Films

Films in de bioscoop in juli 2016

Tarzan

In de maand juli komen weer een aantal mooie films uit in de bioscoop die zeker het kijken waard zijn! Meestal komen er veel leuke films uit rond de zomer(vakantie) en ook deze maand is dat het geval. We zetten de leukste films voor je op een rijtje!

The Legend of Tarzan

Het is al jaren geleden dat de man ooit bekend als Tarzan (Alexander Skarsgård) de jungle van Afrika achter zich liet voor een nieuw leven als John Clayton III, Lord Greystoke, met zijn geliefde vrouw, Jane (Margot Robbie) aan zijn zijde .

Nu is hij uitgenodigd om terug te komen naar de Congo als een handelsafgezant van het parlement. Hij is zich er echter niet van bewust dat hij als pion fungeert binnen een gevaarlijk spel vol hebzucht en wraak onder leiding van de Belgische kapitein Leon Rom (Christoph Waltz). Maar degene achter de moorddadige plot hebben geen idee wat ze ontketenen.

7 juli in de bioscoop

Ice Age 5: Collision Course

Scrat’s epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen. Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe, exotische landen waarbij ze een groot aantal nieuwe, kleurrijke karakters ontmoeten.

13 juli in de bioscoop

The BFG

In de film The BFG ontmoeten we Sophie, een weesmeisje dat ontvoerd wordt door een aardige reus, De Grote Vriendelijke Reus (GVR). Samen verzinnen ze een plan om de wereld te redden van de slechte, mensetende reuzen die de GVR pesten. De verfilming van het wereldberoemde boek van Roald Dahl is in handen van niemand minder dan Steven Spielberg, waarvoor hij terug samenwerkte met E.T. scenariste Melissa Mathison, die vorig jaar kwam te overlijden.

20 juli in de bioscoop

Jason Bourne

Matt Damon is terug als Jason Bourne, in de nieuwe gelijknamige actie-thriller. Na The Bourne Supremacy en de The Bourne Ultimatum regisseert Paul Greengrass ook het nieuwe hoofdstuk uit de Bourne franchise.

28 juli in de bioscoop

Mike and Dave need wedding dates

De hard feestende broers Mike (Adam Devine) en Dave (Zac Efron) plaatsen een online advertentie om de perfecte dates te vinden voor de Hawaiiaanse bruiloft van hun zus. Terwijl ze hopen op een wild avontuur, blijkt dat juist de jongens overtroffen worden door het losgeslagen duo.

28 juli in de bioscoop

Naar welke films kijken jullie uit?

6 Comments

    • Trinity

      Parabéns pela parceria :DVocê sempre deixando todos os seres babando nas suas unhas né? hahah que talento!Dá uma olhadinha em quem está no 3º lugar no ranking hahaha beijo sociedade :*.ngotrafosoohos.blogspotfcom

  • Gerry

    9e7aaleksand:cb7Да нет, не за одну неделю. Она лежала долго на БА¾Ã€одовô¾Ð¼, но вызывать роды не давалаe2

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.