Films

Film: The Internship

The Internship Titel: The Internship
Regie: Shawn Levy
Verschenen: 11 juli 2013
Duur: 111 minuten
Cast: Owen Wilson, Vince Vaughn, Rose Byrne.
Genre: comedy

De carrières van de vertegenwoordigers Billy en Nick zijn door de digitale wereld in het slop geraakt. Om te bewijzen dat ze nog steeds helemaal van deze tijd zijn, melden ze zich aan voor een stageplek bij Google, samen met een groot aantal briljante studenten
Maar toegang krijgen tot deze wondere wereld is slechts het halve werk. Eenmaal binnen moeten ze de strijd aanbinden met de geniaalste whizzkids van het land. Billy en Nick blijken wonderen te kunnen verrichten, als de nood maar hoog genoeg is.

Toen ik las dat Vince & Owen in The Internship speelden was ik razend enthousiast. Zij hebben destijds ook al eens samen gespeeld in de hilarische comedy wedding crashers en daarom wist ik dat deze film ook een succes zou zijn.

Vanaf het begin lag ik in een scheur, de acteurs spelen stagiaires bij google. Ze weten serieus he-le-maal niks. Ondanks dat ze wel moeite doen, werkt het voor geen meter. Maar doordat zij niets weten over google brengen ze juist de groep waar zij mee samenwerken samen en worden een hele hechte groep. In die tussentijd gebeuren er ook hilarische dingen, zoals dat ze naar een club gaan wat een stripclub blijkt te zijn. Ik hield het niet meer van het lachen. 😉

The Internship is een hilarische film

Ik had wel echt een flinke tegenslag bij The Internship. Er was stroomstoring in Den Haag waardoor de film het niet deed. Ik heb 25 minuten (vreselijk geïrriteerd) moeten wachten tot de film weer begon en ik had er écht geen zin meer in. Gelukkig hield ik toch vol en keek ik The Internship, weliswaar zonder ondertiteling, en vond ik het een erg leuke film. Het is geen film die je perse in de bioscoop moet zien maar mocht je de gelegenheid hebben hem te kijken is het zeker een aanrader. Mocht je benieuwd zijn geworden dan kun je The Internship hier bestellen als DVD.

Rating: 7/10

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.