Films, Tips

Films die ik kan blijven kijken

Harry-potter-films
Er zijn altijd bepaalde films die je vijftien keer achter elkaar kan kijken, zonder dat je ook maar verveeld raakt. Vandaag zet ik een paar films of filmreeksen op een rijtje die mij nooit gaan vervelen!

Harry Potter
Harry Potter, wie heeft het niet gezien. Deze filmreeks behoort echt tot mijn favorieten van alle tijden. Ik ben er echt mee opgegroeid. Ieder jaar kwam er weer een nieuwe film uit en het was altijd weer genieten. Ja deze films kan ik nog honderd keer kijken zonder dat het verveelt!

LOTR[1]
Lord of the Rings

De drieluik Lord of the Rings is echt een van mijn favoriete filmreeksen. Ik ben dol op dit verhaal en kan hier uren achter elkaar naar kijken. De films komen vrij vaak op tv, en altijd zet ik dan automatisch de zender op waar ze vertoond worden. Ze blijven gewoon prachtig en kunnen me telkens weer boeien.

Pitch-Perfect-2--Super-Bowl
Pitch Perfect 1 + 2

Pitch Perfect is een heerlijke film voor tussendoor, waarbij je je verstand even lekker op 0 kunt zetten en dat is ook de reden dat deze twee films in dit rijtje staan. Ik vind de humor in deze films prachtig en ook de muziek is heel erg leuk. Het zijn gewoon fijne films voor tussendoor.

meangirls
Mean Girls

Good old Mean Girls. Wie heeft deze film nou niet gezien in haar tienerjaren? De film is echt een guilty pleasure om lekker te kijken op een avondje in je pyjama op de bank met een bak ijs op schoot. De film ken ik helemaal uit mijn hoofd, maar nog kan ik hem blijven kijken.

En zo kan ik er nog wel een paar opnoemen! Misschien leuk voor een deel 2? Welke films kunnen jullie blijven kijken?

Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply Teresa augustus 23, 2015 at 08:58

  alle boven genoemde films kan ik blijven kijken en daarnaast ook:
  -Twilight ( hoewel ik de films echt heel fout en slecht geacteerd vind)
  – clueless
  -The Craft
  – alle versies van bring it on 🙂

 • Reply Femke augustus 23, 2015 at 09:46

  Ik kan blijven kijken:
  E.T.
  The Hobbit
  Narnia
  Les Misérables
  Intouchables
  Les choristes
  En zo kan ik nog wel en stuk of 5-10 films opnoemen! 🙂

 • Reply Rowan augustus 23, 2015 at 10:13

  Harry Potter, Pitch Perfect, Mean Girls, The Hunger Games en natuurlijk alle Disneyfilms!

 • Reply Rowan augustus 23, 2015 at 10:13

  Oh en Les Miserables en Narnia haha.

 • Reply Myrthe augustus 23, 2015 at 10:21

  Ja! Deze zijn echt super om gewoon 100+ keren te bekijken. Vooral Harry Potter en LotR kan ik eeuwig op herhalen hebben staan. Eigenlijk vind ik ook bijna alles met muziek leuk, zoals Pitch Perfect (waarom heb ik 2 nog steeds niet gezien!?), Burlesque, Annie, Sound of Music.

 • Reply Madelon augustus 23, 2015 at 10:46

  Ik heb het heel erg met films als Grease en Dirty Dancing en de Twilight Saga kan ik ook eindeloos herkijken, haha.

 • Reply Deborah augustus 23, 2015 at 11:24

  Harry Potter en Lord of the Rings+ Hobbit staan hier ook regelmatig op net zoals Star Wars, Pirates of the Carribean en Twilight.
  Voor mn meidenmomenten heb ik sex and the city , Bridget Jones, Mean Girls en The Holiday…
  Verder ben ook helemaal weg van The tourist (Italië+Angelina Jolie+Johny Depp…whats not to love)
  en dansfilms of films gebaseerd op geschiedenis zoals Troy, The last Samurai, Cleopatra met Elizabeth Taylor…. en ooooh Audrey Hepburn films ^^

 • Reply Shaz augustus 23, 2015 at 11:34

  Lord of the Rings en Harry Potter kan ik echt opnieuw blijven kijken zonder verveeld te raken. Zelfde geldt voor Bridget Jones, Pirates of the Caribbean, The Godfather films, Shrek films en The Dark Knight trilogie.

 • Reply Lisa augustus 23, 2015 at 13:33

  Harry Potter!

 • Reply Edriënne augustus 23, 2015 at 23:09

  Mean Girls kan ik ook tijdens het kijken helemaal quoten. Verder kan ik ook tot in de eeuwigheid Easy A en She’s The Man zien, die films worden nooit saai!

 • Reply hetboekenik augustus 24, 2015 at 11:08

  Het is al een tijdje geleden dat ik Mean Girls zag, maar ik heb het gevoel dat ik deze nu nog eens moet bekijken 🙂

 • Reply Esther augustus 24, 2015 at 19:34

  I am sam kan ik echt uren blijven kijken. 🙂

 • Reply Renée augustus 25, 2015 at 22:35

  Harry Potter, Lord of the Rings, the Hobbit en Pirates of the Caribbean.

 • Leave a Reply