Films

Film: The Wolverine

The Wolverine Titel: The Wolverine
Regie: James Mangold
Verschenen: 25 juli 2013
Duur: 126 minuten
Cast: Hugh Jackman, Tao Okamota, Rila Fukushima.
Genre: actie, avontuur, fantasy.

Wolverine, het meest beeldende personage uit de wereld van de X-Men, gaat in deze film naar het Japan van nu. In een voor hem onbekende wereld wordt hij geconfronteerd met onverwachte tegenstanders.
Wat volgt is een gevecht op leven en dood dat hem voor altijd zal veranderen. Voor het eerst in zijn leven is hij kwetsbaar en wordt hij lichamelijk en geestelijk zwaar op de proef gesteld. Niet alleen door het dodelijke staal van de Samoerai, maar ook door zijn innerlijke gevecht tegen onsterfelijkheid.

The Wolverine is weer zo’n film waar ik echt super erg naar uitkeek. Ik vond de vorige film van the Wolverine geweldig. De spanning was te snijden, en de trailer zag er uit alsof deze film weer zo’n spannende film zou worden. En dat is zeker waar! Een heel goed fantasy verhaal met de superheld Wolverine, Logan, die zijn rol als superheld opzij heeft gezet. Hij leeft als een zwerver en heeft elke nacht wel een nachtmerrie. Je ziet zijn verleden veel voorbij komen.

The Wolverine is een ijzersterke Marvel film

Om eerlijk te zijn: Ik heb nog nooit een X-Men film gezien. De vorige Wolverine film heb ik gezien, zoals ik zei, maar de voorgaande X-Men delen nog niet. Deze ga ik natuurlijk ooit nog wel eens kijken, maar nu niet. Misschien zul je wel minder snappen van sommige verhalen die aan bod komen, maar de meeste verhalen die uit het verleden zijn worden heel goed uitgelegd. Fijn vind ik dat! Weer een ijzersterke marvel film. Ik ben gek op Marvel films en ik kan niet wachten tot de volgende X-Men film (officieel bevestigd; er komt een nieuwe X-men! Primeurtje ;-)) in de bioscoop draait! Hugh Jackman is een geweldige acteur die perfect in zijn rol opgaat. Mocht je benieuwd zijn naar de film dan kun je de DVD hier bestellen.

Rating: 9/10

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply acrazylady augustus 4, 2013 at 15:44

    heb hem ook gezien en vond hem erg goed. de xmen films zijn ook erg de moeite waard om te kijken. wolverine vond ik bij de xmen films ook al het leukst.

    ja dat stukje na de aftiteling was zeker nog de moeite waard. de xmen films hebben me nog geen van allen verveeld vooral niet als hugh jackman er in mee speelt, ik ben dol op wolverine

  • Reply Joanydvv augustus 4, 2013 at 19:03

    Ik houd heel erg van de Xmen films. Ik moet deze binnenkort zeker gaan kijken want de trailer ziet er erg veelbelovend uit.

  • Leave a Reply