Algemeen

Films in de bioscoop in juni 2017

wonder woman

Een nieuwe maand en dat betekent: nieuwe films in de bioscoop! Wij zetten weer op een rijtje welke films er in juni 2017 in de bioscoop komen. 

Wonder Woman

Vóórdat ze Wonder Woman was, was ze Diana (Gal Gadot) prinses van de Amazones, een getrainde, onoverwinnelijke krijger. Een Amerikaanse piloot crasht op het strand van het paradijselijk eiland waar ze is opgegroeid. Hij komt met een verontrustende boodschap over een enorm conflict dat in de buitenwereld gaande is. In haar overtuiging dat ze deze dreiging kan stoppen, besluit ze haar eiland te verlaten. Vechtend in een allesvernietigende oorlog, zal Diana haar volledige krachten en haar ware lot ontdekken.

15 juni in de bioscoop 

The Promise

Tijdens de laatste dagen van het Ottomaanse Rijk ontwikkelt zich een driehoeksverhouding tussen de briljante medicijnenstudent Michael, de mooie Ana en haar vriend; de Amerikaanse journalist Chris. In hun vlucht voor onrust en gevaar tussen de volkeren in hun land is liefde de enige houvast en vinden ze steun bij elkaar.

15 juni in de bioscoop 

Despicable Me 3

Eindelijk, hier hebben we zo lang op gewacht! Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuwe avontuur!

28 juni in de bioscoop 

Baby Driver

De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto’s Baby (Ansel Elgort) ontmoet het meisje van zijn dromen en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Als hij door zijn opdrachtgever (Kevin Spacey) gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel.

29 juni in de bioscoop 

Naar welke film kijk jij uit in de bioscoop? 

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.