Films

Films die ik wel 25 keer kan zien

 photo films_die_je_vaak_kunt_kijken_adorable_books.jpg

Ik ben een echte filmfreak. Naast lezen en series kijken probeer ik iedere week wel een aantal films te kijken. Ik heb dit jaar al meer dan 50 films gezien en vandaag deel ik een aantal films met jullie die ik al zo vaak heb gezien dat ik de tel ben kwijt geraakt. 

27 Dresses
Deze film heb ik denk ik al een stuk of 15 keer gezien. En hij verveelt nooit! Katherine Heigl vind ik altijd leuk in films en het stukje “Benny and the Jets” blijft ook super grappig. Groot favoriet bij mijn zusje en mij. Bekijk hier de trailer!

Can’t Buy Me Love 
Deze film staat misschien wel met stip op nummer 1. Ik schreef al wel eens over deze film in dit artikel over leuke meidenfilms. Als je benieuwd bent hoe Patrick Dempsey aka McDreamy er vroeger uit zag, moet je deze film beslist kijken. Een echte klassieker! Mijn zusje en ik zijn dol op deze film. Bekijk hier de trailer.

The Notebook
Tsja, wat moet ik hier nog over zeggen. Dit is een van mijn favoriete films aller tijden. Iedere keer moet ik weer huilen. En Ryan Gosling is helemaal niet verkeerd om naar te kijken. Laatst zette ik trouwens alle Nicholas Sparks films op een rijtje, waar deze zéker op nummer 1 staat. Bekijk hier de trailer.

P.S. I Love You 
Bij deze film kan ik het ook nooit drooghouden. Soms is het zo erg dat ik de hele film zit te huilen. Een film die absoluut thuishoort in de mooiste huilfilms. Nu ik de trailer weer bekijk zit ik alweer bijna te sniffen achter mijn laptop.

10 Things I Hate About You 
Nog zo’n klassieker, net als Can’t Buy Me Love. Heath Ledger speelde deze rol echt geweldig, zo jammer dat hij hier niet meer van kan genieten. Klik hier voor de trailer.

Bridesmaids
Eigenlijk valt het me op dat ik al deze films wel honderd keer kan kijken met mijn zusje en dat geldt zeker voor Bridesmaids. We kunnen deze film inmiddels meepraten en we hebben altijd inside jokes met quotes uit deze film. Ik kon daarom ook niet kiezen welk GIF’je ik zou plaatsen. Er zijn zoveel leuke! En ik vroeg mezelf net af: waarom is er geen deel 2 van deze film? Klik hier voor de trailer.

Welke films kun jij zo vaak kijken? 

 

23 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *