Netflix

Deze films en series heeft Netflix onlangs toegevoegd

Netflix heeft weer een aantal prachtige pareltjes toegevoegd! Namelijk DE documentaire van Beyoncé. Maar ook een aantal nieuwe seizoenen en wat ge-wel-dige klassiekers.


No Good Nick (seizoen 1)
Het leven van een gezin staat op zijn kop als er een minderjarige oplichter voor de deur staat die beweert dat ze verre familie is.


Generation 3
Deze documentaire probeert antwoord te geven op de vraag wat de ideale lichaamsbouw is. We volgen een aantal professionele bodybuilders en trainers in onder andere India, Brazilië, Europa en Afrika en in de Verenigde Staten en Canada. Door middel van interviews met zowel bodybuilders en trainers als experts en fans van wordt getracht een universeel beeld te krijgen van het perfecte lichaam.


Jane the Virgin (seizoen 4)
Jane Villanueva heeft gezworen kuis te blijven tot haar huwelijk, maar als ze ontdekt dat ze zwanger is door een medische fout, moet ze haar toekomstplannen heroverwegen.


The Creative Brain
Neurowetenschapper David Eagleman verdiept zich in het creatieve proces van innovators en onderzoekt breinbrekende en riskante manieren om creativiteit op te wekken. In deze documentaire verkent Eagleman de verhalen van mensen, áchter de wetenschap. Hij ontmoet gevestigde vakmensen met verschillende achtergronden, en ontrafelt het creatieve proces.


Homecoming: A film by Beyoncé
Deze intieme, nietsverhullende registratie van Beyoncé’s gevierde optreden op Coachella in 2018 toont het emotionele traject van creatief concept tot culturele beweging.


The Incredible Hulk
Dr. Bruce Banner (Edward Norton) probeert te leven met zijn alter ego The Hulk, een groen, groot en enorm sterk wezen dat verschijnt als hij kwaad begint te worden. Dit is absoluut niet eenvoudig aangezien er horden mensen achter hem aan zitten die misbruik willen maken van zijn bijzondere krachten. Maar dan ineens verschijnt The Abomination (Tim Roth), een kwaadaardig en wild beest. Banner ziet zichzelf genoodzaakt zijn krachten te gebruiken om de stad te redden van dit afschuwelijke monster.


De Film van Dylan Haegens
Dylan heeft zijn leven goed op orde; hij heeft een succesvol YouTube kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team: Rick, Teun en Marit. Er is alleen één stoorzender: IJsbrand. Hij is ook een YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan veel beter. De laatste tijd is IJsbrand wel erg snel met het uploaden van video’s, zo snel dat het verdacht wordt. Dylan gaat samen met Teun op onderzoek uit en ontdekt het geheim van IJsbrand. Ze besluiten om zijn geheim zelf toe te passen. Het lijkt een perfecte oplossing, maar dit loopt totaal anders dan gepland. Vriendschap en liefde worden op de proef gesteld en Dylan moet alles op alles zetten om zijn vrienden en het succes niet te verliezen.


American Gangster
Drugskoning Frank Lucas (Washington) profiteert van de aanwezigheid van het Amerikaans leger in Azië tijdens de Vietnamoorlog om goedkoop drugs de VS in te smokkelen. Daarmee bouwt hij in rap tempo een groot imperium op. Echter krijgt politieagent Roberts (Crowe) lucht van zijn handige zaakje, en ook de corrupte agent Trupo heeft interesse in de zaak.


About Time
De 21-jarige Tim Lake ontdekt na het zoveelste saaie, onbevredigende nieuwsjaarfeestje dat hij kan tijdreizen. Tim kan de geschiedenis niet veranderen, maar wel de loop van zijn eigen leven. Hij besluit zijn eigen leven wat aangenamer te maken met het krijgen van een vriendin. Helaas blijkt daten via tijdreizen net zo lastig als het klinkt.


Josie
Hank leidt een kleurloos bestaan in een motel in een klein stadje, waar hij zijn dagen doorkomt als visser en parkeerwacht op een middelbare school. Hij koestert met demonen uit zijn verleden, waardoor persoonlijk contact met zijn buren zoveel mogelijk vermijdt, maar daar komt verandering in wanneer de 21-jarige Josie een kamer huurt in hetzelfde motel. De twee blijken het goed met elkaar te vinden, maar wanneer Josies klasgenoot (en Hanks plaaggeest) Marcus zijn interesse in Josie toont, nemen de spanningen ernstig toe.


The Notebook
Allie Hamilton komt begin jaren 40 naar het plaatsje Seabrook in North Carolina om vakantie te vieren met haar familie. Daar ontmoet ze de knappe Noah Calhoun die vanaf ’t eerste moment verliefd op haar is. Ondanks hun zeer verschillende achtergronden beleven de twee een zomer vol hartstocht en passie. Maar als Allie verhuist en Noah zich aanmeldt bij het leger lijkt de liefde voorgoed voorbij.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kelly april 24, 2019 at 18:23

    Ahh the notebook is zo leuk! Die ga ik weer eens kijken 🙂

  • Leave a Reply