Films

Films in de bioscoop in april 2016

Films bioscoop april 2016

Wauw, het is alweer april! Wat gaat de tijd snel, vinden jullie niet? In april komen er weer een heleboel leuke films uit in de bioscoop. Wij zetten ze op een rijtje voor je! 

Miss You Already 

Milly (Toni Collette) en Jess (Drew Barrymore) zijn al hun hele leven beste vriendinnen. Als kinderen deelden ze alles en ook nu ze volwassen zijn, kunnen ze niet zonder elkaar. Losbol Milly heeft een succesvolle carrière, een rockster (Dominic Cooper) als man en twee kinderen. Jess leeft bescheidener op een woonboot met haar vriend (Paddy Considine) en heeft een vurige kinderwens.

Maar net als Jess eindelijk zwanger is, krijgt Milly de diagnose borstkanker. Milly heeft haar vriendin harder nodig dan ooit, maar Jess kan haar eigen geluk maar moeilijk verbergen. Een ontroerende komedie over pure vriendschap, vertrouwen en liefde.

7 april in de bioscoop

The Huntsman: Winter’s War 

In de spectaculaire actie-avonturenfilm The Huntsman: Winter’s War keren Chris Hemsworth en Charlize Theron terug als jager Eric en Queen Ravenna uit Snow White and the Huntsman. Ze worden bijgestaan door Emily Blunt en Jessica Chastain. Na de dood van haar zus schakelt de jonge ijskoningin Freya (Emily Blunt) haar soldaten in om de magische spiegel voor haar te bemachtigen. Ze ontdekt dat Ravenna tot leven kan worden gewekt met de duistere magie van de spiegel en samen blijken ze machtiger te zijn dan de meest sinistere krachten die het land ooit hebben bedreigd.

7 april in de bioscoop 

Kung Fu Panda 3

Als Po’s lang vermiste vader plotseling opduikt, reizen vader en zoon naar een geheim pandaparadijs waar ze een groot aantal hilarische panda’s ontmoeten. Maar als de bovennatuurlijke slechterik Kai aan een tocht door China begint en onderweg alle Kung Fu meesters verslaat, wordt van Po het onmogelijke verwacht – hij moet een compleet pandadorp, vol met luie en onhandige panda’s, trainen en veranderen in het ultieme leger van Kung Fu Pandas!

13 april in de bioscoop

The Jungle Book 

The Jungle Book, geregisseerd door Jon Favreau (Chef, Iron Man, Elf), is een gloednieuwe live-actionfilm over Mowgli (nieuwkomer Neel Sethi), een mensenjong dat opgroeit bij een wolvenroedel. Mowgli voelt zich niet langer thuis in de jungle wanneer de angstaanjagende Shere Khan (stem van Idris Elba), de tijger die zichtbaar getekend is door de mens, bezweert alles te elimineren wat hij als een bedreiging ziet. Als Mowgli de enige plek die hij kent moet verlaten, begint hij aan een fascinerende reis op zoek naar zichzelf.

14 april in de bioscoop 

Mother’s Day 

Na Valentine’s Day en New Year’s Eve is het tijd voor de moeder aller feestdagen; Mother’s Day! We volgen de perikelen van een stel jonge moeders, oudere moeders en dochters op zoek naar hun moeders. Of juist niet zo hard op zoek. Met de all-star cast die we van filmmaker Garry Marshall gewend zijn; Jennifer Aniston als single mum Sandy, Britt Robertson als moederloze Kristin, Julia Roberts als teleshopping-koningin Miranda, Kate Hudson als de kinderloze Jesse, Jason Sudeikis als single dad Bradley en Timothy Olyphant als Henry, de ex van Sandy die nu iets heeft met de veel jongere Tina (Shay Mitchell)…

28 april in de bioscoop 

Captain America: Civil War

In Marvel’s Captain America: Civil War zien we Steve Rogers als leider van het nieuw samengestelde Avengers team met het doel om de mensheid te beschermen.
Maar na weer een incident waarbij de Avengers betrokken zijn, grijpt de overheid in. Ze zet het team onder politieke druk waardoor ze onder toezicht van een gecontroleerd beleid te werk moeten gaan.
Deze nieuwe situatie verdeeld The Avengers in tweeën: het ene team wordt geleid door Steve Rogers en zijn wil om met The Avengers de mensheid te beschermen zonder de bemoeienis van de overheid. Daar tegenover staat Tony Stark met zijn verrassende beslissing om de overheid te steunen. Kies een kant!

28 april in de bioscoop

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Joanydvv april 2, 2016 at 08:02

  Ik heb echt zin om naar The huntsman te gaan. Mijn man en ik hebben zelfs al kaartjes gereserveerd. Ik vind Charlize Theron echt episch in de rol van Ravenna. Ik ben ook mega benieuwd naar The Jungle Book.

 • Reply Story addict april 2, 2016 at 08:06

  Ik ben vooral benieuwd naar The Jungle Book: dat verhaal heb ik vroeger zo vaak gelezen (en gekeken) dat ik alle woorden letterlijk mee kon praten (tijdens het voorlezen/kijken).

 • Reply Sonja april 2, 2016 at 10:34

  Oooh the Jungle Book wil ik zo graag zien!! En zag dat ook Tarzan binnenkort in de bioscoop komt, hoe leuk!

 • Reply Naomi april 2, 2016 at 11:16

  Ik ben benieuwd naar The Huntsman: Winter’s War en jungle book!

  xx

 • Reply Esther april 2, 2016 at 14:07

  Ik ben heel benieuwd naar The jungle book, Kungfu Panda en Captain America.
  Alleen Kungu Panda ga ik in het Nederlands bekijken, omdat iemand die ik ken, de stem van Po in spreekt. 🙂

 • Reply Annabel april 2, 2016 at 21:06

  Ik ben vooral mega-benieuwd naar The Jungle Book! Ziet er in de trailer al fantastisch uit, dus ik ben benieuwd of de film zelf aan mijn hoge verwachtingen voldoet 🙂
  Liefs xxx

 • Reply Rowan april 4, 2016 at 12:12

  Ik wil Jungle Book en Mothers Day echt graag zien!

  • Reply Lucy juli 22, 2016 at 04:59

   You need to keep yourself hydrated hun. They’re definitely hard to cope with. Get some rest dear! Ton;&tor#8217os weather gets crazy .. and even the weatherman can’t guess the weather right. Get some rest!

  Leave a Reply