Films

Films die ik wel 25 keer kan zien

 photo films_die_je_vaak_kunt_kijken_adorable_books.jpg

Ik ben een echte filmfreak. Naast lezen en series kijken probeer ik iedere week wel een aantal films te kijken. Ik heb dit jaar al meer dan 50 films gezien en vandaag deel ik een aantal films met jullie die ik al zo vaak heb gezien dat ik de tel ben kwijt geraakt. 

27 Dresses
Deze film heb ik denk ik al een stuk of 15 keer gezien. En hij verveelt nooit! Katherine Heigl vind ik altijd leuk in films en het stukje “Benny and the Jets” blijft ook super grappig. Groot favoriet bij mijn zusje en mij. Bekijk hier de trailer!

Can’t Buy Me Love 
Deze film staat misschien wel met stip op nummer 1. Ik schreef al wel eens over deze film in dit artikel over leuke meidenfilms. Als je benieuwd bent hoe Patrick Dempsey aka McDreamy er vroeger uit zag, moet je deze film beslist kijken. Een echte klassieker! Mijn zusje en ik zijn dol op deze film. Bekijk hier de trailer.

The Notebook
Tsja, wat moet ik hier nog over zeggen. Dit is een van mijn favoriete films aller tijden. Iedere keer moet ik weer huilen. En Ryan Gosling is helemaal niet verkeerd om naar te kijken. Laatst zette ik trouwens alle Nicholas Sparks films op een rijtje, waar deze zéker op nummer 1 staat. Bekijk hier de trailer.

P.S. I Love You 
Bij deze film kan ik het ook nooit drooghouden. Soms is het zo erg dat ik de hele film zit te huilen. Een film die absoluut thuishoort in de mooiste huilfilms. Nu ik de trailer weer bekijk zit ik alweer bijna te sniffen achter mijn laptop.

10 Things I Hate About You 
Nog zo’n klassieker, net als Can’t Buy Me Love. Heath Ledger speelde deze rol echt geweldig, zo jammer dat hij hier niet meer van kan genieten. Klik hier voor de trailer.

Bridesmaids
Eigenlijk valt het me op dat ik al deze films wel honderd keer kan kijken met mijn zusje en dat geldt zeker voor Bridesmaids. We kunnen deze film inmiddels meepraten en we hebben altijd inside jokes met quotes uit deze film. Ik kon daarom ook niet kiezen welk GIF’je ik zou plaatsen. Er zijn zoveel leuke! En ik vroeg mezelf net af: waarom is er geen deel 2 van deze film? Klik hier voor de trailer.

Welke films kun jij zo vaak kijken? 

 

Previous Post Next Post

23 Comments

 • Reply beautifulday4makeup mei 19, 2015 at 09:48

  De meeste heb ik al gezien en vind ik ook. Can’t buy me love heb ik echter nog nooit gezien.

 • Reply Shaz mei 19, 2015 at 09:54

  Ik heb dit met Bridget Jones’ Diary. Het blijft leuk.

 • Reply Madelon mei 19, 2015 at 11:09

  Ik vind 27 dresses echt zoooo leuk! Die heb ik ook echt al zo vaak gezien ^^

 • Reply Esther mei 19, 2015 at 11:14

  P.s I love you en the notebook. <33 Bridemaids is ook super leuk!

 • Reply Soesja mei 19, 2015 at 14:55

  The Notebook kan ik ook echt eindeloos kijken! Net als The Proposal, Remember Me, Titanic, The Great Gatsby, Romeo & Juliet… Allemaal al zó vaak gezien haha. De enige van dit lijstje die ik nog nooit heb gezien is Can’t Buy Me Love, maar yesss Patrick Dempsey, die komt meteen op m’n to watch list!

  • Reply Tedje mei 19, 2015 at 17:10

   The Proposal hoort eigenlijk ook wel in dit rijtje thuis! To the windoooowwwww to the walllllll 😉 Jaa ik weet zeker dat je Can’t buy me love leuk gaat vinden. Let me know!

 • Reply Sabrina mei 19, 2015 at 15:03

  The Nightmare Before Christmas (OFCOURSE!!!) The Phantom of The Opera, Chocolate, Sweeney Todd, Shrek :D!

 • Reply Jamie mei 19, 2015 at 15:34

  Dit artikel ga ik zometeen lezen maar eerst vroeg ik mij af, hoe bevalt een studie Journalistiek? Ergens lijkt het mij wel erg leuk, deels omdat ik van schrijven houd. Vandaar vroeg ik het mij af.

  • Reply Tedje mei 19, 2015 at 17:11

   Hi Jamie! Ik ben nu bijna klaar met de opleiding journalistiek in Tilburg en het is me heel goed bevallen. Niet alles van de opleiding is leuk (maar dat is nergens denk ik), maar ik heb heel veel geleerd, voornamelijk van mijn stages! Danique E. en Danique V. studeren het ook allebei!

 • Reply Marcia mei 19, 2015 at 16:33

  Jaaaa van 10 Things I Hate About You krijg ik ook geen genoeg! Andere guilty pleasures die altijd een glimlach op mijn gezicht weten te toveren zijn: She’s The Man, Easy A en He’s Just Not That Into You.

  • Reply Tedje mei 19, 2015 at 17:11

   Die drie die jij noemt zijn inderdaad ook allemaal super leuk!

 • Reply Creastine mei 19, 2015 at 17:01

  Oh my word, alleen al dat kort animatiestukje van PS I love you… Tearing up right here!!

 • Reply Daphne mei 19, 2015 at 17:08

  “21 Dresses” vind ik ook geweldig hahaha! Verder kan ik de Harry Potter films blijven kijken. Iedere keer als ze op tv zijn, kijk ik ze haha. Verderrrrr.. kostuumdrama’s à la Jane Eyre en Pride & Prejudice. Al scheelt het wel dat deze films iedere pakweg 10 jaar opnieuw worden verfilmd haha.

 • Reply Aleida mei 19, 2015 at 18:31

  Dat zijn er eigenlijk best veel. Titanic, The Proposal, Sissi, The Back Up Plan en nog veel meer.
  Eigenlijk heb ik bijna alle dvd’s die ik heb al wel meerdere keren gekeken

 • Reply Rowan II My Pink Fairytale mei 19, 2015 at 19:06

  Wauw, herkenbaar dit! Ik kan The Notebook inderdaad ook wel eindeloos kijken, zodra hij op tv is zet ik hem sowieso op. Net als bij de Harry Potter films, en zo heb ik nog een paar titels (maar daar kan ik nu even niet opkomen haha).

 • Reply Angela mei 19, 2015 at 19:29

  Ja, ik weet het, ga vanavond P.S. I love you kijken. Ik heb ‘m op dvd maar krijg er nu weer helemaal zin in!

 • Reply Annelies mei 19, 2015 at 20:13

  The Notebook, jaaa die kan ik ook wel tig keer zien. En Dear John ook.

 • Reply Jolien mei 19, 2015 at 21:45

  Wat een leuke films! Can’t Buy Me Love kende ik nog niet, maar de andere films vind ik echt geweldig en heb ik ook al meermaals bekeken 🙂

 • Reply Anneke mei 19, 2015 at 21:54

  Grease, Dirty Dancing, Pretty Woman en Titanic,

 • Reply Renée mei 20, 2015 at 15:51

  Volgens mij heb ik geen enkele film gezien van jou lijstje, misschien binnenkort toch maar eens eentje proberen.

 • Reply Jessica mei 21, 2015 at 20:09

  Ik heb ze allemaal al meerdere keren gekeken, behalve die film met McDreamy; die heb ik nog nooit gezien.

 • Reply Sabine mei 23, 2015 at 03:48

  Heerlijk deze films! Ik heb ’10 things I hate about you’ ook al zesentachtig keer gezien. Van ‘The Proposal’ of andere films met Sandra Bullock krijg ik ook geen genoeg… ’27 dresses’ staat al veel te lang op mijn to watch list op Netflix, maar nog nooit gezien dus. Nu ook voor het eerst de trailer gezien. Heb nu al zin om ‘m te kijken 😀

 • Reply Daniëlle februari 10, 2016 at 21:18

  Ik kan Pitch Perfect en Age of Adeline echt blijven kijken!

 • Leave a Reply