Films

Films in de bioscoop in augustus 2015

F4

Een nieuwe maand en dat betekent ook een nieuwe maand met films! Kijk je mee welke films je echt niet mag missen deze maand? 

Tedje

Ted 2

In de opvolger van Ted uit 2012 gaan we vrolijk verder met de ongein. Dit keer wil Ted een kindje nemen met zijn menselijke vriendin. Eén probleem: wettelijk is dit niet toegestaan! Ted besluit een advocaat in handen te nemen en start een rechtszaak om het mogelijk te maken.

13 augustus in de bioscoop

We Are Your Friends 

We Are Your Friends gaat over het vinden van je eigen stem. Duik onder in de wereld van elektronische muziek en het nachtleven van Hollywood, de scene van de 23-jarige Cole (Zac Efron). Overdag hangt hij met zijn jeugdvrienden maar ’s avonds werkt hij aan die ene track die de wereld zal veroveren. Alles verandert als hij bevriend raakt met de coole James (Wes Bentley), een gevestigde DJ die hem onder zijn hoede neemt. Een nieuwe kans, maar dan ontmoet hij James’ jonge vriendin; de bloedmooie Sophie (Emily Ratajkowski). Cole valt als een blok voor haar.  Terwijl hun verboden liefde opbloeit dreigt hij alleen wel belangrijke vrienden te verliezen. Cole moet kiezen tussen liefde, loyaliteit en zijn eigen carrière.

27 augustus in de bioscoop

Yara

Fantastic Four

Fantastic Four is een nieuwe, eigentijdse verfilming van het langstlopende superheldenteam van Marvel.

Het leven van vier jonge outsiders verandert compleet als ze teleporteren naar een ander universum waar ze een schokkende gedaanteverwisseling ondergaan. Om de aarde te redden moeten de vier leren omgaan met hun nieuwe krachten en de strijd aanbinden met een voormalige vriend.

6 augustus in de bioscoop

Pixels

In Pixels wordt de aarde aangevallen door buitenaardse wezens die zich vermomd hebben als old-school videogame figuren, zoals Pac-man, Donkey Kong en Centipede.

President Will Cooper (Kevin James) vraagt zijn vriend Sam Brenner (Adam Sandler) om hulp, omdat hij kampioen arcade gaming was in de jaren ’80. Samen met een team van retro gamers moet hij de aliens verslaan en de wereld redden. Ze krijgen speciale wapens uit het Witte Huis van wapenspecialiste Lt. Col. Violet Van Patten (Michelle Monaghan).

20 augustus in de bioscoop

Naar welke films kijk jij uit in augustus?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Tamara augustus 2, 2015 at 15:09

  Leuke films!

 • Reply G augustus 2, 2015 at 20:28

  Vrijdag zag ik de trailer van Pixels in de bioscoop en die lijkt me echt heel gaaf! Naar Ted 2 kijk ik al tijden uit, ik hoop dat die net zo leuk is als de eerste 🙂

 • Reply hetboekenik augustus 3, 2015 at 08:33

  Pixel lijkt mij supergrappig, maar ik weet niet of hij het waard is om het in de cinema te zien

 • Reply Esther augustus 4, 2015 at 21:14

  Pixels lijkt mij wij heel erg leuk. En fantastic four!

 • Leave a Reply