Films

Films in de bioscoop in januari 2014

Nieuw jaar, nieuwe maand én nieuwe films. Ietwat te laat, maar hier is ‘ie: Onze lijst met films waar wij naar uitkijken. Het lijkt wel alsof er rond deze periode ontzettend veel leuke films uitkomen. Hier onder zie je onze lijst staan. Kijk je mee naar de films waar wij naar uit kijken in januari?

Toscaanse Bruiloft

Sanne runt samen met haar vader en moeder Casa Matrimonio, een luxe vrijstaand landhuis in het zonovergoten Italië. Het landgoed ligt in Toscane. Deze schitterende streek is de ideale plek om je droombruiloft te vieren. In Casa Matrimonio komen gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse Bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag. Want trouwen doe je immers maar… twee keer..

Vanaf 30 januari in de bioscoop

Delivery man

In de hartverwarmende feel good komedie Delivery Man maken we kennis met David Wozniak, een nobody die zijn zaakjes zelden voor elkaar heeft. Wanneer blijkt dat zijn vriendin zwanger is en tegelijkertijd bekend wordt dat hij spermadonor is van 533 kinderen, is het tijd voor David om zijn leven op orde te krijgen. Maar of dat wil lukken… Delivery Man is een productie van DreamWorks Studios en een remake van de succesvolle Canadese film Starbuck.

Vanaf 9 januari in de bioscoop

The Wolf of Wallstreet

Een verbijsterend verhaal over decadentie, hebzucht, totale gekte en hoe een steenrijke twintiger jarenlang ‘king of the world’ kon zijn. In ’87 geïntroduceerd in de wereld van het snelle geld door de gehaaide beurshandelaar Mark Hanna (Matthew McConaughey), start Belfort op zijn 26e zijn eigen firma Stratton Oakmont.

Al snel verdient hij bijna een miljoen dollar per week. Zijn tomeloze ambitie leidt tot een gestoord leven vol bedrog, doorgesnoven prostituees, overdadige diners, uitzinnige feesten, peperdure bolides en bergen coke. En dat terwijl zijn bloedmooie vrouw Naomi (Margot Robbie) op hem wacht in zijn landhuis in de Hamptons. Om beide levens vast te houden, bedenkt Belfort met zakenpartner Donnie (Jonah Hill) inventieve manieren om de bakken illegaal geld wit te wassen bij de Zwitserse bank van Jean-Jacques Handali (Jean Dujardin).

De meest notoire geldwolf van de jaren ‘90 staat boven alles en iedereen, maar dan begint het net van de FBI zich om hem heen te sluiten…

Vanaf 9 januari in de bioscoop

I, Frankenstein

Het wezen van Dr. Frankenstein, Adam, heeft het tot nu toe door een genetische afwijking overleefd. Aangekomen in een duister metropolis, belandt hij in een eeuwenoude strijd tussen twee onsterfelijke clans.

Vanaf 30 januari in de bioscoop

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.