijze het verleden van zich af.

2 juli in de bioscoop

Welke film staat bovenaan jouw lijstje die je in de maand juli graag zou willen zien?

 

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply beautifulday4makeup juli 3, 2015 at 08:54

  Paper towns en minions wil ik ook erg graag zien

 • Reply Madelon juli 3, 2015 at 09:03

  Minions <3 Daar ga ik wrss volgende week naartoe 🙂
  En ik wil Magic Mike ook sowieso zien!!

 • Reply Jacoline juli 3, 2015 at 09:50

  Paper Towns wil ik graag zien, ik heb afgelopen maandag het boek uitgelezen en vond het erg goed, dus ik hoop dat de film dat ook zal zijn.

 • Reply Karlijn juli 3, 2015 at 11:05

  Ik ben best wel benieuwd naar Papertowns!

 • Reply Jolien juli 3, 2015 at 11:06

  Ik kijk uit naar Paper Towns, de trailer ziet er alvast heel leuk uit!

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale juli 3, 2015 at 12:17

  Jaaa Paper Towns & Magic Mike XXL, daar kijk ik ook zeker naar uit.

 • Reply Annabel juli 3, 2015 at 14:54

  Ik heb de minions gezien, hij is zo leuk!

 • Reply Jessica juli 4, 2015 at 13:01

  Ik wil al deze films zien (en heb Magic Mike XXL al gezien deze week ^^)

 • Reply Esther juli 4, 2015 at 19:14

  De minion film is echt ontzettend leuk! 🙂 Ik ben ook heel benieuwd naar paper towns.

 • Leave a Reply