Films, Netflix

Films die Yara onlangs heeft gezien

Logan

Film kijken vind ik toch wel een van de leukste dingen om te doen. In de bioscoop, thuis op de bank of met een grote groep mensen op een groot scherm. De laatste tijd heb ik weer veel leuke films gezien en ik laat je vandaag zien welke dat zijn!


Kong

In de film komt een team van ontdekkingsreizigers bij elkaar om een nog niet in kaart gebracht eiland te onderzoeken. Ze weten echter niet dat dit eiland in de Stille Oceaan, zowel prachtig als verraderlijk, het domein van de mythische Kong is.

Niet zo heel lang geleden zag ik de film Kong, en ik was er echt heel benieuwd naar. De trailer zag er leuk uit, ik vond de vorige King Kong film leuk… Maar toch viel het heel erg tegen! Het verhaal klopte gewoon niet helemaal, vooral niet omdat ik King Kong al had gezien, en sommige dingen vond ik echt heel erg raar er uit zien. Nope, niet mijn type film.
Rating: 5/10

Logan

In de nabije toekomst ontfermt een vermoeide Logan (Hugh Jackman) zich over de zieke Professor X (Patrick Stewart) in een schuilplaats op de grens met Mexico. Logan probeert zich te verschuilen voor de wereld en zijn nalatenschap. Maar als een jonge mutant op de vlucht voor duistere krachten zijn pad kruist, kan hij zich niet langer verstoppen.

Eindelijk weer een Wolverine film! De laatste nota bene. Ik vond dat het verhaal ontzettend goed in elkaar zat en het had een hele spannende verhaallijn. Echt ook een film die je in de bioscoop moet zien, dus mocht je nog naar de bioscoop willen gaan: go, go, go!
Rating: 9/10

Under the Tuscan sun

Als Frances (Diane Lane), een schrijfster uit San Francisco, van een goede vriendin een 10-daagse vakantie krijgt aangeboden ziet zij dit in eerste instantie helemaal niet zitten. Toch verzamelt zij al haar moed en pakt haar koffers. Eenmaal aangekomen in Toscane koopt ze in een opwelling een vervallen villa en stort zich in een avontuur vol onverwachte verrassingen, vriendschappen en romantiek. Een avontuur dat haar leven zal veranderen! De combinatie van een geweldige cast en de prachtige beelden uit het Italiaanse Toscane, zorgen ervoor dat je verliefd wordt op Under the Tuscan Sun.

Een film die niet meer in de bioscoop draait (hallo, hij dateert uit 2003!) maar wel een die op Netflix staat. Deze ouwe gouwe heb ik nog nooit gezien en ik wilde een leuke film kijken op Netflix. Daar kwam deze film uit. Wat een heerlijk, zoetsappig verhaal. Helemaal mijn ding. Genieten maar. Ook leuk voor een meidenavond!
Rating: 6/10

She’s the man

Het dames-voetbalteam op de school van de aantrekkelijke Viola wordt opgeheven. Om toch te kunnen spelen vermomt ze zich als haar tweelingbroer Sebastian. Niemand heeft iets in de gaten, maar zo makkelijk is dit niet vol te houden als je moet douchen met de -boys-, iedereen zich scheert en je staand moet plassen. Tot overmaat van ramp wordt ze verliefd op haar kamergenoot en valt het meest sexy meisje van de school als een blok voor haar/hem… Hoe gaat Viola dit in vredesnaam volhouden? Hilarische misverstanden en dolkomische situaties zijn gegarandeerd!

Ook een Netflix-topper! Ik heb hem al eerder gezien, maar dit is dus zo’n typische film waar je nooit genoeg van kunt krijgen. Amanda Bynes in haar goede jaren, de jonge Channing Tatum en een heel, heel, heel cheesy verhaal. Ik kan er echt van genieten.
Rating: 6/10

Begin again

Gretta is een Britse singer-songwriter die samen met haar vriend Dave naar New York verhuist voor de muziek. Als Dave kennismaakt met roem weet hij de verleidingen niet te weerstaan en laat hij de hopeloos verliefde Gretta alleen achter. Haar leven krijgt een positieve wending wanneer Dan, een ontslagen muziekproducent, haar op een avond hoort zingen en hij geïnspireerd raakt door haar talent. Samen besluiten ze om hun muzikale kennis te bundelen en op zoek te gaan naar nieuw geluk in New York City. Hun samenwerking leidt tot een betoverend portret van een ontluikende liefde.

Ik kende de film Begin again eigenlijk niet (ik ken alleen het nummer Begin Again van Taylor Swift (#Swiftie4ever)) en toen ik hem op Netflix tegenkwam trok de poster en het verhaal me meteen aan. Keira Knightley die zingt. Ja, ik vond het een leuke film, ik vond het een leuk verhaal. Wel een beetje cheesy, maar dat mag de pret niet drukken.
Rating 7/10

She’s all that

Stoere highschool bink Zack heeft een probleem. Het populairste meisje van school heeft ‘m gedumpt voor een ander. Wég reputatie! Dat gaat zomaar niet. Onder het motto ‘er zijn meer vrouwen dan kerken, sluit hij een weddenschap af. Hij kan van elk willekeurig meisje de koniging van het eindbal maken. Dan redt hij z’n image, en voorkomt hij dat mevrouw de ex het felbegeerde kroontje op haar mooie hoofd zet. Zijn vriend Dean kiest het nietsvermoedende slachtoffer. De keuze valt op het verlegen buitenbeentje Laney. Zij schildert doeken, maar niet zichzelf: make-up draagt ze niet. Uiterlijk vertoon en jongens zullen haar een zorg zijn. Een flinke klus dus voor Zack, maar hij houdt vol en ze raken bevriend. Ondertussen begint hij echt voor haar te vallen, maar hoe reageert ze als ze zijn weddenschap ontdekt?

Een vreselijk oude film, hij dateert uit 1999. Ik zag dat Freddie Prinze Junior er in speelt, je weet wel, die ene die met Sarah Michelle Geller in de Scooby Doo Films speelt (en waar hij mee getrouwd is!). Ik heb de film nooit gezien en besloot hem te kijken. Oh, wat heerlijk, die tijd nog zo voor het hele mobiele tijdperk. En natuurlijk zo’n typische high school uit Amerika. Ja, ik heb genoten. Niet een heel sterk verhaal. Maar wel een hele leuke film. En hij staat op Netflix.
Rating: 6/10

Pretty woman

Deze uitgebreide speciale uitvoering van Pretty Women is nog onweerstaanbaarder dan ooit, met complete nieuw, nooit eerder vertoond bonusmateriaal. Zakenman Richard Gere heeft meer succes in de zaken dan in de liefde. Op zakenreis in Los Angeles krijgt hij gezelschap van de pas begonnen callgirl Julia Roberts. Het begin van een geweldige liefdeskomedie die boordevol romantiek en subtiele humor bevat.

Wisten jullie al dat ik echt heel veel oude klassiekers niet heb gezien? Shawshank Redemption en the Matrix bijvoorbeeld. En Pretty Woman, die heb ik ook nooit gezien. Ik heb wel eens flarden bekeken als hij op TV te zien was, en ik kan me nog zo goed herinneren dat mijn moeder vroegâh (toen de mist zo dik was dat je je fiets er tegen aan kon zetten) een videoband had geleend van een vriendin, maar ik heb hem nooit volledig gezien. Ik besloot om hem te kijken. Waarom heb ik deze film niet eerder bekeken? Wat een heerlijke film. Zo een die je eigenlijk ieder jaar weer opnieuw bekijkt omdat-ie op de televisie te zien is. Echt heel leuk!
Rating: 6/10

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Esther april 15, 2017 at 14:36

    Shawhank redemption moet je echt gaan kijken Yara, die is zo goed! <3

  • Leave a Reply