Films waar Tedje naar uitkijkt - Adorable Books
Films

Films waar Tedje naar uitkijkt

Zoals jullie weten, doen wij alle vier mee aan de Reading Challenge. Maar dat is niet de enige Challenge die we doen. Yara en ik doen ook mee aan de Movie Challenge. We gaan proberen om 125 films te kijken. Je kunt dus wel zeggen dat ik een filmfreak ben. Er komen weer heel veel leuke films aan in 2013, kijken jullie mee?

Les Misérables

Ik heb de musical zelf nog nooit gezien (maar die ga ik beslist nog een keer zien, dat weet ik zeker), maar ik weet zeker dat dit een prachtig verhaal is. Ik heb zelf I dreamed a dream gezongen bij zangles (ik heb een jaar op zangles gezeten in 6VWO) en sindsdien vind ik dat een prachtig lied. Mijn ouders hebben een cd van de musical en ik krijg alleen maar kippenvel van alle nummers. Ik hou sowieso van musicals en als ik de lijst met acteurs zie die in Les Misérables spelen, belooft dat heel wat. Hugh Jackman, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Russel Crowe. I can’t wait to see this movie!

Pitch Perfect

Een fijne meiden film waar Glee niet aan kan tippen, dat las ik in verschillende recensies tenminste. Nou, zoals jullie weten ben ik dol op Glee, en dit is beter? Have to see this! Op IMDB krijgt deze film zelfs een 7.2 en geloof me, dat is goed voor een meidenfilm. Ik denk dat het gemiddelde cijfer van alle romantische films een 6 is, of misschien zelfs wel een 5.5.

Life of Pi

Ik heb hier al veel goede verhalen over gehoord! En als ik de trailer zie, belooft dat veel goeds. Ik denk dat dit een spannende film is met een prachtig verhaal. Ik ben benieuwd!

Django Unchained

Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio en Christoph Waltz. Dat zijn nogal flinke namen, niet? Ook deze trailer ziet er veelbelovend uit. Een spannende Western over de slavernij, dat heb ik altijd al interessant gevonden.

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part II

Ja, even over naar een heel ander soort film. Ik keek in 2012 de eerste vier delen van Twilight en nu kan ik natuurlijk ook niet achterblijven om het allerlaatste deel niet te kijken. Ik ben toch stiekem wel benieuwd hoe het gaat aflopen…. En hoe het kind eruit gaat zien en hoe Bella is als vampier.

So Undercover

I’m not ashamed of it, ik ben ook benieuwd naar deze film. Ik zag vorig jaar LOL met Miley Cyrus en ik moet zeggen, ik vond hem best leuk. Dit is waarschijnlijk zo’n film waar je niet bij na hoeft te denken (daar ben ik eigenlijk vrij zeker van, 100 procent kun je wel zeggen) en die een 4 krijgt op IMDB. LOL kreeg zelfs een 3.6, zo’n slecht cijfer heb ik nog nooit gezien. Nou, je kunt veel zeggen over Miley Cyrus, maar op deze film is een nagellak collectie van Herôme geïnspireerd. Ik denk niet dat veel mensen dat over zichzelf kunnen zeggen, toch?

Gangster Squad

Van romantisch naar kei harde actie: Gangster Squad met Emma Stone en Ryan Gosling. Ik vond ze een prachtig stel in Crazy, Stupid, Love. Dit is weliswaar een ander soort genre film, maar ik hou wel van een beetje actie. Ik zie Ryan Gosling in pak en Emma Stone met rode lippen en een prachtige jurk en dat zegt voor mij al genoeg. Ik denk een prima film om samen met mijn vriend te kijken!

Naar welke film ben jij benieuwd?

 

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply susan januari 11, 2013 at 06:09

  Life of pi en the Hunger games saga en now is good :)!

 • Reply Daniëlle januari 11, 2013 at 10:06

  Pitch Perfect is zooo ontzettend leuk :)!

 • Reply Lieke januari 11, 2013 at 10:29

  Ik kijk heel erg uit naar Life of Pi, Hunger Games: Catching Fire en deel 2 van The Hobbit!

 • Reply Joanydvv januari 11, 2013 at 11:49

  Ik kijk ook heel erg uit naar de eerste drie films 🙂

 • Reply Vivian januari 11, 2013 at 15:34

  Les Misérables wil ik echt dolgraag zien <3

 • Reply ladyNadine januari 11, 2013 at 16:14

  Pitch Perfect is inderdaad echt heel erg leuk, maar komt een beetje traag op gang vond ik. Het einde was wel echt geweldig 😀

 • Reply ChellesBlog januari 11, 2013 at 19:00

  Leuke films zitten ertussen. X

 • Reply Tine januari 11, 2013 at 20:11

  Ik ben niet zo’n fan van de Twilight-films, maar ik heb van vriendinnen gehoord dat Breaking Dawn: part 2 toch wel de moeite is en ben er nu wel nieuwsgierig naar. Life of Pi en Pitch Perfect wil ik ook heel graag zien 😀

 • Reply Anne januari 11, 2013 at 22:27

  Pitch Perfect is echt een ge-wel-dige film. Ik kan er maar niet genoeg van krijgen! So undercover is ook heel leuk!

 • Leave a Reply