Films

Film: The Change-Up

The Change-UpTitel: The Change-Up
Regie: David Dobkin
Verschenen: Oktober 2011
Duur: 101 minuten
Cast: o.a. Ryan Reynolds, Jason Bateman, Olivia Wild, Alan Arkin, Leslie Mann.
Genre: Komedie

Mitch denkt dat Dave het allemaal heeft: Een goedbetaalde baan, een bloedmooie vrouw en liefdevolle kinderen. Dave daarentegen ziet het leven van Mitch als het betere bestaan: een zorgeloos leventje als vrijgezel. Na een avondje stappen, blijkt Mitch wakker te worden als Dave, en Dave als Mitch. Dit geeft ze een hele andere kijk op het bestaan van de ander.

Mening over The Change-Up

Natuurlijk kennen we allemaal de bekende films waarin van persoonlijkheid wordt gewisseld. Denk aan Freaky Friday en 17 again. The Change-Up is er weer zo’n type film. Mitch is vrijgezel en woont alleen, heeft geen baan en date alleen maar met knappe vrouwen. Dave daarentegen heeft een goede baan als advocaat, heeft een vrouw en heeft drie kinderen. Dave en Mitch zijn al erg lang vrienden als ze op een avond besluiten om zichzelf helemaal klem te zuipen. Het avontuur eindigt bij een fontein waar beide heren in plassen en wensen dat ze elkaar waren. Nou je raadt het al, de volgende dag worden ze wakker in elkaars lichaam. Ik vond de film erg leuk om te zien en de humor vond ik ook wel leuk. Het verwisselen van lichaam zorgt natuurlijk voor de nodige problemen en spanningen. De acteurs hebben het verhaal heel leuk neergezet en ik heb me dan ook goed vermaakt tijdens het kijken naar de film. Natuurlijk zijn veel dingen wel heel onrealistisch, maar dat mag zo nu en dan wel bij zo’n type film. Je vraagt jezelf ook continu af: wanneer gaat dit goed komen? Heel leuk gedaan!

Ik vind The Change-Up een leuke film om even tussendoor te kijken, gewoon om lekker te ontspannen! Verwacht er niet teveel van, dan heb je een hele leuke avond met deze film.

Rating: 7.5/10

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Lyanne juni 26, 2012 at 12:07

    Klinkt als een lekkere ontspanfilm! ­čÖé

  • Reply ladyNina juni 27, 2012 at 18:49

    Klinkt als een leuke film ­čśÇ Mooie review!

  • Leave a Reply