Films

Films in de bioscoop in februari 2016

deadpool1-gallery-image

Wow, het is gewoon alweer februari! Wat gaat de tijd toch snel… In februari komen er een heleboel toffe films uit waar wij naar uitkijken. Vandaag zetten we ze op een rijtje voor je!

The Choice

In het romantisch drama The Choice verandert het leven van Travis (Benjamin Walker) drastisch wanneer hij zijn nieuwe buurvrouw Gabby (Teresa Palmer) ontmoet.
Wanneer Travis (Walker) zijn nieuwe buurvrouw Gabby (Palmer) ontmoet, springt er direct een vonk tussen de twee over. In eerste instantie lijkt het onschuldig, zeker omdat Gabby een lange relatie heeft met Ryan (Welling). Naarmate de tijd verstrekt worden Gabby en Travis echter steeds hechter en komt Gabby voor een dilemma te staan: kiest ze voor Ryan of voor Travis? Wanhopig besluit ze het huis te ontvluchten.
Een beslissing die haar leven en dat van Travis voorgoed zal veranderen. Weet hun liefde uiteindelijk te overwinnen?

4 februari in de bioscoop

Ride Along 2

Ben staat op het punt om te gaan trouwen, maar gaat eerst nog even naar Miami. Hier moet hij samen met James zijn aanstaande zwager een drugsdealer te pakken zien te krijgen.

4 februari in de bioscoop

How to be single

Er is een juiste manier van single zijn, een verkeerde manier van single zijn, en dan… heb je Alice. En Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York zit vol met eenzame zielen op zoek naar de juiste match, echte liefde, een date, of gewoon iets daar tussenin. En ergens tussen de uitdagende berichtjes en one-night stands, hebben deze vrijgezelle allemaal iets gemeen, de noodzaak om te leren op de juiste manier single te zijn in een wereld vol met steeds veranderende definities van liefde. Daten in de stad die nooit slaapt is nog nooit zo leuk geweest.

11 februari in de bioscoop

Deadpool

Gebaseerd op Marvel Comic’s meest onconventionele antiheld. Deadpool vertelt het verhaal van Wade Wilson, voormalig lid van de Special Forces nu een huurling.
Na een duister experiment genezen zijn verwondingen razendsnel en bedenkt hij het alter ego Deadpool. Gewapend met zijn nieuwe gave en een goed gevoel voor (zwarte) humor gaat Deadpool op zoek naar de man die zijn leven bijna verwoestte.

11 februari in de bioscoop

Zoolander 2

In Zoolander 2 worden er massaal knappe mensen vermoord. Interpol twijfelt geen moment en schakelt de hulp in van Derek Zoolander (Ben Stiller) en Hansel (Owen Wilson).
Onder toeziend oog van de mooie Valentina (Penélope Cruz) moeten ze de modewereld infiltreren en de moordenaars te pakken zien te krijgen. Mugatu (Will Ferrell) blijkt al snel verantwoordelijk te zijn.

11 februari in de bioscoop

Pride and Prejudice and Zombies

Het klassieke verhaal van Jane Austen over de verwarde relaties tussen geliefden uit verschillende sociale klassen in de 19e eeuw in Engeland, krijgt te maken met een invasie van zombies.

18 februari in de bioscoop

Zootropolis

Zootropolis is een stad als geen ander, een moderne wereld met alleen dieren.
De stad bestaat uit verschillende wijken zoals de chique Sahara Square en het ijskoude Tundratown. Het is een mengelmoes van dieren uit verschillende omgevingen die samenleven. Het maakt niet uit wie of wat je bent, van de grootste olifant tot de kleinste spitsmuis.
Maar wanneer de optimistische officier Judy Hopps (Ginnifer Goodwin) zich aansluit bij de politie, ontdekt ze dat het niet zo makkelijk is als eerste konijn bij het politiekorps vol grote, stoere dieren. Vastberaden om zichzelf te bewijzen, grijpt ze de kans aan om een zaak op te lossen. Zelfs als dat betekent dat ze moet samenwerken met de welbespraakte, sluwe vos Nick Wilde (Jason Bateman) om het mysterie op te lossen.

17 februari in de bioscoop

Naar welke films kijk jij uit die deze maand zullen verschijnen?

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Judith februari 2, 2016 at 14:25

  Handig overzichtje! Ik zou persoonlijk het snelst naar How to be Single (Rebel Wilson!!) of The Choice gaan kijken. 🙂

 • Reply Kelly februari 2, 2016 at 16:57

  Ik ben onwijs benieuwd naar The Choice. Ik ben nu nog bezig in het boek, maar wil daarna graag de film zien.

 • Reply Annabel februari 2, 2016 at 19:57

  Deadpool en Pride and Prejudice and zombies staan boven aan mijn lijstje!

 • Reply Jessica februari 2, 2016 at 21:43

  The Choice, How to be Single, Deadpool en Zoolander zijn films waar ik naar uitkijk. 🙂 Druk maandje!

 • Reply Heidi februari 2, 2016 at 22:03

  Wat leuke film’s zijn het.

 • Reply Suzanne februari 3, 2016 at 10:24

  21 februari is PAC festival, 5 films op 1 dag, erg leuk!
  En ik kijk ook uit naar How to be single.
  Wordt een drukke filmmaand…..

 • Reply Naomi februari 3, 2016 at 12:10

  Ik ben heel benieuwd naar the choice. Stiekem houd ik zo veel van nicolas sparks films!

  x

 • Reply Esther februari 3, 2016 at 12:16

  Ik ben benieuwd naar Pride and Prejudice and Zombies en Deadpool. 🙂

 • Reply Madelon februari 3, 2016 at 17:03

  zootropolis!!

 • Reply Jacqueline februari 21, 2016 at 22:07

  Ochoch ik lees dit artikel echt schandalig laat. Heb hem denk ik in alle drukte gemist haha! Maar stiekem ben ik nu toch wel benieuwd naar pride and prejudice zombies. Ik had verwacht dat het echt zo’n slechte parodie zou worden zoals die ene die je ook van twilight had. Maar hij ziet er indrukwekkender uit dan ik had gedacht.

 • Leave a Reply