Netflix

Deze films en series heeft Netflix onlangs toegevoegd


Hoewel het de laatste tijd wat minder was, heeft Netflix nu weer een aantal prachtige films en series toegevoegd! Benieuwd welke, bekijk dan snel dit lijstje.

The Tourist (2010)

Frank Tupelo is een Amerikaanse toerist, die in Europa gemoedsrust probeert te vinden. Maar dan raakt hij verstrikt in een web van samenzweringen en leugens van Elise, een Interpolagent. Elise zit echter achter een crimineel aan met wie ze in het verleden een liefdesrelatie had.

To the bone (2017)

De 20-jarige Ellen lijdt aan anorexia nervosa en leert op een aangrijpende, soms grappige manier zichzelf beter kennen onder leiding van een onconventionele dokter.

Friends From College – seizoen 1(2017)

Een groep vrienden die samen naar Harvard zijn gegaan, naderen nu de 40 jaar in de gaten en ervaren een groot aantal succes, of een gebrek daaraan, zowel professioneel als binnenlands. Met verweefde en vaak gecompliceerde relaties met elkaar is de serie een comedische verkenning van oude vriendschappen, vroegere romantische verstikkingen en het afwegen van het volwassen leven met nostalgie voor het verleden.

Saving Mr. Banks (2013)

Al twintig jaar lang probeert Walt Disney (Tom Hanks) de rechten te vergaren van het boek “Mary Poppins” om het in een film te kunnen adapteren. De auteur, P.L. Travers (Emma Thompson), weigert echter de rechten verkopen omdat ze bang is dat haar geliefde creatie compleet verscheurd zal worden door het Hollywoodsysteem. Als P.L. eenmaal in geldnood terecht komt door tegenvallende verkoopcijfers van haar boek, besluit ze Walt’s aanbod in overweging te nemen. Ze reist af naar Los Angeles waar ze Walt twee weken de tijd geeft om haar te overtuigen dat hij de juiste persoon is om deze geliefde icoon naar het grote scherm over te brengen.

Brasserie Valentijn (2016)

‘Brasserie Valentijn’ is een gerenommeerd restaurant dat met succes wordt gerund door Valentijn en chef-kok Angelo. 14 februari is de dag van de liefde: één van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een passend liefdesmenu en Valentijn heeft de tafels tiptop gedekt. Ze heeft alles onder controle in haar brasserie. In de keuken en in het restaurant zijn de verwachtingen hoog gespannen. Elk koppel dat een tafel heeft bemachtigd, hoopt die avond de liefde op hun bord te krijgen. Er mag niks fout gaan. Dan staat Frank, een oude vlam van Valentijn, ineens op de stoep…

I’ll See You in My Dreams (2015)

Een plotseling verlies verstoort het ordelijke leven van de 70-jarige Carol. Ze besluit zich voor het eerst in 20 jaar weer in de wereld van het daten te begeven. Ze krijgt echter te maken met twee onverwachte relaties die haar veronderstellingen over het ouder worden betwisten.

Mannenharten 2 (2015)

Ook in Mannenharten 2 blijkt de liefde weer alles behalve een sprookje. De baby van Wouter (Jeroen Spitzenberger) en Nicole (Katja Herbers) drijft hen vooral uit elkaar. Als beginnend kinderboekenschrijfster heeft ze vooral oog voor haar leuke boeken en dito uitgever. Met als gevolg dat Wouter zich nog één keer in het onbezonnen studentenleven stort. Samen met Tim (Daan Schuurmans), die net terug is van zijn reis en besloten heeft een tijdje single te blijven, wat makkelijker gezegd is dan gedaan. Dennis (Barry Atsma) valt als een blok voor een nieuw zangtalent, maar zij laat zich niet zo makkelijk inpakken. Evenals Niels, die besluit het na een versiercursus over een hele andere boeg te gooien. En dan is er nog de hopeloos romantische Younes, die op zoek is naar het meisje waar hij één onvergetelijke nacht mee beleefde. Kortom: de zoektocht naar liefde gaat in alle hevigheid verder…

Speech & Debate (2017)

Drie creatieve buitenbeentje sop de middelbare school zijn de hypocrisie van volwassenen zat en vechten terug door een oude datingclub nieuw leven in te blazen.

Take Me (2017)

Ray is een jonge ondernemer die is gespecialiseerd in hoogwaardige gesimuleerde ontvoeringen. Wanneer een mysterieuze klant hem boekt voor een weekend met een leuke som in geld in het vooruitzicht grijpt Ray de kans aan. Het werk blijkt echter niet helemaal zoals hij had voorgesteld.

Hotel Transsylvanië 2 (2015)

Dracula krijgt een kleinzoon. Hij is heel erg blij met hem. Natuurlijk is er wel een probleempje. Zijn kleinzoon is half menselijk. Dus probeert Dracula met hulp van zijn vrienden, zijn kleinzoon te laten voelen wat het is om een vampier te zijn.

Welke films en series van dit lijstje ga jij kijken?

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Fleur juli 15, 2017 at 18:20

  Speech & debate lijkt bij wel grappig 🙂
  Fleur x

 • Reply Luna juli 15, 2017 at 21:03

  Brasserie Valentijn lijkt me erg leuk om te kijken. Gisteravond heb ik To the bone gekeken, heftige film zeg.

 • Reply Lyda juli 21, 2017 at 15:34

  To the Bone ga ik kijken, maar ook leuk: Hotel Transsylvanië! Ook benieuwd naar Take me…. 🙂

 • Leave a Reply