Films,  Tips

Films die ik kan blijven kijken

Harry-potter-films
Er zijn altijd bepaalde films die je vijftien keer achter elkaar kan kijken, zonder dat je ook maar verveeld raakt. Vandaag zet ik een paar films of filmreeksen op een rijtje die mij nooit gaan vervelen!

Harry Potter
Harry Potter, wie heeft het niet gezien. Deze filmreeks behoort echt tot mijn favorieten van alle tijden. Ik ben er echt mee opgegroeid. Ieder jaar kwam er weer een nieuwe film uit en het was altijd weer genieten. Ja deze films kan ik nog honderd keer kijken zonder dat het verveelt!

LOTR[1]
Lord of the Rings

De drieluik Lord of the Rings is echt een van mijn favoriete filmreeksen. Ik ben dol op dit verhaal en kan hier uren achter elkaar naar kijken. De films komen vrij vaak op tv, en altijd zet ik dan automatisch de zender op waar ze vertoond worden. Ze blijven gewoon prachtig en kunnen me telkens weer boeien.

Pitch-Perfect-2--Super-Bowl
Pitch Perfect 1 + 2

Pitch Perfect is een heerlijke film voor tussendoor, waarbij je je verstand even lekker op 0 kunt zetten en dat is ook de reden dat deze twee films in dit rijtje staan. Ik vind de humor in deze films prachtig en ook de muziek is heel erg leuk. Het zijn gewoon fijne films voor tussendoor.

meangirls
Mean Girls

Good old Mean Girls. Wie heeft deze film nou niet gezien in haar tienerjaren? De film is echt een guilty pleasure om lekker te kijken op een avondje in je pyjama op de bank met een bak ijs op schoot. De film ken ik helemaal uit mijn hoofd, maar nog kan ik hem blijven kijken.

En zo kan ik er nog wel een paar opnoemen! Misschien leuk voor een deel 2? Welke films kunnen jullie blijven kijken?

Danique (29) is content producer bij een gebiedsontwikkelaar en is dol op goede boeken. Daarnaast houdt ze van lekker eten (sushi!) en is ze gek op reizen.

13 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.