Films

Films die Tedje nog wil zien

films-to-watch-tedje

Ik kijk gemiddeld 125 films per jaar, maar dat betekent niet dat ik geen lijstje heb met films die ik nog niet gezien heb. Deze films wil ik allemaal nog zien! 

Pitch Perfect 2

Heel erg, maar ik heb Pitch Perfect 2 nog niet gezien, terwijl ik deel 1 zo leuk vond! En Pentatonix zit er nog wel in, een te gekke acapella band van wie ik naar een concert ben geweest.

The Martian

Naar het schijnt een van de beste films van 2015 en ik heb hem nog niet eens gezien. Dat wordt hoog tijd!

Steve Jobs

De man achter het roer van Apple, een van de invloedrijkste merken van de wereld. Ik ben helemaal Apple-fanaat, dus ik ben super benieuwd naar deze film!

Burnt

Een film over koken, met romantiek én Bradley Cooper? Alleen de trailer bezorgt me al water in de mond. Ik kan niet wachten om deze film te gaan bekijken!

Bridge of Spies

Deze film met Tom Hanks schijnt steengoed te zijn en na het zien van de trailer weet ik ook honderd procent zeker dat ik deze nog ga kijken. Ik ben benieuwd!

Mannenharten 2

Nederlandse romantische films die in de winter verschijnen moeten gewoon gekeken worden, toch? Ook al weten we allemaal hoe deze films gaan aflopen, het blijft heerlijk om naar te kijken. En Mannenharten vond ik een hele leuke film, dus ik ben benieuwd naar deel 2!

Heb jij een van deze films al gezien?

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply F. van Rhijn december 14, 2015 at 06:26

  The Martian: door Barack Obama uitgekozen tot zijn meest favoriete film van het jaar. Ik wilde iemand meenemen naar deze film. Had hem zelf al gezien en wist dus dat-ie inderdaad behalve mooie 3-d beelden, ook humoristisch was en er leuke vondsten inzaten. Alleen die ander was een overtuigd no-sci-fi fan. Nou, vergeet het dan maar! Zo iemand trek je met nog geen 10 paarden mee naar de bioscoop! Nu draait de film niet meer en heeft hij zijn kans gemist. Zijn verlies, denk ik dan maar! Ik heb hem lekker wèl gezien. Ga hem wel op dvd kopen, zo gauw hij uitkomt en het audio-boek (www.audible.co) gaat er óók komen. Twee spannende films vond ik Sicario en La isla minima. Geen echt vrolijke films, maar wel eeg goed. Wil je een echt leuke film zien, ga dan naar The intern, met Robert de Niro. Suffragette vond ik somber, alhoewel ik wel wat meer te weten kwam over vrouwenkiesrecht.

 • Reply hetboekenik december 14, 2015 at 08:51

  Deze moet en wil ik ook nog bijna allemaal zien 🙂

 • Reply Jolien december 14, 2015 at 12:57

  Pitch Perfect 2 wil ik ook heel graag zien 🙂

 • Reply Naomi december 14, 2015 at 13:34

  Burnt, the martian en mannenharten lijken me ook leuke films! Pitch perfect 2 heb ik gezien, maar ik vond hem nogal tegenvallen helaas.

  x

 • Reply Esther december 15, 2015 at 14:07

  The Martian wil ik ook nog steeds heel graag zien! 🙂

 • Reply Madelon december 15, 2015 at 15:18

  Ik moet eerst mannenharten 1 nog zien, haha. Maar die wil ik ook nog wel graag zien hoor!

 • Reply Marcia december 20, 2015 at 19:58

  The Martian is echt een aanrader!

 • Leave a Reply