Films

Films in de bioscoop in maart 2016

Allegiant

Wow, het is gewoon alweer maart! Wat gaat de tijd toch snel… Met de Oscars achter de rug hebben we weer een heleboel nieuwe films om naar uit te kijken. In maart komen er een heleboel toffe films uit waar wij naar uitkijken. Vandaag zetten we ze op een rijtje voor je!

Rokjesdag

In Rokjesdag maken we kennis met diverse singles die op de eerste mooie lentedag samenkomen tijdens een kookworkshop in Amsterdam.
Wat volgt is een avond vol liefde, humor en intriges. Johan Nijenhuis was eerder verantwoordelijk voor kaskrakers Costa, Verliefd op Ibiza en Toscaanse Bruiloft.

1o maart in de bioscoop

The Divergent series: Allegiant

In The Divergent Series: Allegiant wagen Tris (Shailene Woodley) en Four (Theo James) zich in de wereld buiten het hek. Zij worden echter al snel in hechtenis genomen door een mysterieuze organisatie, die bekend staat als ‘The Bureau of Genetic Welfare’.

16 maart in de bioscoop

Batman v Superman

Regisseur Zack Snyder brengt Oscar-winnaar Ben Affleck als Batman/Bruce Wayne en Henry Cavill als Superman/Clark Kent voor het eerst samen op het grote scherm in de bioscoopfilm Batman v Superman: Dawn of Justice. Bezorgd om de ongecontroleerde acties van een bijna tot god verheven superheld, neemt Gotham City’s eigen krachtige en verontruste burger het op tegen de meest gerespecteerde, hedendaagse redder van Metropolis. Ondertussen worstelt de wereld met de vraag welke held het werkelijk nodig heeft. En terwijl Batman en Superman tegen elkaar strijden, verschijnt er al snel een nieuwe bedreiging die de mensheid in groter gevaar zal brengen dan ooit tevoren.

24 maart in de bioscoop

Sisters

Tina Fey en Amy Poehler zijn weer samen te zien in de nieuwe komedie Sisters van de regisseur van Pitch Perfect (Jason Moore).
De zusjes Maura (Poehler) en Jane (Fey) moeten hun spullen ophalen uit hun ouderlijk huis wanneer hun ouders deze hebben verkocht. Om de goede oude tijd te herleven geven ze een high-school-style feest voor hun oud-klasgenoten. De reünie mondt uit in een wild feest dat precies blijkt te zijn wat de vastgeroeste zussen en hun vrienden nodig hadden.

24 maart in de bioscoop

London Has Fallen

London has Fallen, opvolger van het succesvolle Olympus has Fallen, is een bloedstollend actiespektakel met onder meer Morgan Freeman, Aaron Eckhart en Gerard Butler. Wanneer de Engelse premier onder verdachte omstandigheden dood wordt gevonden, gaan alle alarmbellen af. Zijn begrafenis blijkt de ideale plek om een aanslag te plegen en de wereld ligt plots in de handen van slechts drie personen: de president van de Verenigde Staten (Eckhart), zijn meest betrouwbare geheim agent (Butler) en een Engelse MI-6 agent (Charlotte Riley)…

3 maart in de bioscoop

Naar welke film in de bioscoop kijk jij uit? 

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Anouk maart 2, 2016 at 14:31

  Superleuk! Ik ga waarschijnlijk naar Rokjesdag en Allegiant 🙂

 • Reply Kelly maart 2, 2016 at 14:41

  Ik ben heel nieuwsgierig naar Allegiant en London has fallen.

 • Reply Esther maart 2, 2016 at 15:17

  Ik kan echt niet wachten op Allegiant! 🙂

 • Reply Judith maart 2, 2016 at 19:51

  Ik kijk zelf al maanden uit naar Rokjedag, dus hopelijk mag ik daar deze maand eindelijk van gaan genieten. Verder ben ik ook zeker benieuwd naar Sisters. 🙂 Fijn overzicht.

 • Reply Yolande maart 2, 2016 at 20:17

  Ik kijk enorm uit naar Allegiant. Hopelijk zijn ze trouw gebleven aan het boek!

 • Reply Story addict maart 2, 2016 at 21:24

  Weer een mooie line up 🙂 Ik ben zelf eigenlijk wel benieuwd of Batman vs. Superman ‘hot or not’ wordt. Sisters lijkt me een ultieme ‘girls night out’

 • Reply Madelon maart 3, 2016 at 09:16

  Sisters lijkt me ook echt zoooo leuk!

 • Reply Janita maart 3, 2016 at 10:39

  Allegiant lijkt mij zo gaaf!

 • Reply Naomi maart 3, 2016 at 16:30

  Ik kijk natuurlijk uit naar allegiant!

  x

 • Reply hetboekenik maart 5, 2016 at 20:40

  Ik wil vooral batman vs superman en allegiant gaan zien natuurlijk

 • Leave a Reply