Films in de bioscoop in september 2013 - Adorable Books

Films in de bioscoop in september 2013

 photo SMOORVERLIEFD_POSTER_breed_La.jpg

En er is weer een nieuwe maand aangebroken. Wat gaat de tijd toch snel! Heel cliché, maar wel waar. Ook deze maand verschijnen er weer een heleboel leuke, nieuwe films in de bioscoop. Wij zetten de leukste op een rijtje. 

Tedje

Smoorverliefd

De romantische komedie Smoorverliefd zoomt in op de roerige romantiek in de levens van vier vrouwen in Den Haag. Tienerdochter Eva, haar moeder Judith, tante Barbara en grote zus Anna maken er onder een Haags dak samen gezellig een potje van. Ze zijn mooi, moedig en verstandig, maar soms weten ze het ook even niet meer in een wereld vol prille verliefdheid, serial dating, ongebluste lust, affaires, kinderwensen en onverwoestbare oude liefdes.

12 september in de bioscoop

Hoe duur was de suiker?

Hoe Duur was de Suiker vertelt het verhaal van twee halfzusjes in het achttiende-eeuwse Suriname: de blanke Sarith en haar lijfslavin Mini-Mini. Terwijl Sarith verbitterd raakt door het harde leven in de kolonie, krijgt Mini-Mini haar eigen kans op geluk. Kan en durft ze die te grijpen ten koste van haar meesteres en halfzus?

26 september in de bioscoop

Jobs

In Jobs volgen we het leven van Steve Jobs vanaf het moment dat hij stopt met de universiteit en uitgroeit tot de oprichter van één van de grootste en bekendste technologiemerken van de wereld: Apple. Jobs wordt gespeeld door Ashton Kutcher. Ik als groot Apple-fan ben wel erg benieuwd naar deze film. 

5 september in de bioscoop

Yara

Mr. Morgan’s Last Love

Mr. Morgan’s Last Love is het bitterzoete verhaal van een eenzame Amerikaanse weduwnaar in Parijs die het leven opnieuw omarmt wanneer hij onverwacht een prachtige jonge en levenslustige vrouw ontmoet met wie hij een bijzondere relatie krijgt. Vanaf het moment dat Pauline de koppige en neerslachtige Matthew Morgan een reikende hand geeft bij het instappen van de bus, hervindt Matthew het geluk.

26 september in de bioscoop.

Meisje met negen pruiken

De 21-jarige mooie Sophie geniet volop van het leven, ze studeert en feest erop los. Op een dag ontdekt ze dat ze kanker heeft. Ze moet opgenomen worden in het ziekenhuis, maar ze besluit zich niet gewonnen te geven.

5 september in de bioscoop.

White house down

In de nieuwe spannende actiefilm White House Down wordt politieagent John Cale afgewezen voor zijn droombaan, het beschermen van de president bij de Secret Service.
Ondanks het slechte nieuws neemt hij zijn dochter mee op een tour van het Witte Huis wanneer het plotseling wordt bezet door een groep zwaar gewapende paramilitairen. Er ontstaat een complete chaos binnen de regering en het lot van de president, zijn dochter en het land zelf komen in Cale’s handen te liggen. Ook niet verkeerd: hottie Channing Tatum speelt erin!

12 september in de bioscoop.

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Silke september 4, 2013 at 08:23

  Grappig, smoorverliefd is bij ons al een oude film. Heb er serieus van genoten. Je bovenste foto is trouwens van de Belgische film.

  • Reply Tedje september 4, 2013 at 10:08

   Whoops! Gelijk aangepast 🙂

 • Reply Joanydvv september 4, 2013 at 12:47

  Hmm, ik weet niet waarom maar er staan nu niet echt iets tussen wat me aanspreekt. Dan sla ik deze maand de bios maar even over.

 • Reply Nancy september 5, 2013 at 08:51

  Ik kijk uit naar White House Down.
  Met Channing Tatum kan je tegenwoordig niet mis zijn 😉
  En ik heb genoten van de vroegere films van de regisseur: Independence Day, The Day after Tomorrow en 2012.

 • Reply Carlijn september 7, 2013 at 12:10

  Ik ga morgen naar de voorpremière van Smoorverliefd!

 • Leave a Reply