Films

Film: The Hustle

Er is een nieuwe film met Anne Hathaway en Rebel Wilson in de bioscoop: The Hustle. Benieuwd naar wat ik ervan vond? Je leest hier de recensie van The Hustle.

Waar gaat The Hustle over?

In de hilarische komedie The Hustle volgen we twee vrouwelijke oplichters gespeeld door Anne Hathaway en Rebel Wilson die elkaar per toeval ontmoeten. De twee vrouwen zijn totaal verschillend. De elegante Josephine (Anne Hathaway) leert de nog amateuristische Penny (Rebel Wilson) de kneepjes van het oplichtersvak. Samen besluiten ze om de foute mannen die hen hebben belazerd te grazen te nemen.

Deze komedie vertelt het verhaal van twee oplichtsters die toevallig in elkaars vaarwater terechtkomen. De amateuristische oplichtster Penny (Rebel Wilson) belandt bij toeval in de Zuid-Franse badplaats Beaumont-sur-Mer, waar het wemelt van de rijke mannen. Dit is het werkterrein van professional Josephine (Anne Hathaway). Als de paden van de twee dames elkaar kruisen en Penny alle bestaande plannen van Josephine in de war gooit, besluit ze om haar kennis van het vak toch te delen met Penny.

“Slappe lach in de bioscoop”

Een film met Rebel Wilson zorgt voor gegarandeerde lachbuien, en dat was ook zo. De recensies die ik daarna heb gelezen, waren niet echt positief, maar ik heb me echt kapot gelachen tijdens de film. In de film speelt Penny de gestoorde zus van Josephine, om zo als team een heleboel mannen geld af te troggelen. Penny jaagt de net binnengehengelde mannen de stuipen op het lijf en dat zorgt voor een hilarische scène. Ik had echt de slappe lach samen met mijn zusje in de bioscoop, maar in de rest van de zaal was het ijzig stil. Als je dezelfde humor hebt als ik, zul je dit kunnen waarderen.

Het verhaal zelf is geen verhaal van de bovenste plank. Zeg maar gerust eerder eentje van de onderste plank. Het is wat rommelig en ik had het idee dat er wel meer uit te halen viel. Maar aan de humor kan het niet liggen, vind ik dan. Uitglijpartijen, verschrikkelijk neppe accenten en voorspelbaarheid: ik kan het wel waarderen.

Ga de film zien en oordeel zelf!

Isnt it Romantic

Titel: The Hustle
Regie: Chris Addison
Verschenen: 16 mei 2019
Duur: 1 uur en 33 minuten
Cast: Anne Hathaway, Rebel Wilson, Alex Sharp
Genre: Comedy

Rating: 7,5/10

Meer filmrecensies lezen? Klik hier! 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply