Films

Films waar Tedje & Yara naar uitkijken – Juli ’14

Schermafbeelding 2014-06-29 om 14.53.35

Ook al is het zomer, dat betekent niet dat de filmwereld stilzit. Integendeel zelfs! Deze maand komen er weer een heleboel leuke films uit en wij zetten ze op een rijtje voor je. 

The Fault in Our Stars

Hazel en Gus zijn twee heel bijzondere tieners. Ze beschikken allebei over een cynisch gevoel voor humor, hebben een hekel aan alles wat gewoon is en zijn stapelgek op elkaar. Hun relatie is op zich al een wonder, omdat ze elkaar hebben ontmoet bij een praatgroep voor kankerpatiënten. The Fault In Our Stars is gebaseerd op de bestseller De Weeffout in onze sterren van John Green en gaat over de meeslepende, grappige, spannende en tragische reis door het leven en de liefde. De film is voor een deel opgenomen in Amsterdam.

10 juli in de bioscoop

Blended

Na een desastreuse blind date spreken de alleenstaande ouders Lauren (Drew Barrymore) en Jim (Adam Sandler) af dat ze elkaar nooit meer gaan zien. Maar als ze bij toeval dezelfde droomvakantie boeken, zitten zij en hun kinderen een week lang met elkaar opgescheept in een luxe Afrikaans safariresort.

24 juli in de bioscoop

Tammy

Een film met Melissa McCarthy. Tammy heeft net haar baan verloren en kwam erachter dat haar man niet altijd even eerlijk tegen haar was. Ze besluit de weg op te gaan met haar alcoholistische oma.

31 juli in de bioscoop

Step Up 5 All In 

In Step Up 5 All In zien we een strijd als nooit tevoren. Streetdancer Sean Asa (Ryan Guzman) verlaat Miami om in Hollywood roem en rijkdom te vinden. Daar eenmaal aangekomen wordt hij geconfronteerd met de minimale kans van slagen in de professionele danswereld.Wanneer echter zijn danscrew, die hij heeft opgericht met de mooie maar koppige Andy West (Briana Evigan), de finales haalt van een baanbrekende reality danswedstrijd in Las Vegas, krijgt hij alsnog de kans zijn dromen waar te maken. Hiervoor moet hij wel zijn verleden achter zich kunnen laten en doen waar hij het meest van houdt: dansen.

10 juli in de bioscoop

Begin Again 

Begin Again vertelt het verhaal van Dan (Mark Ruffalo) die ten einde raad is na zijn ontslag van zijn functie als top muziekproducent. Wanneer hij Gretta (Keira Knightley) hoort zingen op een East Village podium, raakt hij geïnspireerd. De getalenteerde Britse singer-songwriter maakt eveneens een moeilijke periode door. Samen sluiten ze de handen ineen om muziek te maken en wagen zich aan een nieuw begin.

17 juli in de bioscoop

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.