Films

Films in de bioscoop in januari 2016

The-5th-Wave-Movie-Posters

Het jaar is voorbij gevlogen en in 2015 kwamen onwijs veel films uit. Zo kwamen er veel boekverfilmingen uit, maar ook veel goede films. 2016 gaat hopelijk een jaar worden waarin nog meer mooie films uitkomen. Vandaag zetten we de films die in de bioscoop komen in januari op een rijtje.

Joy

Joy vertelt het meeslepende verhaal van een vrouw die vastberaden is om haar excentrieke en disfunctionele familie bij elkaar te houden, ook als alles tegen lijkt te zitten.
Gedreven door noodzaak, vindingrijkheid en een levensdroom schopt Joy het tot oprichtster en hoofd van een machtig imperium en verandert ze haar leven en dat van haar familie. Geïnspireerd op een waargebeurd verhaal.

7 januari in de bioscoop

The Hatefull Eight

The Hateful Eight vertelt het verhaal van acht gevaarlijke premiejagers ten tijden van de Burgeroorlog in het winterse Wyoming.
Door een sneeuwstorm raken ze verwijderd van hun route en komen ze vast te zitten in een afgelegen plaatsje, met alle gevolgen van dien.
De cast bestaat uit onder anderen Samuel L. Jackson, Tim Roth, Kurt Russell, Demián Bichir, Michael Madsen, Bruce Dern, Walton Goggins en Jennifer Jason Leigh.

7 januari in de bioscoop

The 5th Wave

In de nieuwe spectaculaire film The 5th Wave is door een buitenaardse invasie het grootste deel van de aarde en de wereldbevolking weggevaagd.
De eerste golf: duisternis, De tweede golf: verwoesting, De derde golf: infectie, De vierde golf: invasie, De vijfde golf…
In de nieuwe spectaculaire film The 5th Wave is door een buitenaardse invasie het grootste deel van de aarde en de wereldbevolking weggevaagd. De zestienjarige Cassie (Chloë Grace Moretz) is op de vlucht en probeert wanhopig haar jongere broertje Sam te redden die is meegenomen door een groep militairen.
Wanneer ze zich voorbereidt op de onvermijdelijke en dodelijke vijfde golf besluit Cassie samen te werken met een geheimzinnige jonge man – ook al weet ze dat ze niemand meer kan vertrouwen…

Vanaf 28 januari in de bioscoop

The Revenant

The Revenant is een episch avontuur van één man over overleven en de buitengewone kracht van de menselijke geest. Diep in de Amerikaanse wildernis wordt jager Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) voor dood achtergelaten door John Fitzgerald (Tom Hardy), een onbetrouwbaar lid van zijn gezelschap. Met alleen zijn wil als wapen, begint Glass aan een meedogenloze missie. Hij moet zich een weg zien te banen door een levensgevaarlijke omgeving, en een strenge winter en onderling strijdende stammen overleven om wraak te kunnen nemen op Fitzgerald.

28 januari in de bioscoop 

Brasserie Valentijn

Brasserie Valentijn is een gerenommeerd restaurant dat met succes wordt gerund door Valentijn en chef kok Angelo. 14 februari is de dag van de liefde: één van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een passend liefdesmenu en Valentijn heeft de tafels tiptop gedekt. Ze heeft alles onder controle in haar brasserie. In de keuken en in de zaal zijn de verwachtingen hoog gespannen. Elk koppel dat een tafel heeft bemachtigd, hoopt die avond de liefde op hun bord te krijgen. Er mag niks fout gaan. Dan staat Frank, een oude vlam van Valentijn, ineens op de stoep…

28 januari in de bioscoop 

Spotlight

In het indrukwekkende filmdrama Spotlight stuit de journalistieke onderzoeksafdeling van The Boston Globe op een zedenzaak binnen de katholieke gemeenschap. Uiteindelijk loopt het uit op één van de grootste schandalen in de Amerikaanse geschiedenis. Met een sterrencast bestaande uit onder anderen Rachel McAdams, Liev Schreiber, Mark Ruffalo, Michael Keaton en Stanley Tucci.

28 januari in de bioscoop 

Naar welke films kijk jij uit die verschijnen in januari?

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

9 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.