Films

Films in de bioscoop in juni 2013

Now-You-See-Me

Inmiddels is de helft van de maand al bijna verstreken, maar hier is ‘ie.. De lijst met films waar Yara & Tedje naar uit kijken. Rond de zomer komen ontzettend toffe films uit, dat is elk jaar zo. En aangezien de zomer er weer bijna aan komt is er een gigantische lijst met films die wij willen zien. Kijk je mee?

Tedje

Before Midnight

Negen jaar na de laatste rendez-vous en bijna twee decennia sinds hun eerste ontmoeting, treffen we Celine en Jesse dit keer in Griekenland. Inmiddels getrouwd en ouders van twee dochters. De zonovergoten vakantie zit er bijna op en beiden staan niet te popelen om terug te keren naar het werkende leven en de dagelijkse beslommeringen in Parijs.
Tijdens de laatste nacht op het eiland komen Celine en Jesse’s angsten en frustraties boven tafel en staan ze voor de keuze: bij elkaar blijven of een punt achter de relatie zetten.

Vanaf 6 juni in de bioscoop

Now You See Me

Terwijl de bezoekers van de show van een groep illusionisten lijden onder de economische crisis, zitten de bankdirecteuren er warmpjes bij. De illusionisten hebben echter een briljante ontdekking gedaan waarmee ze een ongelofelijke roof kunnen plegen bij een bank. Het geld geven ze als een soort Robin Hood terug aan het publiek – en ze hebben een waterdichte alibi. Terwijl de illusionisten nieuwe stunts aankondigen, zit de FBI (Ruffalo en Laurent) hen op de hielen en de Parijse bankdirecteur (Caine) zint op wraak.
Is het magie, een brutale roof of toch iets anders? “Look closely. Because the closer you think you are, the less you actually see”

Vanaf 27 juni in de bioscoop

Dispicable Me 2

Ik sprong een gat in de lucht toen ik hoorde dat Dispicable Me 2 in de zomer van 2013 in de Nederlandse bioscopen te zien was. Ze hebben een vervolg gemaakt op mijn favoriete animatiefilm aller tijden: IT’S SO FLUFFEH I WANNA DIE! Waarschijnlijk kent iedereen het korte fragment met de kleine Agnes wel, als ze graag een unicorn wil. Zo schattig! Ik ben heel benieuwd naar deel 2 en naar de grappige scènes met de kleine gele Minions.

Vanaf 26 juni in de bioscoop

Yara


The Hangover Part III. Het epische slot..  Ik heb geen idee wat ik moet verwachten! Wat denk jij?

Fast & Furious 6. Vin Diesel, Paul Walker (hottie-alert!) I love him. Veel actie, mooie mannen… En natuurlijk voor de mannen; auto’s en mooie dames.. Top film! Overigens heb ik enkel Fast5 gezien, en de rest niet. Deel 1 vond ik na 20 minuten tegenvallen en heb ik afgezet.

Man of Steel. Ik hou van superhelden. Deze verfilming van het stripboek van DC Comics ziet er uit alsof ‘ie vol met actie zit. Ik ben benieuwd! De trailers die ik heb gezien zien er geweldig uit.

Vader & zoon Smith… Ik heb Jaden Smith nog nooit zien acteren. After Earth; ik ben wederom weer benieuwd. De hele aarde is geprogrammeerd om de mens te vermoorden. Het verhaal ziet er heel sterk uit. De trailers zijn ook al op TV te zien, dus ik vermoed dat dit een goede film gaat worden.

Naar welke films kijk jij uit?

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Lieke juni 12, 2013 at 10:02

  After Earth lijkt me echt heel gaaf!

 • Reply Janita juni 12, 2013 at 12:09

  Yeey, Dispicable me 2 en After Earth lijkt mij ook erg leuk en dan komt binnenkort ook nog City of Bones uit!:)

 • Reply Mel@thedailyprophecy juni 12, 2013 at 14:13

  Despicable me 2!! 😀 <3 The Hangover part 3 and Man of steel, zien er alle drie heel goed uit.

 • Reply Annelies juni 12, 2013 at 20:40

  Fast & Furious 6 is echt geweldig!

 • Reply Luca G juni 12, 2013 at 21:04

  Ik wil after earth heeeel graag zien lijkt me zo gaaf

 • Reply tara juni 17, 2013 at 22:16

  het enige waar ik naar uitkijk is blood sisterst van the vampire academy die in februari uitkomt!

 • Leave a Reply