Films

Films in de bioscoop in mei 2016

alice_through_the_looking_glass

Wauw, het is alweer mei! Wat gaat de tijd snel, vinden jullie niet? Deze maand komen er weer een heleboel leuke films uit in de bioscoop. Wij zetten ze op een rijtje voor je! 

Bad Neighbours 2

OMG, het zullen je buren zijn! Seth Rogen en Rose Byrne zijn terug in deel 2 van Bad Neighbours en krijgen nieuwe buren die nog erger zijn dan in deel 1: een vereniging van losgeslagen studentes, met Chloë Grace Moretz die de groep aanstuurt. Ze schakelen de hulp in van hun vorige buurman, gespeeld door Zac Efron.

5 mei in de bioscoop

Money Monster

Een presentator wordt live gegijzeld op TV. Een nieuwe thriller met o.a. George Clooney en Julia Roberts. Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv-programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder die al zijn geld heeft verloren. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty. In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld.

12 mei in de bioscoop 

The Seas of Trees

Het eens zo gelukkige huwelijk van Arthur Brennan (Matthew McConaughey) en zijn vrouw Joan (Naomi Watts) is op een dieptepunt beland wanneer het noodlot toeslaat. Verdoofd door verdriet reist Arthur af naar een mysterieus bos aan de voet van de Japanse berg Fuji, beter bekend als The Sea of Trees, waar men komt om na te denken over het leven en de dood. Hier ontmoet hij de letterlijk en figuurlijk verdwaalde Takumi Nakamura (Ken Watanabe). Niet in staat om Takumi aan zijn lot over te laten begint Arthur met zijn laatste energie aan een tocht om hem veilig naar de bewoonde wereld terug te laten keren. Hun zoektocht naar een uitweg wordt een reis van reflectie en overleving waarin Arthur opnieuw verbinding vindt met zijn vrouw.

12 mei in de bioscoop 

X-men: Apocalypse

Sinds het ontstaan van de beschaving wordt Apocalypse, de eerste en meest krachtige mutant uit het Marvel-universum, aanbeden als een god. Hij vergaart de krachten van een groot aantal andere mutanten en wordt daarmee onsterfelijk en onoverwinnelijk.  Als Apocalypse na duizenden jaren ontwaakt is hij teleurgesteld in de wereld. Hij rekruteert een team van krachtige mutanten, waaronder een ontmoedigde Magneto (Michael Fassbender), om de mensheid te onderwerpen en een nieuwe wereldorde te creëren waar hij over zal regeren. Met het lot van de aarde aan een zijden draadje, moet Raven (Jennifer Lawrence) met de hulp van Professor X (James McAvoy) een groep jonge X-Men leiden om hun grootste vijand te stoppen en de mensheid van de ondergang te redden.

19 mei in de bioscoop 

Alice Through The Looking Glass

In Disney’s ‘Alice Through The Looking Glass,’ een nieuw spectaculair avontuur met de onvergetelijke personages uit de geliefde verhalen van Lewis Carroll, keert Alice terug naar de sprookjesachtige wereld van Underland. Alice reist terug in de tijd om de Mad Hatter te redden. De film is geregisseerd door James Bobin, wiens unieke visie is geïnspireerd door de wereld die Tim Burton tot leven bracht in 2010 met ‘Alice in Wonderland’.

26 mei in de bioscoop 

Naar welke film die uitkomt in de bioscoop kijk jij uit deze maand?

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.