Films

Films waar Yara en Tedje naar uitkijken – mei 2013

Een nieuwe maand is uitgebroken en dat betekent natuurlijk ook dat er een heleboel nieuwe films in de bioscoop komen. Wij hebben er een paar op een rij gezet waar we ontzettend benieuwd naar zijn!

Tedje

The Big Wedding

Amanda Seyfried, Catherine Heigl, do I need to say more? In The Big Wedding is het stel Don en Ellie Griffin al lang gescheiden wanneer hun geadopteerde zoon Alejandro gaat trouwen. Voor de bruiloft wordt de biologische moeder uitgenodigd en Don en Ellie moeten het doen laten overkomen dat ze nog steeds een gelukkig echtpaar zijn. Met name voor Ellie is dit lastig aangezien haar vroegere beste vriendin Bebe McBride weer ziet die nu de vriendin is van haar ex-man.
Klinkt als een heerlijke feel good movie en daar krijg ik nooit genoeg van!

9 mei in de bioscoop

The Great Gatsby

Met muziek van onder andere Beyoncé, Jay-Z, Will.i.am en Lana del Rey kan het toch bijna niet mis gaan met deze film? De film naar het boek van F. Scott Fitzgerald volgt schrijver Nick Carraway, die Midden-Amerika ontvlucht en in de lente van 1922 zijn rheil zoekt in New York. Terwijl hij zijn American Dream najaagt, belandt hij in de wereld van mysterieuze miljonair Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio). Nick is getuige van allerlei gebeurtenissen die hem aanzetten om een verhaal te schrijven over onmogelijke liefde, onverstoorbare dromen en tragedie.

16 mei in de bioscoop

The Hangover Part III

Ik heb genoten van deel 1 en 2, dus ik kan ook niet wachten op deel 3. Deze keer geen trouwerij en geen vrijgezellenfeest. Wat zou er verkeerd moeten gaan, right? Over het plot is nog niet veel bekend, maar we zien natuurlijk de vier hoofdpersonen terug in de film en ook Mr. Chow (see you later, gayboys) is er weer bij.

30 mei in de bioscoop

Yara

Olympus Has Fallen

Ik ben duidelijk helemaal gek van actiefilms en ook deze film spreekt mij aan. Het verhaal lijkt mij niet heel spannend, maar doordat er veel actie in zit lijkt het me wel wat. En hé, Gerard Butler is nooit een ramp om naar te kijken… Toch?

9 mei in de bioscoop.

Fast & Furious 6

Ik ben nog een newbie op het gebied van F&F, maar deze film lijkt me ontzettend tof! Goede muziek, goede acteurs en veel actie. Jep, I’m in.

23 mei in de bioscoop

Epic

Een animatiefilm met veel humor. Animatiefilms zijn altijd leuk om te zien in de bioscoop!

29 mei in de bioscoop

Naar welke films kijken jullie uit? 

 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply ladynadine mei 7, 2013 at 18:05

    The Great Gatsby zou ik graag willen zien. Leonardo DiCaprio… 🙂

  • Leave a Reply