Films in de bioscoop in december 2013 - Adorable Books
Films

Films in de bioscoop in december 2013

De maand december… Deze maand staat er min of meer om bekend dat er hele goede films uitkomen. Wij hebben weer op een rijtje de films gezet waar wij naar uit kijken voor deze maand, maar helaas viel het aanbod ietwat tegen. Dé grote knaller deze maand is “the Hobbit”! (Heb je die poster gezien, hallo! Orlando Bloom!) Kijk je mee?

Soof

In Soof is Sophie beland op het punt in haar leven, waarop je denkt ‘Is dit het nu? Is dit alles wat erin zit? Haar kleine cateringbedrijf wil maar niet van de grond komen en haar drie kinderen slokken daarnaast al haar tijd op. Ze kan niet echt rekenen op haar man Kasper, die al zijn tijd in zijn werk stopt. De dagelijkse sleur begint zijn tol te eisen als Soof tijdens een etentje choreograaf Jim tegen het goddelijke lijf loopt. Er is meteen een klik. Jim is bekend van tv en heeft veel handige contacten, waarmee hij Soof aan opdrachten helpt…

12 december in de bioscoop

Frozen

Frozen speelt zich af in een vervloekt koninkrijk dat omhult is door een strenge en eeuwige winter. Om een einde te maken aan de ijskoude betovering besluit Anna, een dromerige en onbevreesde optimist, samen te werken met Kristoff, een stoere bergbewoner. Samen maken zij een spannende reis om Anna’s zus, de ijskoude sneeuwkoningin Elsa, te vinden en om zo de ijzige vloek over het koninkrijk te kunnen opheffen.

Tijdens hun avontuur krijgen ze gezelschap van een komische sneeuwpop genaamd Olaf en samen moeten ze ijskoude extreme temperaturen zien te overleven en vreemde wezens, trollen en andere magie trotseren. Magische verrassingen staan op ze te wachten als ze de koude strijd aangaan in een race tegen de klok, om zo het koninkrijk te redden van ondergang.

11 december in de bioscoop

The Hobbit: The Desolation of Smaug 

In dit verhaal vervolgen we de avonturen van het titelpersonage Bilbo Balings tijdens zijn epische expeditie naar het verloren dwergenrijk Erebor. Hij wordt vergezeld door de tovenaar Gandalf de Grijze en dertien dwergen, onder leiding van de legendarische krijger Thorin Eikenschild.

11 december in de bioscoop

Last Vegas 

In Last Vegas besluiten vier vrienden van in de zestig om nog één keer de bloemetjes buiten te zetten wanneer de enige overgebleven vrijgezel besluit om toch te gaan trouwen.

19 december in de bioscoop

47 Ronin

47 ronin (samurai zonder meester) trotseren een wereld vol met mythische wezens, magie en andere levensgevaarlijke bedreigingen.

In de nieuwe spectaculaire actie-avonturenfilm 47 Ronin speelt Keanu Reeves de outcast Kai. Nadat de slechte heerser Lord Kira hun leider heeft vermoord en hen heeft verbannen zijn 47 ronin (samurai zonder meester) uit op wraak en eerherstel. Nu ze niet naar huis kunnen terugkeren zijn ze genoodzaakt de hulp in te schakelen van Kai. Samen trotseren ze een wereld vol met mythische wezens, magie en andere levensgevaarlijke bedreigingen.

26 december in de bioscoop

Naar welke film kijk jij uit deze maand?

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Annelieke december 2, 2013 at 12:28

  Ik kijk het meeste uit naar de Hobbit! De andere films kende ik nog niet maar Soof lijkt me wel leuk. Ikzelf wil graag Mannenharten nog wel zien.

 • Reply Sanne december 2, 2013 at 13:03

  The Hobbit! The Hobbit! The Hobbit! Die moet en zal ik zien :).

 • Reply Mel@thedailyprophecy december 2, 2013 at 15:58

  De Hobbit & Frozen, twee van de redenen waarom ik eindelijk een Pathé Unlimited heb afgesloten!

 • Reply Hesteranne december 2, 2013 at 20:23

  Frozen lijkt me erg leuk. Ook kijk ik uit naar The Hobbit

 • Reply Lisanne december 2, 2013 at 20:52

  Heel veel leuke films deze maand! Ik kijk het meeste uit naar the Hobbit, Frozen lijkt me ook leuk 🙂

 • Reply Kelly december 2, 2013 at 23:04

  Lijken me leuke films!

 • Reply Madelon december 3, 2013 at 12:07

  Ik ben ook echt benieuwd naar Frozen! Ik was laatst in de bios en toen zag ik daar de trailer van en ik heb me kapot gelachen. Zo leuk!

 • Reply Daphne december 5, 2013 at 17:40

  Frozen! Die sneeuwpop is té cute. En uhm. Ik kijk ook uit naar The Hobbit natuurlijk, want die film is vast episch. Punt.

 • Leave a Reply