Films in de bioscoop in januari 2017 - Adorable Books
Films

Films in de bioscoop in januari 2017

Brad Pitt plays Max Vatan and Marion Cotillard plays Marianne Beausejour in Allied from Paramount Pictures.

Happy new year! Een nieuwe maand, een nieuw jaar en een aantal leuke nieuwe films. Kijk je mee naar de films die deze maand verschijnen?

Assassin’s Creed

Callum ontdekt dat hij een afstammeling is van een mysterieus en geheim genootschap, de zogenaamde Assassins. Hij vergaart een grote hoeveelheid kennis en doet ongelofelijke vaardigheden op die hij kan gebruiken om het op te nemen tegen de onderdrukkende en krachtige Templar-organisatie in de tegenwoordige tijd.

5 januari in de bioscoop 

Patriots Day

Wanneer bij de Boston Marathon twee explosieven afgaan begint voor politieagent Tommy Saunders (Mark Wahlberg) een race tegen de klok om de daders op te sporen voor zij opnieuw toeslaan. Terwijl hulpverleners de overlevenden bijstaan start het ijzersterke team van special agent Richard Deslauriers (Kevin Bacon), de commissaris van de politie Ed Davis (John Goodman) en Sergent Jeffrey Pugliese (J.K. Simmons) een bloedstollende klopjacht op de terroristen.

 

12 januari in de bioscoop

Allied

Allied is het verhaal over Max Vatan (Brad Pitt), officier van de geheime dienst, die in 1942 in Noord-Afrika de Franse verzetsstrijder Marianne Beausejour (Marion Cotillard) ontmoet tijdens een dodelijke missie in vijandelijk gebied. In Londen worden ze herenigd, maar hun relatie komt onder zware druk te staan door de extreme omstandigheden van de oorlog.

12 januari in de bioscoop

Into the Forest

Nell heeft de middelbare school bijna afgerond en wil dolgraag gaan studeren. Haar oudere zus Eva is een hartstochtelijk danseres. Samen wonen de twee in hun ouderlijk huis in een onherbergzaam deel van Canada, ver van de bewoonde wereld. Op een dag valt plotseling de stroom uit. In de periode die volgt, horen de zussen via de radio de meest angstaanjagende berichten. Over technologie die niet meer werkt, terroristen en ziektes die vrij spel hebben en gruwelijke geweldsexplosies die overal plaatsvinden. En dan houdt ook de radio ermee op. De stilte is bijna letterlijk dodelijk. Nell en Eva zien zich geconfronteerd met een nieuwe werkelijkheid waarin niets meer zeker is. Door slim te improviseren proberen ze hun leven zo normaal mogelijk te houden. Maar naarmate de dagen, weken en maanden vorderen, blijkt dat steeds moeilijker. De band tussen de zussen wordt zwaar op de proef gesteld. Toch zullen ze moeten samenwerken om te overleven…

19 januari in de bioscoop

Photocredit: Photo by Daniel Smith © 2016 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Jessica januari 2, 2017 at 21:25

  Ik kijk echt verrassend veel uit naar Assassin’s Creed. 🙂

 • Reply Ayla januari 3, 2017 at 12:39

  Whoa! Into the forest ziet er supervet uit! Ben wel benieuwd of het een trage of snelle film zal zijn.

 • Reply Licht verhuur januari 4, 2017 at 15:15

  Patriots Day ga ik zeker bekijken

 • Reply Esther januari 9, 2017 at 17:48

  Ik ben heel benieuwd naar Assansi’s creed!

 • Leave a Reply