Films

Film: We’re the Millers

Titel: We’re the Millers
Regie: Rawson Marshall Thurber
Verschenen: augustus 2013
Duur: 110 minuten
Cast: Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Emma Roberts
Genre: Comedy, crime

Drugsdealer David Clark wordt van de Verenigde Staten naar Mexico gestuurd om een grote lading wiet de grens over te smokkelen. Vragen om moeilijkheden natuurlijk. David vraagt zijn strippende buurvrouw Rose (Jennifer Aniston) om zijn vrouw te spelen en zoekt twee tieners uit die hun kinderen moeten zijn. Als braaf, typisch Amerikaans gezin gaan ze met camper het avontuur aan. The Millers op vakantie in Mexico.

David is een wietdealer die in de problemen komt nadat zijn geld en drugsvoorraad worden gestolen. Zijn baas geeft hem de kans om het goed te maken door een grote vracht marihuana vanuit Mexico naar de VS te halen.

Davids theorie is dat hij zo onopvallend mogelijk de grens over moet gaan. Een goofy vader, een keurige moeder, een halve opstandige tienerdochter en een jonge zoon lijken hem de beste ingrediënten. Hij strikt zijn flatgenote Rose, een stripper in een goedkope striptent met wie hij altijd ruzie heeft, zijn onschuldige buurjongen Kenny en de van huis weggelopen tiener Casey (Emma Roberts). Het lijkt allemaal goed te gaan, maar er ontstaan natuurlijk toch problemen. Dit zorgt voor grappige scènes in de film.

De film is soms erg voorspelbaar, maar dat neemt niet weg dat het toch wel geestig is allemaal. Het is een luchtige film voor een filmavondje met je vriend of met je gezin.

Rating: 7/10

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.