Film: This Means War - Adorable Books
Films

Film: This Means War

Titel: This Means War
Regie: Joseph “McG” McGinty Nichol
Verschenen:  23 februari 2012
Duur: 97 minuten.
Cast: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy
Genre: Actie, komedie en romantiek

’s Werelds dodelijkste CIA-agenten zijn onafscheidelijke partners en beste vrienden tot ze beiden verliefd worden op dezelfde vrouw. Ze waren eens verantwoordelijk voor de ondergang van vijandelijke naties, nu echter gebruiken ze hun onvergelijkbare vaardigheden en een eindeloze reeks van hoogtechnologische gadgets tegen hun grootste aartsvijand ooit – elkaar.

Mijn mening: 

Als je een goede actiefilm wil zien, is dit niet de juiste film. Wil je lachen, heb je zin in romantiek met wat actie? Dan is dit de perfecte film. Ik vind Chris Pine altijd een hele leuke acteur en ook zeker niet verkeerd om naar te kijken. Evenals Tom Hardy trouwens. Ook is Reese Witherspoon weer goed in haar rol. Ik hou gewoon van dit soort films! En nog een pluspuntje waardoor deze film zeker geschikt is om met je date of vriend te kijken: de film is niet echt voorspelbaar. Ze moet een van de twee mannen kiezen. Maar wie….. Dat is de vraag die ik hier niet ga beantwoorden. Daarvoor moet je hem fijn zelf kijken! Ik heb genoten, wat een vermakelijke film.

 

Rating: 8/10

 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply susan januari 28, 2013 at 06:32

  Deze film is zo leuk! Ik hou echt van Tom Hardy en zijn accent. Ik raad hem echt aan! This een echte actie.komedie :)!

 • Reply Lieke januari 28, 2013 at 12:19

  Lijkt me wel een hele leuke film!

 • Reply Joanydvv januari 29, 2013 at 11:39

  Deze heb ik ook gezien toen hij nog in de bios draaide. Ik heb op sommige momenten echt zo hard gelachen 🙂

 • Reply Annelieke januari 31, 2013 at 10:49

  Mijn kaken deden zeer na het kijken van deze film! 😉 En inderdaad ook heel goed om samen met je vriend of date te kijken, mijn vriend vond hem ook heel leuk.

 • Leave a Reply