Deze films verschijnen in juni 2018 in de bioscoop!
Films

Deze films verschijnen in juni 2018 in de bioscoop!

Ocean's 8

Juni, wat is dat toch een fijne maand. Het is heerlijk weer, soms iets te heet, en niets zo fijn als een goede film in de bioscoop bekijken terwijl de airco zachtjes blaast. We zijn er dol op. Ik heb op een rij gezet welke films verschijnen in juni 2018 in de bioscoop.

Adrift

Het jonge koppel Tami Oldham en Richard Sharp zijn jong, verliefd en klaar voor een leven samen. Met een luxe jacht zeilen ze onder de blauwe hemel van Tahiti, tot een storm opsteekt en Tami bewusteloos neervalt.

Wanneer ze wakker wordt is hun jacht vernield en haar verloofde zwaar gewond. Zonder communicatiemiddelen, op weken verwijderd van de dichtstbijzijnde haven, moet Tami vechten voor zichzelf en de enige man die ze ooit graag heeft gezien.

1 juni in de bioscoop

Ocean’s 8

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna en Helena Bonham Carter vormen een team in de aktie-komedie Ocean’s 8. Vijf jaar, acht maanden, twaalf dagen … en een beetje heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) moeten wachten op wat de grootste roof van haar leven moet worden. Als geen ander weet ze wat je daarvoor nodig hebt: experts. Samen met haar partner in crime Lou Miller (Cate Blanchett) stelt ze een team van specialisten samen, bestaande uit: juwelenmaakster Amita (Kaling), straatoplichtster Constance (Awkwafina), hekwerkexpert Tammy (Paulson), hacker Nine Ball (Rihanna) en modeontwerpster Rose (Bonham Carter). Het doel van deze roof is diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar te stelen tijdens hét evenement van het jaar; het Met Gala. Echter, de diamanten schitteren wel om de hals van de wereldberoemde actrice Daphne Kluger (Hathaway), het stralende middelpunt van de avond. Het plan is waterdicht maar het team mag geen enkele fout maken om binnen te komen en onopgemerkt weer te vertrekken met de buit. In Ocean’s 8 spelen ook James Corden als de verzekeringsdetective die de puzzel moet oplossen en Richard Armitage als Klugers onwetende date tijdens het gala.

8 juni in de bioscoop

Incredibles 2

Helen, moeder van het gezin, staat ineens in de spotlight als superheld, terwijl Bob als huisvader samen met Violet en Dash thuisblijft en een grote uitdaging heeft om aan het dagelijkse, normale leven te wennen zonder superhelden-actie. Het blijkt een moeilijke verandering voor de hele familie te zijn, al helemaal omdat niemand zich bewust is van baby Jack-Jack’s groeiende superkrachten…

Wanneer een nieuwe gevaarlijke schurk met een meesterplan opduikt, moeten Frozone en de familie wel een manier vinden om weer samen tegen dit kwaad te strijden. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, ook al zijn ze allemaal Incredible…

15 juni in de bioscoop

Jurassic World: Fallen Kingdom

‘Fallen Kingdom’ volgt Owen en Claire die enkele jaren na de gebeurtenissen van ‘Jurassic World’ terugkeren naar Isla Nublar. Een vulkaan op het eiland dreigt uit te barsten en vormt een gevaar voor de overgebleven dinosaurussen. Owen en Claire zijn de aangewezen personen om er voor te zorgen dat de dinosaurussen niet uitsterven en proberen met Claires organisatie, de ‘Dinosaur Protection Group’, de overgebleven dino’s te evacueren van het eiland.

7 juni in de bioscoop


Love, Simon

Iedereen verdient een geweldig liefdesverhaal. Maar voor de 17-jarige Simon Spier is het een beetje ingewikkelder. Hij staat op het punt om zijn familie en vrienden te vertellen dat hij homoseksueel is. Wanneer een e-mail die hij naar een jongen gestuurd heeft (die hij nooit ontmoet heeft) in de verkeerde handen valt komt hij in een moeilijke situatie terecht als hij gechanteerd wordt door de klasgenoot.

14 juni in de bioscoop

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply naomi juni 2, 2018 at 10:23

  Ik ga sowieso naar ocean’s 8 met een vriendin en ik ben ook benieuwd naar incredibles 2, want kan me herinneren dat ik de eerste film heel leuk vond.

  x

 • Reply Marit juni 2, 2018 at 10:34

  Waar is Love Simon? ?

  • Reply Marloes juni 3, 2018 at 22:26

   Love Simon is toch uitgesteld? Ik weet alleen even niet tot wanneer.

   The Bookshop komt ook in de bioscoop! (net als The Guernsey Literary Society in de cultuurbioscopen cinema’s) https://www.cineart.nl/films/the-bookshop

   • Reply Danique V. juni 4, 2018 at 14:20

    We hebben de film toegevoegd! Hij is vanaf 14 juni in de bioscoop. 🙂

  Leave a Reply