Films

Films in de bioscoop in augustus 2013

De zomer is in volle gang en ook deze maand komen er weer een heleboel nieuwe films in de bioscoop. Benieuwd naar welke films wij uitkijken in de maand augustus? Lees dan verder! 

Tedje

The Heat

The Heat is een nieuwe, rauwe komedie van Paul Feig (regisseur van Bridesmaids). Sandra Bullock speelt de keurige FBI-agent Sarah Washburn. Ze gaat altijd methodisch te werk en heeft een uitmuntende reputatie, maar is ook superarrogant. Melissa McCarthy speelt Shannon Mullins, een politieagent uit Boston, met een grote bek en een kort lontje. Zowel Sarah als Melissa hebben nog nooit een partner gehad. Dus als deze totaal verschillende wetshandhavers samen de strijd moeten aanbinden tegen een gewetenloze drugsbaron, komt er nog een gevecht bij, tegen elkaar.

1 augustus in de bioscoop

Mud

De vrienden Ellis en Neckbone stuiten op een eiland in de Mississippi op Mud, een man die hen een fantastisch verhaal vertelt. Hij zou een man vermoord hebben in Texas en worden achtervolgd door wraakzuchtige premiejagers. Nu is hij op weg naar Juniper, de liefde van zijn leven, om samen te vluchten. De jongens weten niet of ze Mud moeten geloven, maar besluiten toch om hem te helpen. Als een prachtige vrouw en een groep premiejagers naar hun dorp komen, lijkt Muds verhaal uit te komen.

15 augustus in de bioscoop

Yara

The Lone Ranger
De wijze Indiaan Tonto vertelt ons het onbekende verhaal over hoe politieagent en Texas Ranger John Reid zich ontpopt tot een legende. 
John Reid is een man van de wet, getransformeerd tot een legende van rechtvaardigheid. Deze twee tegenpolen worden door het lot samengebracht en moeten leren hun krachten te bundelen om corruptie te bestrijden en hebzucht tegen te gaan.

8 augustus in de bioscoop.

Kick-Ass 2

Nu Kick-Ass wereldberoemd is geworden met zijn idiote maar moedige superheldenacties, ontstaat er een spontane groep van nieuwe self-made superhelden met maskers, die allemaal de wereld willen redden… Deze nieuwe groep, ‘Justice Forever’, staat onder leiding van de badass kolonel Stars and Stripes en ook Kick-Ass sluit zich aan.

Red Mist is herboren als ‘ The Mother F%&*^r’ en heeft het op de amateurhelden gemunt. Hij wil wraak nemen op Kick-Ass en Hit Girl, vanwege de moord op zijn vader. Hiervoor schakelt hij de hulp in van zijn eigen groep gemaskerde bad guys. Als ze Kick-Ass te grazen nemen, ontstaat er oorlog met de hele groep van ‘Justice Forever’.

22 augustus in de bioscoopThe Mortal Instruments: City of Bones

Clary Fray is een normaal meisje uit New York, totdat haar moeder wordt aangevallen door een demon en ze getuige is van een moord door een groep jongeren. Tot haar grote frustratie lijkt verder niemand van haar vrienden het te kunnen zien.

De groep noemt zichzelf schaduwjagers, strijders die hun leven geven in de strijd tegen demonen. Op de een of andere manier voelt zich Clary zich tot de groep aangetrokken en stapt ze een wereld binnen waarin ze voor het eerst de waarheid achter haar familie ontdekt.

22 augustus in de bioscoop.

Naar welke films kijk jij uit in augustus?

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Anneke augustus 2, 2013 at 09:21

  The Heat lijkt me ook erg leuk!

 • Reply Nynke-Boudien augustus 2, 2013 at 10:23

  The Heat lijkt mij ook zo gaaf! Verder ben ik ook benieuwd naar The Bling Ring, omdat dat een waargebeurd verhaal is.

 • Reply Tine augustus 2, 2013 at 16:08

  City of Bones 😀

 • Reply Luca augustus 2, 2013 at 16:20

  the heat en mortal instruments Lijken mij erg leukheb trouwens het boek city of bones ook gelezen dus kijk hier erg naar uit

 • Reply acrazylady augustus 3, 2013 at 11:48

  ik ga vanavond na the heat. hij lijkt me erg leuk.

 • Reply evi augustus 4, 2013 at 17:55

  ik heb the heat gezien! het is echt zo’n goede film. ik wil hem gewoon op dvd hebben als hij uit is hij is zo goed!

 • Leave a Reply