Films

Films waar Tedje & Yara naar uitkijken – Augustus 2014

Het is zomer! Maar dat betekent niet dat er geen leuke films uitkomen deze maand. Vorige maand hadden we als klapper op de vuurpijl (of als parasolletje in je cocktail, als we dan toch in de zomersferen blijven) The Fault In Our Stars op het witte doek. Welke films komen er deze maand uit?

Tedje:

Sex Tape 

Vroeger hadden Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) een spannend seksleven, maar tien jaar (en twee kinderen) later is de passie en romantiek in hun relatie ver te zoeken.. Ze besluiten – want waarom ook niet? – om zichzelf te filmen terwijl ze drie uur lang alle standjes uitproberen uit het boek The Joy of Sex. Het leek een goed idee totdat ze erachter komen dat hun wel erg persoonlijke video per ongeluk naar andere mensen is verstuurd. Nu hun reputatie op het spel staat, moeten ze zien te voorkomen dat de video online verschijnt, wat leidt tot een onvergetelijke avond met bizarre gebeurtenissen.

7 augustus in de bioscoop

Let’s be cops

De ultieme politiefilm over politiemannen die geen politiemannen zijn. Twee vrienden gaan naar een verkleedfeestje, verkleed als politieagenten, en worden ongewild de sensatie van de buurt. Maar als de nieuwbakken ‘helden’ verstrikt raken in een web van echte gangsters en corrupte rechercheurs, moeten ze hun nepbadges op het spel zetten.

14 augustus in de bioscoop 

Magic in the Moonlight 

De nieuwe romantische komedie van Woody Allen speelt zich af in Zuid-Frankrijk in de jaren ’20 en ’30.  De film gaat over een Engelsman die wordt ingehuurd om onderzoek te doen naar mogelijke oplichterspraktijken in een wereld vol luxe herenhuizen, charmante dames en heerlijke jazz muziek. Voor de hoofdrollen heeft Allen zoals altijd weer een zeer getalenteerde groep acteurs gecast met o.a. Colin Firth, Emma Stone, Marcia Gay Harden en Jacki Weaver.

21 augustus in de bioscoop 

Yara:

Guadians of the Galaxy
In Marvels Guardians of the Galaxy, een episch ruimte-avontuur vol actie, breidt het Marvel Filmuniversum uit tot het hele heelal. Daar wordt onverbiddelijk jacht gemaakt op de onbezonnen avonturier Peter Quill die een geheimzinnige bol heeft gestolen. Maar Ronan, een machtige slechterik met plannen die het hele universum in gevaar dreigen te brengen, heeft zijn zinnen op de bol gezet.

Om uit handen te blijven van de volhardende Ronan zit er voor Quill niets anders op dan een ongemakkelijke wapenstilstand aan te gaan met een viertal uiteenlopende vreemde vogels; Rocket, een wapendragende wasbeer, Groot, een boommens, de dodelijke en mysterieuze Gamora en de door wraak gedreven Drax the Destroyer. Maar Quill komt erachter wat de ware kracht van de bol is, en dat de bol een bedreiging vormt voor het heelal.

Om de Melkweg te redden, moet hij alles op alles zetten om zijn rivalen bij elkaar te brengen om één laatste, wanhopige keer de handen ineen te slaan.

14 augustus in de bioscoop

The Expendables 3
Barney, Christmas en de rest van het team komen oog in oog te staan met Conrad Stonebanks, die jaren geleden samen met Barney The Expendables oprichtte. Stonebanks werd vervolgens een meedogenloze wapenhandelaar en iemand die Barney gedwongen was om te vermoorden. Stonebanks, die de dood ooit al eens in de ogen gezien heeft, heeft nu als missie om The Expendables uit te schakelen, maar Barney heeft andere plannen.

Barney beslist dat hij oud bloed met nieuw bloed moet mengen en komt opdraven met een nieuw tijdperk van Expendables teamleden. Hij gaat op zoek naar personen die jonger en sneller zijn. De laatste missie wordt een botsing van de klassieke old-school stijl versus hightech expertise in de meeste persoonlijke strijd van The Expendables aller

14 augustus in de bioscoop


Naar welke film kijk jij uit deze maand?

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.