Films

Films in de bioscoop in december 2016

Passengers
De winter komt eraan en dat betekent dat we weer lekker geoorloofd naar de bioscoop kunnen om alle nieuwe films te bewonderen! Dit zijn de leukste films die in december 2016 uitkomen.

Soof 2

Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing blijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Als de sexy, grappige en mooie Soof en niet als een chaotische, werkende moeder. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?

8 december in de bioscoop 

Sing

In een stad die bewoond wordt door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door de koala Buster Moon (Matthew McConaughey). Hij is de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Buster organiseert een talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden.  Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis (Seth MacFarlane) die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant (Tori Kelly) met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes (Reese Witherspoon); een jonge gangster-gorilla (Taron Egerton) die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken (Scarlett Johansson) die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje.

14 december in de bioscoop 

Passengers

Op een reis door de ruimte op weg naar een nieuwe woonplaats worden twee passagiers 90 jaar te vroeg uit hun kunstmatige slaap gewekt. Terwijl Jim (Chris Pratt) en Aurora (Jennifer Lawrence) wennen aan het vooruitzicht om de rest van hun levens aan boord van het ruimteschip door te brengen, beginnen ze voor elkaar te vallen. Totdat ze ontdekken dat het schip in groot gevaar is.

22 december in de bioscoop 

Onze jongens

Liefhebbers van Magic Mike, opgelet! We krijgen onze eigen Nederlandse versie! De ex-vrouw van Jorrit wil hem niet meer zien en zijn 8-jarige zoontje is vooral teleurgesteld in zijn vader. Bij het bouwbedrijf van zijn vriend Bas gaan de zaken ook slecht. Tot de mannen een gat in de markt vinden. Niet zozeer het klusvermogen, maar het gespierde lichaam van Jorrit is een hit bij de vrouwelijke klanten. Samen met zijn andere collega’s gooit hij het roer om. Ze stoppen met klussen en beginnen met strippen. De opdrachten zijn niet aan te slepen en bouwbedrijf ‘Onze Jongens’ lijkt gered. Tot de privé-omgeving van de heren lucht krijgt van deze bijzondere carrièremove…

29 december in de bioscoop 

Naar welke film kijk jij uit deze maand? 

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Romy december 3, 2016 at 09:32

  Soof 2 wil ik zo graag zien en ook Sing lijkt me geweldig. De andere twee zijn niet zo mijn ding 😉

 • Reply Nessa december 3, 2016 at 10:58

  Ik kijk heel erg uit naar Passengers, en natuurlijk Star Wars: Rogue One! 😀

 • Reply Judith december 3, 2016 at 14:35

  Ik ben echt heel benieuwd naar Onze Jongens. De trailer belooft héél veel goeds. 🙂

 • Reply Naomi december 3, 2016 at 14:39

  Ik ben echt heel erg benieuwd naar Passengers!

  x

 • Reply Esther december 3, 2016 at 17:14

  Ik ben benieuwd naar Rogue One, Sing! en Passengers. 🙂

 • Leave a Reply