Films

Films in de bioscoop in maart 2016

Allegiant

Wow, het is gewoon alweer maart! Wat gaat de tijd toch snel… Met de Oscars achter de rug hebben we weer een heleboel nieuwe films om naar uit te kijken. In maart komen er een heleboel toffe films uit waar wij naar uitkijken. Vandaag zetten we ze op een rijtje voor je!

Rokjesdag

In Rokjesdag maken we kennis met diverse singles die op de eerste mooie lentedag samenkomen tijdens een kookworkshop in Amsterdam.
Wat volgt is een avond vol liefde, humor en intriges. Johan Nijenhuis was eerder verantwoordelijk voor kaskrakers Costa, Verliefd op Ibiza en Toscaanse Bruiloft.

1o maart in de bioscoop

The Divergent series: Allegiant

In The Divergent Series: Allegiant wagen Tris (Shailene Woodley) en Four (Theo James) zich in de wereld buiten het hek. Zij worden echter al snel in hechtenis genomen door een mysterieuze organisatie, die bekend staat als ‘The Bureau of Genetic Welfare’.

16 maart in de bioscoop

Batman v Superman

Regisseur Zack Snyder brengt Oscar-winnaar Ben Affleck als Batman/Bruce Wayne en Henry Cavill als Superman/Clark Kent voor het eerst samen op het grote scherm in de bioscoopfilm Batman v Superman: Dawn of Justice. Bezorgd om de ongecontroleerde acties van een bijna tot god verheven superheld, neemt Gotham City’s eigen krachtige en verontruste burger het op tegen de meest gerespecteerde, hedendaagse redder van Metropolis. Ondertussen worstelt de wereld met de vraag welke held het werkelijk nodig heeft. En terwijl Batman en Superman tegen elkaar strijden, verschijnt er al snel een nieuwe bedreiging die de mensheid in groter gevaar zal brengen dan ooit tevoren.

24 maart in de bioscoop

Sisters

Tina Fey en Amy Poehler zijn weer samen te zien in de nieuwe komedie Sisters van de regisseur van Pitch Perfect (Jason Moore).
De zusjes Maura (Poehler) en Jane (Fey) moeten hun spullen ophalen uit hun ouderlijk huis wanneer hun ouders deze hebben verkocht. Om de goede oude tijd te herleven geven ze een high-school-style feest voor hun oud-klasgenoten. De reünie mondt uit in een wild feest dat precies blijkt te zijn wat de vastgeroeste zussen en hun vrienden nodig hadden.

24 maart in de bioscoop

London Has Fallen

London has Fallen, opvolger van het succesvolle Olympus has Fallen, is een bloedstollend actiespektakel met onder meer Morgan Freeman, Aaron Eckhart en Gerard Butler. Wanneer de Engelse premier onder verdachte omstandigheden dood wordt gevonden, gaan alle alarmbellen af. Zijn begrafenis blijkt de ideale plek om een aanslag te plegen en de wereld ligt plots in de handen van slechts drie personen: de president van de Verenigde Staten (Eckhart), zijn meest betrouwbare geheim agent (Butler) en een Engelse MI-6 agent (Charlotte Riley)…

3 maart in de bioscoop

Naar welke film in de bioscoop kijk jij uit? 

10 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.