Film: The Hangover Part III - Adorable Books
Films

Film: The Hangover Part III

Titel: The Hangover Part III
Regie: Todd Phillips
Verschenen: 2013
Duur: 100 minuten
Cast: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ken Jeong, Ed Helms,
Genre: Comedy

The boys are back. Deze keer geen huwelijk en geen vrijgezellenfeest. Dan zou er niks mis kunnen gaan toch? Wanneer Alan na de dood van zijn vader door een diep dal gaat, is de ‘Wolfpack’ het enige wat hij nog heeft. Het gezelschap komt samen wanneer ze door een zaak uit het verleden achtervolgd worden. Maar Las Vegas is slechts één van hun stopplaatsen…

Mening:

De Wolfpack en de familie van Alan denken dat Alan het beste af is in een kliniek waar hij behandeld kan worden. Als de Wolfpack onderweg is naar de kliniek (want Alan zou natuurlijk niet in z’n eentje gaan), komen ze echter voor een aantal verrassingen te staan. Een Hangover-film zou niet compleet zijn als Mr. Chow (see you later, gayboys) er niet in voorkwam. Hij heeft dit keer een prominente plek ingenomen in het script.

Na The Hangover en The Hangover Part II kon ik niet wachten om The Hangover Part III in de bioscoop te zien. Gegarandeerd een avondje lachen zou je zeggen. Lachen heb ik zeker gedaan, maar niet zo erg als bij deel één. Zo blijkt maar weer dat vervolgen op een eerste geweldige film niet altijd goed zijn.

Ik heb me zeker vermaakt en het maakt niet uit wat Alan (Zach Galifianakis) zegt, hij is toch wel grappig. Ook moeten we Stu (Ed Helms) niet vergeten, want stiekem is hij misschien nog wel de grappigste van de Wolfpack. Misschien had ik wel meer verwacht van de laatste Hangover-film. De epiloog was daarentegen wel weer heel sterk en laat stiekem ruimte over voor een vervolg. Maar of die er nog komt, is de vraag. Dit zou namelijk de laatste film zijn met de avonturen van The Wolfpack.

Het verhaal is niet heel sterk, maar ik denk ook niet dat het daar om moet gaan. Het is een vermakelijke film met leuke grapjes. Op zoek naar een goede film met een ijzersterk verhaal? Dan kun je beter een andere film kijken. Al met al denk ik dat niemand vies is van de grapjes van Alan, Stu en Phil en dat je deze film zeker gezien zou moeten hebben. Een ideale film om samen met je vriend te kijken!

Rating: 7/10

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply mysupersweetlife juni 4, 2013 at 07:04

  Hij lijkt me erg leuk!
  Liefs

 • Reply Joanydvv juni 4, 2013 at 08:13

  Ik heb de eerste film nog niet eens gezien, maar ben dat wel binnenkort van plan 🙂

 • Reply Mel@thedailyprophecy juni 4, 2013 at 15:52

  Ik vond de eerste twee films geweldig, vooral Mr. Chow. Ik kan niet wachten om deze ook te zien! 🙂

 • Leave a Reply