Films

Film: the Expendables 2

Expendables Titel: The Expendables 2
Regie: Simon West
Verschenen: 16 augustus 2012
Duur: 102 minuten.
Cast: Sylvester Stallone, Liam Hemsworth, Randy Couture.
Genre: Actie, avontuur

 

Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) en Hale Caesar (Terry Crews) – samen met nieuwe leden Billy the Kid (Liam Hemsworth) en Maggie (Yu Nan) – worden door Mr. Church (Bruce Willis) naar Azië gestuurd voor een simpele klus.
Het geld lijkt snel verdiend voor de old-school vechtmachines, maar de missie loopt vreselijk uit de hand en één van hen wordt genadeloos omgebracht. De Expendables zweren wraak en vechten zich een bloedig spoor dwars door de vijandige linies. Onderweg maken ze nog even korte metten met een transport van vijf ton plutonium, meer dan genoeg om de machtsverhoudingen in de wereld te veranderen. Maar dat is nog niets vergeleken met de wraakactie die ze in petto hebben voor de tegenstander die hun partner op beestachtige wijze vermoordde. Daar hebben ze zo hun Expendable methodes voor…

Mijn mening:
Mijn vriend wilde dolgraag dat ik meeging naar de film The Expendables 2 op de premieredag. Wat ik kon verwachten? Een hele dosis actie, bloed, avontuur en humor. Oftewel, een film die ik leuk zou vinden!

Je wordt volledig in het verhaal van The Expendables 2 gezogen

Ik zat zonder verwachtingen in de bioscoopzaal en had verwacht dat ik het toch niet helemaal mijn ding zou vinden. Toch was ik wel verrast. Wat een leuke film! The Expendables 2 zit vol met actie en avontuur, zoals beloofd, heel veel bloed.. Sporadisch wat romantiek, maar vooral veel humor. Sylvester Stallone mag dan wel een acteur zijn op leeftijd.. Hij is wel een goede acteur! Hij heeft ook het verhaal verzonnen van The Expendables en dat zat goed in elkaar. De acteurs die er voor de rest in spelen zijn allemaal ‘oude’ actiehelden – als je Liam Hemsworth even weglaat – waardoor het nog leuker is. Het verhaal vind ik wel origineel en zeker een aanrader. Ik heb in ieder geval erg genoten van deze film, je wordt er helemaal in gezogen en de humor is geweldig. Er zit veel zelfspot in!


Rating:8/10

bol-button

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Sabrina oktober 11, 2012 at 18:43

    Ik kan het niet meer als met je eens zijn.. Het was echt een onwijs leuke film!
    Ik raad deze film aan iedereen aan als je van actie, avondtuur, humor en bloed houd!

  • Leave a Reply