Deze films en series heeft Netflix onlangs toegevoegd
Nieuws

Deze films en series heeft Netflix onlangs toegevoegd #10

Netflix
Wij worden altijd ZO blij als Netflix weer een hoop nieuwe films en series toevoegt. Tijd om tijdens die koude avonden weer lekker onder een dekentje te kruipen met een grote kop thee en Netflix!


Monsters University (2013)
Mike Wazowski en James P. Sullivan zijn een onafscheidelijk paar, maar dat was niet altijd het geval. Vanaf het moment dat deze twee monsters elkaar tegenkwamen, konden ze elkaar niet uitstaan. “Monsters University” opent de deur naar hoe Mike en Sulley hun verschillen overwonnen en elkaars beste vrienden werden.


Serie: The last kingdom (2015) seizoen 1
The Last Kingdom, is een serie van heldendaden en epische gevechten maar met een thematische diepte die politiek, religie, oorlogvoering, moed, liefde, loyaliteit en onze universele zoektocht naar identiteit omvat. Met een combinatie van echte historische figuren en gebeurtenissen met fictieve personages, is het een verhaal van hoe een volk hun kracht combineert onder één van de meest iconische koningen uit de geschiedenis om hun land voor zichzelf te heroveren en om een land op te bouwen die ze thuis kunnen noemen.


Frozen (2013)
Jaja, hij is weer terug!
De bergbeklimmer Kristoff en een jong meisje genaamd Anna reizen met een stel rendieren over de besneeuwde bergtoppen en gevaarlijke kliffen. Ze zijn op zoek naar Anna’s zus Elsa, de legendarische Sneeuwkoningin, om de eeuwigdurende winter die over hun koninkrijk gevallen is te beëindigen. Op hun tocht ontmoeten ze mystieke trollen en de hilarische sneeuwman Olaf en zullen ze de natuurelementen moeten overwinnen om het koninkrijk te redden.


Zwartboek (2006)
In het laatste jaar van de Tweede Wereldoorlog wordt plotseling de boerderij, waar de Joodse revuester Rachel Stein ondergedoken zit, gebombardeerd. Ze wordt opgevangen door een lokale zeiler, maar krijgt dezelfde avond nog bezoek van Van Gein, die hen waarschuwt dat de Duitsers dit nieuwe adres al op het spoor zijn, en hen een veilige doorvaart door de Biesbosch naar het (bevrijde) zuiden van Nederland aanbiedt. Het bezette deel van Nederland ontvluchten blijkt echter niet zo gemakkelijk als ze had gedacht.


Serie: The Crown (2016) seizoen 1
The Crown seizoen 1 gaat over de jonge jaren van Queen Elizabeth II. Op jonge leeftijd werd zij al tot koningin gekroond. In de jaren na de Tweede Wereldoorlog was er nog voldoende politieke onrust. Vrij kort na die oorlog werd Elizabeth al voorbereid op haar leven als koningin. Er was toen echter geen rekening mee gehouden dat zij in 1953 al gekroond zou worden tot koningin. Haar vader koning George VI overleed vrij onverwachts, ondanks dat zijn gezondheid in de jaren vijftig snel achteruit ging. Plotseling kreeg een jonge vrouw uitermate verantwoordelijke taken en in The Crown wordt weergegeven dat dit drastische veranderingen in haar leven te weeg heeft gebracht.
The Crown speelt zich af tussen 1947 en 1956.


Another Year (2010)
Gerri is psychologisch hulpverlener, Tom is ingenieur. Ze leiden een geregeld leven van samen koken en tuinieren. Daarnaast hebben ze vrienden en familieleden die er niet in slagen om hun leven op orde te krijgen: hun volwassen zoon Joe die maar niet de juiste vrouw vindt, weduwnaar Ken die ongezond leeft en de nerveuze Mary die haar wanhoop achter een masker van lacherige zelfkritiek verbergt. In vier seizoenen en episodes toont Another Year het leven in al zijn eenvoud en complexiteit. De misère en de humor, in zomer en winter, met liefdesgeluk en tegenslag, hoop en wanhoop.


The Golden compass (2007)
Lyra Belacqua leeft in Oxford in een parallel universum. Hier zijn de zielen van mensen zichtbaar als dieren die hen overal volgen. Bij kinderen kunnen de zogenaamde daemons nog van gedaante verwisselen. Op een dag hoort ze haar oom een discussie voeren over een nieuw fysiek element: Dust. Dit element heeft de kracht om werelden te verenigen, waardoor het zowel begeerd als gehaat wordt door verschillende partijen, waaronder het Magistraat. Lyra onderneemt een reis naar het element, en moet de strijd aangaan met demonen, geesten en andersoortige wezens, slechts bewapend met een magisch gouden kompas.


Just my luck (2005)
Het sexy meisje Ashley (Lindsay Lohan) uit Manhattan wordt door vele mensen als het gelukkigste meisje van de buurt gezien. Echter, als ze de sombere Jake ontmoet (Chris Pine), realiseert ze zich te laat, dat ze haar geluk heeft geruild voor dat van hem, toen ze hem kuste op een feestje.

Welke van deze Netflix films en series wil jij zien?

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Madelon november 9, 2016 at 16:23

  The Crown ben ik nu aan het kijken. Maar ik weet nog niet of ik het nou echt tof vind, haha.

 • Reply Story addict november 10, 2016 at 20:29

  Monster University! 😀 ik houd van dit soort animaties (en deze heb ik nog niet gezien. Hoog tijd dus). Of ik Frozen wil zien, daar twijfel ik nog over. Vond de liedjes echt irritant (gelukkig is het grotendeels overgewaaid nu), maar kan eigenlijk pas oordelen als ik de film heb gezien, toch? 🙂

 • Reply Eveline Fleur november 11, 2016 at 08:29

  Ohh The Golden Compass? Wow die vond ik vroeger echt geweldig. Echt jammer dat er toen te weinig animo voor was om een vervolgfilm te maken, want er zijn drie boeken voor geschreven. Ik kan mij herinneren dat er toen veel fantasy films in de bioscoop waren en dat deze daardoor te weinig animo had.. zo zonde! Ik weet zeker dat als het nu uitgebracht zou worden dat mensen dit wel willen zien! 🙂

  • Reply Danique V. november 13, 2016 at 21:53

   Precies, dat denk ik ook! Erg zonde eigenlijk.

 • Reply Esther november 11, 2016 at 16:39

  Ik heb the golden compass og nooit gezien, maar die wil ik nu zeker gaan kijken!

 • Leave a Reply