Films

Films in de bioscoop in december 2015

The Force Awakens

December is al in volle glorie bezig, al is het nog niet écht koud. Heb jij al een kerstgevoel? Wij nog niet zo heel erg… Gelukkig komen er een hoop leuke films uit in de maand december en vandaag zetten wij de films op een rijtje waar wij naar uitkijken. Leuk om bijvoorbeeld met kerst in de bioscoop te kijken met je familie, maar ook voor een avondje weg!

In The Heart Of The Sea

In de winter van 1820 wordt de walvisvaarder Essex aangevallen door iets dat niemand kon geloven; een reusachtige walvis met bijna menselijke wraakgevoelens.
Deze waargebeurde maritieme ramp inspireerde Herman Melville tot het schrijven van zijn beroemde boek Moby-Dick. Maar dat boek vertelt slechts een deel van het verhaal.
“In The Heart of the Sea” gaat over de nasleep, als de overlevenden tot het uiterste moeten gaan en het ondenkbare moeten doen om in leven te blijven. Zware stormen, voedseltekort, paniek en wanhoop drijven de bemanningsleden ertoe na te denken over de waarde van het leven en de moraliteit van hun beroep. De kapitein tracht de weg naar huis te vinden en de stuurman probeert de walvis alsnog te doden.

Vanaf 10 december in de bioscoop

Mannenharten 2

Er is veel veranderd in de levens van onze mannen, maar ook in Mannenharten 2 blijkt de liefde weer alles behalve een sprookje.
Zo drijft de baby van Wouter (Jeroen Spitzenberger) en Nicole (Katja Herbers) hen vooral uit elkaar. Als beginnend kinderboekenschrijfster heeft ze vooral oog voor haar leuke boeken en dito uitgever. Met als gevolg dat Wouter zich nog één keer in het onbezonnen studentenleven stort. Samen met Tim (Daan Schuurmans), die net terug is van zijn reis en besloten heeft een tijdje single te blijven, wat makkelijker gezegd is dan gedaan.
Dennis (Barry Atsma) valt als een blok voor een nieuw zangtalent, maar zij laat zich niet zo makkelijk inpakken. Evenals Niels (Fabian Jansen), die … besluit het na een versiercursus over een hele andere boeg te gooien.
En dan is er nog de hopeloos romantische Younes (Mingus Dagelet), die op zoek is naar het meisje waar hij één onvergetelijke nacht mee beleefde. Kortom: de zoektocht naar liefde gaat in alle hevigheid verder!

Vanaf 17 december in de bioscoop

Star Wars: The Force Awakens

Nieuwe krachten, goed en kwaad, worden wakker in Star Wars: The Force Awakens.
Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams slaan de handen ineen en nemen je mee naar een ‘galaxy far far away’. Star Wars keert terug keert naar het witte doek met Star Wars: The Force Awakens.

Vanaf 16 december in de bioscoop

Naar welke films kijk jij uit die deze maand verschijnen?

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.