Films

Films in de bioscoop in februari 2017

In februari komen er weer een heleboel films in de bioscoop. Net als iedere maand zetten wij weer de leuksten voor je op een rijtje! 

A Monster Calls

Het prachtige visuele drama A Monster Calls van regisseur Juan Antonio Bayona vertelt het verhaal van de 12-jarige Connor. Conor probeert om te gaan met zijn zieke moeder en de pesterijen van zijn klasgenoten door weg te duiken in een fantasiewereld voor monsters en sprookjes.

2 februari in de bioscoop

Fifty Shades Darker

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in de nieuwe spraakmakende film Fifty Shades Darker, gebaseerd op het tweede boek (Vijftig Tinten Donkerder) van de bestselling boekenreeks van E L James.

9 februari in de bioscoop

John Wick 2 

Keanu Reeves is terug als John Wick in een nieuwe actiefilm. In dit spectaculaire vervolg op de hit uit 2014 moet de legendarische sluipmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) zijn pensioen uitstellen wanneer een oud-collega de macht over een schimmige Italiaanse organisatie probeert te grijpen. Gebonden door een bloed-eed om hem te helpen reist John af naar Rome. Daar komt hij tegenover de beste moordenaars ter wereld te staan in een bloedstollende strijd vol adrenaline die de non-stop actie van het origineel naar een geheel nieuw level tilt.

9 februari in de bioscoop

The Space Between Us 

In The Space Between Us maken we kennis met Gardner, de eerste mens die op Mars is geboren nadat een team astronauten zich op de planeet gevestigd heeft.
Maak kennis met Gardner Elliot: de enige mens die nog nooit op aarde is geweest. Gardner verloor zijn moeder zestien jaar geleden bij zijn geboorte. Zijn moeder was één van de eerste astronauten die afreisde naar Mars om daar een nieuwe kolonie op te zetten. Als wees op een vreemde planeet groeit Gardner in het geheim op tussen de onderzoekers, met weinig contact met de mensheid op aarde.
Terwijl hij op zoek gaat naar informatie over zijn biologische vader wordt hij via een chatprogramma verliefd op de mooie Tulsa, een eigenzinnig meisje uit Colorado. Als hij eindelijk de kans krijgt naar Aarde af te reizen wil hij niks liever dan haar opzoeken. Alleen weet niemand of Gardner wel zo lang op aarde kan overleven.

23 februari in de bioscoop

Cool Girls

Hoe zorg je ervoor dat je populairste klasgenoten het niet meer voor het zeggen hebben? Jodi (Victoria Justice) en Mindy (Eden Sher) zijn twee hartsvriendinnen die al jaren het doelwit zijn van de mooie Whitney (Claudia Lee) en haar vrienden. Als Whitney op een dag écht te ver gaat en Jodi tegenover de hele school voor schut zet, is het tijd voor wraak! De vriendinnen bedenken een plan om de rollen voor eens en altijd om te draaien. Maar of dat lukt? En ziet de charmante Dave (Avan Jogia) Jodi nu wel staan?

16 februari in de bioscoop 

 

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.